Plakasız motosiklet ilanları
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu durum beni çok rahatsız ediyor sizide rahatsız etmiyor mu?
Mesela ben istediğim motosikletlere bakarken kriterlerini ayarlamıyorum bakarken güzel gözüken ilanlar çıkıyor bir bakıyorum açıklamaya plakasız ruhsatsız motosikletler oluyor.
Malum ilan sitemiz var çok da seviyorum ama işte bu durum beni rahatsız ediyor.
Bu arada CBR ımı satışa çıkardım. Satılırsa bir Today alıcam.
Reklamlar
-
Letgo da plakasız ruhsatsız hacizli diye satılan tonla çalıntı spacy var.
Ama işte çoluk çocuk hırsızlar ilan açar ''makine'' çalındımı işler değişir.
-
Letgo hiç sevemedim orayı istediğim gibi sıralayamıyorum özellikleri belirtmiyorlar.
-
Ben bir ilan gordum aynen soyle yaziyor:
Ruhsati muayenesi yok cevirme oldugunda birakip kacin ya da dilinizi kullanin.
Allahsizligin kitabini yazmis itler
-
letgoda bırakın sıralamayı sadece 1 kelime ile bile arama yapmak imkansız nerdeyse. defalarca şikayet maili attım ekran görüntüleriyle sonuç halen aynı.
birde şöyle ilanlar var. "devir yok binebildiğiniz kadar binin"
-
Suç kimde sizce, satan da mı, alan da mı?
Arz-talep meselesi. Alan olmasa o itler bunu yapar mı?
-
Letgo ya lafım yokda ilan sitemiz bi el ataydı keşke insanın sinirlerini hoplatıyor her zaman
-
Süper Moderatör
3 ihtimal var;
1. Spor amaçlı sadece pistte ya da trafiğe kapalı alanalrda kullanılmış plakasız motorlar
2. Zamanında sıfır alınmış fakat ruhsatı plakası çıkarılmamış motorlar
3. Haciz, vergi borcu vs nedeniyle ruhsatsız ve plakasız olduğu belirtilen motorlar (aslında ruhsat ve plakaları var)
Çalıntı motorun ilan ile satılacağını sanmıyorum.
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
3 ihtimal var;
1. Spor amaçlı sadece pistte ya da trafiğe kapalı alanalrda kullanılmış plakasız motorlar
3. Haciz, vergi borcu vs nedeniyle ruhsatsız ve plakasız olduğu belirtilen motorlar (aslında ruhsat ve plakaları var)
Aksine, listelenenlerin çoğu çalıntı. İletişim kurunca anlaşılıyor.
There are seven days in a week. And `one day` is not one of them.
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
3 ihtimal var;
3 kez şirket motoru çalındı, hepsinide letgodan bulduk. 15 16 yaşında sabiler hepside Eyüp'de. Dedim ya çoluk çocuk ilana koyar.
Hiçbir zaman büyük makineyi çalıp ilana koyamazlar zaten onun olayı çok daha farklı. ALLAH göstermesin tecrübe ile sabittir onun işleyişi daha farklıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Suç kimde sizce, satan da mı, alan da mı?
Arz-talep meselesi. Alan olmasa o itler bunu yapar mı?
Suç her zaman bizde. Neden mi?
Girin malum siteye bakın bakalım evraklı kaç tane hasarlı motor var. Hasarlı araç satışı bu memlekette devam ettiği sürece hırsızlık hayatta bitmez. Ne alaka demeyin asıl elebaşı hasarlı satış.. Adam geçen 12 liraya 09 koymuş hasarlı annaannesi ağlamış ama evrak var ruhsat var plaka var. 09 çalıp chance yapmak çok kolay, hatta elde kalan yedeğide satmak daha kolay. Motor no basma şasi no basma basit iş. Al sana evraklı kız gibi 09 oldu.
-
nasıl ya o kadar basit mi? elektronik beyni falan kabul etmemesi lazım o kadar kırmızı anahtar olayı var yamaha da
-
GLADiUSS adlı üyeden alıntı
nasıl ya o kadar basit mi? elektronik beyni falan kabul etmemesi lazım o kadar kırmızı anahtar olayı var yamaha da
Lütfen bırakınız bu kırmızı yeşil anahtar muhabbetini.
Ben size hırsızlığın işleyişini anlatıyorum.
Senin istemediğin kadar beyin kontak set var adamlarda. Her türlü imkan var hırsızda sadece birşey yoktur o da evrak. Onuda hasarlı araç alarak yaparlar. Burası Türkiye belki aldığınız motor çalıntı chance edilmiş bilemezsiniz.
Forumda herkese sorsan çıkma parça almayın aldırmayın hırsızlara rant kazandırmayın der ama kazalı motorlarını 2.el olarak satarlar. Aslında bu kısır döngü önüne kimse geçemez bunun böyle gelmiş böyle gider..
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
3 kez şirket motoru çalındı, hepsinide letgodan bulduk. 15 16 yaşında sabiler hepside Eyüp'de. Dedim ya çoluk çocuk ilana koyar.
Hiçbir zaman büyük makineyi çalıp ilana koyamazlar zaten onun olayı çok daha farklı. ALLAH göstermesin tecrübe ile sabittir onun işleyişi daha farklıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Suç her zaman bizde. Neden mi?
Girin malum siteye bakın bakalım evraklı kaç tane hasarlı motor var. Hasarlı araç satışı bu memlekette devam ettiği sürece hırsızlık hayatta bitmez. Ne alaka demeyin asıl elebaşı hasarlı satış.. Adam geçen 12 liraya 09 koymuş hasarlı annaannesi ağlamış ama evrak var ruhsat var plaka var. 09 çalıp chance yapmak çok kolay, hatta elde kalan yedeğide satmak daha kolay. Motor no basma şasi no basma basit iş. Al sana evraklı kız gibi 09 oldu.
Sonradan sat 40-45 liraya dimi? Valla güzel iş bro. Ben 1 senede kazanamıyorum o parayı. Adamlar yolunu bulmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)