Ben kendimi çok elit hissediyorum
Evde koltuğa otururken bazen alttan bir acı geliyor da galiba elit olmak böyle bişey daha alışamadım
Ben kendimi çok elit hissediyorum
Evde koltuğa otururken bazen alttan bir acı geliyor da galiba elit olmak böyle bişey daha alışamadım
Anlatamam. Uçağın yaptığı o dalga.. Püskürtmesi... ühü...
Nasıl mı hissediyorum deponun ne zaman biteceğini depoyu ne kadar doldururumun hesabını yaparken ülkeyi yönetenlere kızgınım kardeşim bi şans olsada bu ülkeden kaçıp gitsem diyorum
yalan. dünyanın en pahalı benzini değil. bir çok avrupa ülkesinde benzin daha pahalı. mesela alamanyada 1,3 euro = 5.8tl yani bizden pahalı.
biz fakiriz, benzin pahalı değil.
Ben yarattığı etkiye bakıyorum dostum. Yani kimin daha pahalıya aldığı değil. Kullanırken ne yaratıyor? Ben hiç sanmıyorum 600lük çok yakar dediklerini Amerikada veya Almanyada. Dayı sen doblo al az yakar çok kaçar. gibi. Para birimimizin değeri yok. Belki ukraynada değeri olabilir. Tabi ordada sen verecek euro diyebilirler. Ama senin dediğinde mantıklı tabi.
Orda euro olarak harcama yapıyorlar maaşlarda euro olarak alınıyor
100 lt benzin için biz 540 veriyoruz
Onlar 100 lt benzin için 130 veriyor
https://www.youtube.com/watch?v=i0-gUemUjcs
yahu ben de diyorum ki, biz fakiriz. fakiriz. fakir. fakir haus gerate
en pahalıyı kullanıyoruz demek yanlış diyorum.
alman biri türkiye'de benzin alınca "anaa, burada ucuzmuş lan" der diyorum.
kendi fakirliğimizi evrenselleştirmeyelim diyorum.
aylık asgari ücret ile alınan benzin miktarı konusunda en sondayız denirse, o belki doğru olabilir, bilmiyorum, en pahalısı demek doğru değil.
şurada açtığım bir konu ile biraz mecazi anlatmak istemiştim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...almaliyim.html
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Hocam eğer şaka değilse bu düşüncede tek gerçek olan kısım biz fakiriz. Biz fakiriz ve benzin çok pahalı, adamlar zengin ve benzin ucuz en özeti budur, refah yüksekliği de budur zaten
Başlığın cevabı ise, benzin alırken kendimi kral gibi hissediyorum. Ulan ne çok param var be nereye saçsam bilemiyorum!
içimde ayrı bi coşku gıdıklanma.
Pompacı yetermi dedikçe yetmez diyorum.
Ah sesleri birbirine giriyo.
Olsun ama makarnalar kömürler var. Hüloğğ
adam yazdığına yazacağına pişman oldu :D
sen de ne edebiyata gramere anlam bilgisne dalıyorsun, ACIMIZ BÜYÜK :D
Elalemin 20 para verdiği arabaya 100 para veriyorum, elalemin 1.5 para verdiği benzine 5 para veriyorum ve içimden "bizi kiskaniyorlar" diyorum.
Itibar içinde yüzuyorum. Ne de olsa itibardan tasarruf olmaz.
Bazen çok vergi verdiğimi düşünüyorum ama hemen sonra aklıma yollar geliyor, yol yabdi diyorum kendi kendime.
Hep bu dis mihraklar ışte. Olsun durmak yok yola devam..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)