Pulsarlara zam yolda elinizi çabuk tutun
Reklamlar
-
Arkadaşlar 3 hafta önce Pulsar Rs 200 almıştım şimdi baktım sahibinden e 3-4 bayi pulsarın tüm ilanlarını çekmiş, sanırım zam geleceği stok yapıyorlar ve alacak olan varsa genelde fiyatları 13500 den asagı yazan ilan yok, arayın veya gidin pazarlık yapın ben her bayiyi aradım ve 12700 e almıştım zorla. Başakşehir deki bayi 12600 demişti 1 hafta sonra almaya gelecek demiştim adam yan çizdi 13000 den asagı olmaz dedi, bilginiz olsun kazıklanmadan motor alacak olan arkadaşlarım beklemesin derim..
Reklamlar
-
lan neyimizi çabuk tutalım, para mı var???
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Ağlanacak halimize sesli güldüm
-
Zam alma diye gelir indirim al diye gelir bir öğrenemediniz.
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Zam alma diye gelir indirim al diye gelir bir öğrenemediniz.
Zam'dan sonra indirim yapılırsa gidip gönül rahatlığıyla alabiliriz.
-
0 km motosiklet almayı rafa kaldırdık uzun bi süre
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Öyle diyorsunda her hafta motor alacam Öneri konusu açılıyor, ben hayret ediyorum zaten, r25 17000 tl idi ocak ayında 7000 tl zam geldi 1 yıl içinde ama hala alacam diyen var. Pulsar 200 Ns alim dedim 8250 tl idi zam geldi 11000 oldu, baktım ki bu zamların duracağı yok gittim komple kredi çektim rs200 aldım, seneyi beklesem yine zam gelecekti hiç alamazdım zaten seneyi geçtim 2 ayda bir zam geliyor
-
fkambay adlı üyeden alıntı
0 km motosiklet almayı rafa kaldırdık uzun bi süre
Kağıt üstünde mantıklı da Türkiye şartlarında öyle olmuyor. 2. el fiyatı da artıyor.
Sıfır Ns 200 geçen sene 8.250 idi. Aynı fiyata şu an 2. el gidiyor.
"Az daha koy YBR al." derdik. Duyan olmuş demek ki koydular koyacaklarını.
-
Sadece pulsar diyip marka reklamı yapmayalım tüm markalar fiyatlarını gizliyor yıl sonu zammı 11.ayda gelecek anlaşılan bana göre biraz erken oldu sanki.
-
sağlam zam geliyor herşeye... Aramızda patron yoksa rahat rahat başımızdakilere küfür edebilir miyiz ?
-
Coorai adlı üyeden alıntı
Zam'dan sonra indirim yapılırsa gidip gönül rahatlığıyla alabiliriz.
Saçmalardan seçmeler...Benim demek istediğim o mu şimdi?
Siz alın alın ondan sonra satmaya gelince adam ararsınız.
1000yl ye lastik olur mu
yedek parçasını yurtdışından getirtiyorum
üretimi durdu vsvsvs bunlar alanların sözleri almayanların değil.
-
Evin bahçesinde kendi motorumuzu yapıcaz artık... Çinden parça parça getirip burda evde toplayıp morota benzer birşey yapıp binecek haldeyiz. Dolar olmuş 3.80TL 4TL olursa yılbaşına kadar benzinde olacak 5.50tl..Tüplü motor yapılamaz mı arkadaşlar, eksoz altına 10lt tüp falan takılamaz mı? Mühendis motorcular bir el atın şu tüp işine bakın bakalım olabilirmi ki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)