Tem'de başıma gelen hadise.
Reklamlar
-
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Ne musallat olcam bilader, yazma o zaman özelden.
Ben gayet açığım, fikrimi yazdım, polemik cikartanda sensin.
Sen benim gibiler içinde olsan biraz insan olurdun ki o zaman dev aynasından kurtulurdun, kibirli bey.
Ne yazıyormuşum paylaşta görsünler. Artık polemik yapmaman için mi yazmışım ne yazmışım? Küfür fılan paylaştıysam yada argo paylaşta görsünler Ne polemik çıkarması yahu. Ben zaten pişmanlığımı yazmışım. Sen beni eleştiriyosun Hadi canım benim süt bitmedimi? Hakarete başladın bak uyku vaktin geldi olmuyor böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Ne musallat olcam bilader, yazma o zaman özelden.
Ben gayet açığım, fikrimi yazdım, polemik cikartanda sensin.
Sen benim gibiler içinde olsan biraz insan olurdun ki o zaman dev aynasından kurtulurdun, kibirli bey.
Sana söylenecek çok şey var aslında ama bu ortam pek müsait değil doğrusu. Bumuymuş fikrin.Bunu yazan SENSİN Ben kendimi yargılayabilirim merak etme. Yargılayamasam buraya bu konuyu açamazdım. Neyse bunlar hep sütten. Diyorum ama ben sana saat 9:00'da içip uyuman senin için en ideal olanı. İyi geceler güzel kardeşim.
Reklamlar
-
tuncel_85 adlı üyeden alıntı
Ne yazıyormuşum paylaşta görsünler. Artık polemik yapmaman için mi yazmışım ne yazmışım? Küfür fılan paylaştıysam yada argo paylaşta görsünler
Ne polemik çıkarması yahu. Ben zaten pişmanlığımı yazmışım. Sen beni eleştiriyosun
Hadi canım benim süt bitmedimi? Hakarete başladın bak uyku vaktin geldi olmuyor böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Sana söylenecek çok şey var aslında ama bu ortam pek müsait değil doğrusu. Bumuymuş fikrin.Bunu yazan
SENSİN Ben kendimi yargılayabilirim merak etme. Yargılayamasam buraya bu konuyu açamazdım. Neyse bunlar hep sütten. Diyorum ama ben sana saat 9:00'da içip uyuman senin için en ideal olanı. İyi geceler güzel kardeşim.
Ben yazdığımı inkar etmedim ki zaten edemem yazılı.
Uzatmak değildi amacım ama sürekli insanları küçük görmen çok saçma, ne demek uyku saati, ne demek süt, ne demek oyuncak, hani üstün bir yeteneğin varsa söyle herkez bilsin, sen nerden biliyorsun insanların nerde ne zaman ne yaptığını ne içtiğini.
Hakaret etmedim.
Yine yazayım,
Sana söylenecek çok şey var ama burda olmuyor.
-
Ben yazdığımı inkar etmedim ki zaten edemem yazılı.
Uzatmak değildi amacım ama sürekli insanları küçük görmen çok saçma, ne demek uyku saati, ne demek süt, ne demek oyuncak, hani üstün bir yeteneğin varsa söyle herkez bilsin, sen nerden biliyorsun insanların nerde ne zaman ne yaptığını ne içtiğini.
Hakaret etmedim.
Yine yazayım,
Sana söylenecek çok şey var ama burda olmuyor.
Senin yazdığın anda amacının ne olduğunu bılıyorum mesela. POLEMİK ÇIKARMAK, ÜSTÜME OYNAMAK. Üstün yeteneğim filan yok. Yahu hakaret mi ediceksin, küfürmü ediceksin. Neden olmuyor? Klavye tam sana göre aslında
-
Senin yazdığın anda amacının ne olduğunu bılıyorum mesela.
POLEMİK ÇIKARMAK, ÜSTÜME OYNAMAK. Üstün yeteneğim filan yok. Yahu hakaret mi ediceksin, küfürmü ediceksin. Neden olmuyor?
Klavye tam sana göre aslında
Sen kimsinki üstüne oynayayım.
Sen küfüre değmezsin.
Bak dalgana.
Denk gelelim de beni de döv isterim.
-
Sen kimsinki üstüne oynayayım.
Sen küfüre değmezsin.
Bak dalgana.
Denk gelelim de beni de döv isterim.
) Sen doğal olarak zaten hakettiğini bulmuşsun ki . Olur bakarım. Ama sahi konuyu ben açtım unuttun mu ? Yani senin argo tabirinle dalgana bakman gerekiyor. Bak bakalım ordamı.
Arkadaş mesaj vermek istiyor. Hani eskiden liselerde duyardık. Yiyorsa benide döv muhabbetini heh işte ondan. Ah ah. Keşke konuyu okuyup yazsaydın be çocuğum.
-
) Sen doğal olarak zaten hakettiğini bulmuşsun ki . Olur bakarım. Ama sahi konuyu ben açtım unuttun mu ? Yani senin
argo tabirinle dalgana bakman gerekiyor. Bak bakalım ordamı.
Arkadaş mesaj vermek istiyor. Hani eskiden liselerde duyardık. Yiyorsa benide döv muhabbetini heh işte ondan. Ah ah. Keşke konuyu okuyup yazsaydın be çocuğum.
Ben senin çocuğunum ve polemik çıkartmak isteyenim.
Okuyup yazdım zaten.
Her pencere başka gösteriyor.
Haklısın.
Yazmadim, sen üste gene yazdın.
Anladim kaşıntı kocuman ama bende çare yok.
İyi geceler.
Hayal ürünü. 😘
-
Ben senin çocuğunum ve polemik çıkartmak isteyenim.
Okuyup yazdım zaten.
Her pencere başka gösteriyor.
Haklısın.
Yazmadim, sen üste gene yazdın.
Anladim kaşıntı kocuman ama bende çare yok.
İyi geceler.
Hayal ürünü. ��
Anladım ben anladım süt bitmiş. Ee uykuda gelmiş artık. Polemikten ekmekte çıkmadı tabi. Eee uyu artık kalpli smile filan atmaya başladın. Hayal ürünüde diyorsun. Şimdiden rüyalar alemine girmişssin. Yok yok ben yazmıyım sana. Belliki etkilenip rüyalanıyorsun. İyi geceler
-
Anladım ben anladım süt bitmiş. Ee uykuda gelmiş artık. Polemikten ekmekte çıkmadı tabi. Eee uyu artık kalpli smile filan atmaya başladın. Hayal ürünüde diyorsun. Şimdiden rüyalar alemine girmişssin. Yok yok ben yazmıyım sana. Belliki etkilenip rüyalanıyorsun. İyi geceler
Aga sana ne diyeceğimi bilmiyorum.
Polemik yaratmak istemeyen bendim, ki burdan yani motosiklet. Net ten ben ne ekmek cikaricam, nasıl bir mantığın var yada amaç nedir anlamadım. Tuhaf.
Ha şunu derim burdan çıkacak ekmek konusunda insan olmak lazım, düzgün insan olmak lazım.
Yavşaklık iyi değil yani smile atmayim direk yazayım (sen anlamıyor) öpüyorum.
-
Aga sana ne diyeceğimi bilmiyorum.
Polemik yaratmak istemeyen bendim, ki burdan yani motosiklet. Net ten ben ne ekmek cikaricam, nasıl bir mantığın var yada amaç nedir anlamadım. Tuhaf.
Ha şunu derim burdan çıkacak ekmek konusunda insan olmak lazım, düzgün insan olmak lazım.
Yavşaklık iyi değil yani smile atmayim direk yazayım (sen anlamıyor) öpüyorum.
Yahu ben diyorum sana . 21:00 ideal senin için . Sonra uykun bölünüyor. Edepli konuşamayıp küfür ediyorsun. İnsanlar yani normal insanlar, tabi üstüne alınma normal insanlardan bahsediyorum. Yavşak yazmazlar senin yazdığın gibi. Zaten yazdıklarını siyah dolguya alıyorum ki insanlar seni görsün. Bu arada bak afferin ilerleme kaydediyorsun. Aga dedin en azından. Ee en azından anlamı abi demek. Eh sende ergenlik çağında olan bir arkadaşımız olduğun için geç öğrenip, biraz değişik reaksiyonlar verebiliyorsun. Tamam tamam kızmıyorum. Anladım ben seni. Çok şey yapma . Hadi yat uyu.
-
Yahu ben diyorum sana . 21:00 ideal senin için . Sonra uykun bölünüyor. Edepli konuşamayıp küfür ediyorsun. İnsanlar yani normal insanlar, tabi üstüne alınma normal insanlardan bahsediyorum. Yavşak yazmazlar senin yazdığın gibi. Zaten yazdıklarını siyah dolguya alıyorum ki insanlar seni görsün. Bu arada bak afferin ilerleme kaydediyorsun. Aga dedin en azından. Ee en azından anlamı abi demek. Eh sende ergenlik çağında olan bir arkadaşımız olduğun için geç öğrenip, biraz değişik reaksiyonlar verebiliyorsun. Tamam tamam kızmıyorum. Anladım ben seni. Çok şey yapma . Hadi yat uyu.
Delimisin nesin,
Ne bu deneme forum sitesi mi sana göre?
Küfür etmedim yazarak.
Yavşaklik bir meslektir ve bana göre o mesleğin sahibi sensin.
Bunları tamamen siyah dolguya al da okunsun.
Bak yaz hakkın eyvallah ama bikerede yaz,,
-
Delimisin nesin,
Ne bu deneme forum sitesi mi sana göre?
Küfür etmedim yazarak.
Yavşaklik bir meslektir ve bana göre o mesleğin sahibi sensin.
Bunları tamamen siyah dolguya al da okunsun.
Bak yaz hakkın eyvallah ama bikerede yaz,,
Valla benim açtığım konuya kafana göre yorum yapan sensin.Küfür etmeyi sevmem ben Benim mesleğim Hadımköy Mercedes'de SAP Danışmanı. Yani sanırım baya uzağım senin dediğin mesleğe. Anlatsana okuyanlarda görsün. Sonuçta biz bilmiyoruz bu mesleği. Müdavimi olanlar daha iyi bilir.
20 kez iyi geceler diyosun kız gibisin bir gitmiyorsun. Ehh artık git bence . Gördük çocuk gibi davranıyorsun. Küfür bile ettin. Daha ne kadar düşeceksin?
-
2 dk uyuyalım dedik konu nereden nereye gelmiş. İzin verirseniz size bir anımı anlatayım. Yıllar önce 30'lu yaşlarımın başında Bodrum'da içkili kafa sataşan bir adamın yüzünün şeklini değiştirmiştim muştayla. Artık nasıl bir gaza gelmişsem muştayla etrafa pis pis bakmalar, olay çıksa da dalayım modundayım. Ertesi gün de arabayla İstanbul'a geri dönüyorum, Manisa tarafında bir tır en sağdan benim şeridim olan en sola geçti, ben de hızlı gidiyorum. Çok çok zor durabildim. Tır şoförü camdan eliyle özür diledi. Ben bir kere gaza gelmişim ya taktım muştayı adama da aşağı inmesini söyledim. Adam aşağı indi inmesine ama elinde çınar ağacı gibi bir odun..Allah korusun bir tarafıma denk gelse sağlam kemik falan kalmaz. O odunun yanında benim muşta sönük kaldı, sanki daha küçüldü Elalemin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Ayıptır söylemesi arkama bile bakmadan kaçtım, daha da böyle işlere bulaşmadım.
-
ben de aynı senin gibi birine vurunca gidip özür dileyip helallik alma ihtiyacı duyuyorum..neden böyleyim bilmiyorum.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
2 dk uyuyalım dedik konu nereden nereye gelmiş. İzin verirseniz size bir anımı anlatayım. Yıllar önce 30'lu yaşlarımın başında Bodrum'da içkili kafa sataşan bir adamın yüzünün şeklini değiştirmiştim muştayla. Artık nasıl bir gaza gelmişsem muştayla etrafa pis pis bakmalar, olay çıksa da dalayım modundayım. Ertesi gün de arabayla İstanbul'a geri dönüyorum, Manisa tarafında bir tır en sağdan benim şeridim olan en sola geçti, ben de hızlı gidiyorum. Çok çok zor durabildim. Tır şoförü camdan eliyle özür diledi. Ben bir kere gaza gelmişim ya taktım muştayı adama da aşağı inmesini söyledim. Adam aşağı indi inmesine ama elinde çınar ağacı gibi bir odun..Allah korusun bir tarafıma denk gelse sağlam kemik falan kalmaz. O odunun yanında benim muşta sönük kaldı, sanki daha küçüldü
Elalemin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Ayıptır söylemesi arkama bile bakmadan kaçtım, daha da böyle işlere bulaşmadım.
Eh zaten ben konunun başında ben mükemmelim, süperim demedim. Kaçış yolum olmadığı için mecburiyetten yapmak zorunda kaldım dostum.. Kavgada en güzeli kaçmaktır zaten. Ayıp bir şeyde değil. İmkanım olsa bende kaçıcaktım. Hemde daha mutlu olurdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
fkambay adlı üyeden alıntı
ben de aynı senin gibi birine vurunca gidip özür dileyip helallik alma ihtiyacı duyuyorum..neden böyleyim bilmiyorum.
Çok kötü birşey değil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)