Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
Para olsa .........
Belki birkaç tane satacak Versys300 şu anda 42 bin tele.Bunun da en kötü 28 olması muhtemel.Bol bol Trk502 sattıracaklar başka birsey değil..
Gönderin hele gönderin gelsin. ZATEN KİMSE ALAMAYACAK.
Elamanlar dual motor yapmış. Suzinin hiç bir sitesinde amortisör mesafelerini yazmamışlar.
Bikez'e göre; Ön:15cm, Arka:16cm.
Ön, arka lastikler: 17 inch.
Enduro yaptık.! Yersen.
mart da fuar standinda yer aliyordu, cok istedigim bir motordu kendisi.
fuar da fiyat soylemediler, ne zaman gelecek dedigimde 1-2 ay icinde fiyati belli olur, 2 aya satin alabilirsiniz dendi. iyi ki beklememisim sezonu fena kaciracakmisiz.
acikcasi resimlerinden cok begenmistim ama fuarda ustune oturunca baya commuter gibi duruyor zaten commuter diye yapmislar sanirim.
Çöp motor.İnazumadan hiç bir farkı yok.Al 3 lü çanta Inazunma'ya paşa paşa bin.
Silent hillden çıkma bi kafa tasarımı var enteresan
Alt sakal yere çok yakın, amortisör mesafesi asfalt motorları ile aynı, bazı kaynak yerleri falan çok amatörce ama 22 falan olursa alırım.
22’den gelirse alırım bu kadar net.Hazır r25’i de satmışım.
Suzuki bunu 22000 TL ye vermez. Kasım zammıyla 28000 tl kadar yolu var.
İnazumanın motor bloğunu buna koymuşlar. En az 25.000-30.000 TL arası satış fiyatı olur. Fiyat 20.000-23.000 arası olursa alınır. Ama adamlar zaten inazuma f i 19.000 TL ye satıyor. Bu motorda abs var üzerine 5000 TL koy en az 24.000 TL ye satılır
Beklediğim bir motordu. Fuarda uzun uzun inceledim, benim İnazuma dan çok farklı değil. Almaktan vazgeçtim.
Bence 22 bin ile girecek piyasaya.. benimki sadece tahmin
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
Beni bu aralar kaşıntı aldı bu sefer hesap yapmadan bir motosiklet almak istiyorum.
GS310 seneye belki gelecek gelse de o zamana 35-40 bin olur , Suzuki Vstrom 250 muhtemel lansmanda 20-21 olacak.
Hesaplı olarak ta Dominar 400 var.
Bajaj'da servisimden çok memnunum (Motoser-Gayrettepe) , Suzuki'ninde servis fiyatları korkutuyor tek kafama takılan bu 5000 bakımına 500 tl vermek zor gelir bana.
Yine emektar Pulsar'la devam edeceğiz anlaşılan
Yapmayın Allah aşkına 250cc 20 bin üzeri olur mu yav. Satamayınca biraz sıkıştırsınlar devleti bu satıcılar da vergilere düzenleme çekilir belki. Ben satıcı olsam 250cc motorun fiyatına 20 bin yazmaya utanırım. 20 de konuşulmuyor gerçi üstü konuşuluyor 28'e kadar çıkan var. Gidip Rx3i Evo alın bu paraya 2 tane alırsınız. Japon japon diye diye düdüklenir hale geldik. Bırakın bu capon takıntısını. İkinci elde motor kovalayın daha iyi.
Almayın kardeşim sizler aldıkça bunlar daha çok bileyecekler kazığı...
Arkadaşlar 22 olursa alırım diyorsunuz. Lütfen, sevgili kardeşlerim paranızı hiç etmeyin. Ben bu motoru ciddi ciddi inceledim. İnazuma motoru var üzerinde. Hiç bi geliştirme bişey yapmamışlar motor üzerinde...
E bide üçlü çanta, yolcu vs olacak inazuma kadar bile gidemeyecek makina. E bu parayı sadece kozmetiğe ve absye mi vereceksiniz? Yazık olur gerçekten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)