Valla ben hep 20 liralık alıyorum.
Birde olaya iyi tarafından bakın. Şimdi benzin ucuz olsa millet sabah akşam motorla gezer, bakkala bile motorla gider hal böyle olunca ne olur, gün içinde kaza yapıp ölme riskimiz artmış olur Demekki neymiş ucuz benzin almak iyi değilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOT:Şaka yaptım şaka, sövmeyin sakın
Ben değilde sanirim motorumun kendisi çok şansli ve kendini iyi hissediyordur zira girtlağindan pahali benzin geçiyor..ulen bak kiskandim şimdi...
Ønemli olan benzinin hangi ulkede ucuz veya pahali oldugu degil alim gucunun yüksekligidir.Asgari ucretle kac litre alindigi ønemlidir.
dünyanın en boktan ülkesinde yaşamak gibi
Bugünde yandaşları besledik , yarına Allah kerim.
En pahalı sıralamasında 37. sıradayız sanırım. 3 Yıl önce ilk 5'teydik. Şu an Hong Kong'da 9 TL'ye yakın benzinin litresi. Arnavutluk, Karadağ gibi ülkelerde bile bizden daha pahalı. Açıkcası bizde bu kadar ucuz olması şaşırtıcı, normal şartlarda 7,50 TL bile olabilirmiş.
Onlar 1500 asgari ücretleri ile 1153 litre benzin alıyorken
Biz 1500 asgari ücretimizle 275 litre benzin alıyoruz
büyük hissediyorum ...
Kendimi çok güçlü hissediyorum zira bu zamlı benzine her babayiğit dayanamaz.
Akp secmeniyim valla bize dokunmuyor sizi bilemem...bize nedense su fiyati gibi geliyor ..okunmus benzin okunmus su hesabi...🤣🤣🤣
Heeeee, ben de bunlar niye halay çekiyo diyodum!
(Önce benzin zammının, sadece benzin zammı olmadığını anlamak lazım.) ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------
Hep Avrupa ile kıyaslanır, genellikle Alm. Fra. . sonra oradan birileri yazar, kafalar karışır.
Alın subjektif olamayacak kadar net veri. Oturun hesaplayın.
Hong kong en pahalı benzini kullanıyor. Litre 2 dolar (us)
asgari ücret 700 dolar.
Dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkeden %25 daha azını ancak alabiliyorsun burada ;)
Üstad anlatıyor nasıl hissettiğimi.
Keşke dolar 10 liraya fırlasa benzin litresi 20 lira olsa ulan biri çıkıpta artık durun dese ama yok gram acımıyorum
millet bu zamlara yada terör olaylarına o kadar alıştı ki kimse rahatından feragat edipte ses çıkarmıyor. hatta zammı yapanlar dahada güçleniyorlar siyasi olarak
aklıma bir söz geldi de yazamıyorum işte tam olarak.. ucundan accık yazayım mı 'deveye diken............'
dolar ne kadar? 3.8 tl.
1 litre benzin ne kadar? 5.5 tl.
demek ki 1 litre benzin 1.44 dolar.
bu, dünya standartlarında kabul edilebilir hatta ucuz bir rakam. dolayısıyla "dünyanın en pahalı benzini bizde" ifadesi yanlış.
dağılın şimdi..
Okey dunyanin ortalama en pahali benzinini kullaniyoruz.
butun gunum trafikte yollarda. her hafta pazar gunu depomu fulluyorum ve bu zamlar cok can sikiyor.
Peki hic dusundunuz mu ? Benzinin yarin litresi 2 tl olsa ? Yarin biz muthis araba kalabaligindan ise nasil gidecegiz ?
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
Ben dün akşam 200TL lık aldım. 4.46 TL kardayım ehehehuee
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)