Tahminim öyleki şu anki kur, politika nedeniyle bir çok firma yeni zam yapacak.. Bugün yarın ekipman aldık aldık .. Önümüzdeki hafta ekipman ve motor fiyatları değişecek gibi hissediyorum, aklınızın bir köşesinde kalsın.. Mehteri verebilirsiniz.
Tahminim öyleki şu anki kur, politika nedeniyle bir çok firma yeni zam yapacak.. Bugün yarın ekipman aldık aldık .. Önümüzdeki hafta ekipman ve motor fiyatları değişecek gibi hissediyorum, aklınızın bir köşesinde kalsın.. Mehteri verebilirsiniz.
Ver mehteri ver ver ver.
yahu dolar 4 tl olduğunda zamların babasını yaptılar, dolar düşünce indirim yapmadılar; dolar hala 4 tl'ye çıkmadı, şimdi utanmadan neyin zammı yapılacak?
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Bu ülkede tüccar olacaksın arkadaş hep onu derim... işçi değil tüccar olan her türlü götürüyor zaten...
Euro ile mal satan biri olarak, keşke herkes bir gün tüccar olsa da görse diyorum. =) Uzaktan çok tatlı geliyor tabi davulun sesi..
Zamanında danışmanlık yaparken, Türkiye'nin en büyük belediyelerinden birine bir iş için ihaleye gitmiştim, o zamanki patronlarım iki kişi.. 90bin TL teklifle aldık ihaleyi.. Suratlardan okuduğumu sandığım şu düşünceyi sesli de duydum sonra.. "ooh ulan 45-45 valla iyi para".. =) ne kadar kolay değil mi söylemesi, 45-45 ceplere atılıyor ve akşamına pavyonda ezilecek.. zihniyet gerçekten bunu görüyor sadece =)
Ülkenin durumuna gelecek olursak; dönülmez akşamın ufkundayız..
2018 ocak ta Euro 4 zorunlu olacakya ikisini bir söylerler (içinde içinde hepsi içinde)
senin de zamına koyacaklar, benim de zamıma koyacaklar kaçarı yok.
Hay Zamına koyayım yaa. - Devlet
bekleyip görelim 1 kasımdan sonra zamı geçirirler :D
Bu ülkede tüccar olacaksın diyen arkadaşım
Bu ülkede dolandırıcı, hak yiyici, çalışanına karşı ezici olacaksın ki para kazanabilesin.
Hırsızlık meslek oldu ülkede, millet çuvalıyla götürüyor sesinizi çıkaramıyorsunuz.
Bunlar iyi günler daha neler olacak bekleyin sadece.
Önemli olan istikrar bak ne güzel artıyor
Zengin ülke ve zengin vatandaşlarız ki adamlar yiye yiye bitiremediler.
Zamci.. herifler.
Zamcık yaparlarsa küserim ben direk kocaman büyük bir ZAM bekliyorum
"Çıkaramıyorsunuz." derken? Kimler onlar?
Sen hariç komple memleket mi?
Kardeşim günümüz politikacıları bu "biz, onlar" ağızlarını neden çok severler biliyor musun?
Çünkü insanlar birlikte olurlarsa onlara zarar veremezsiniz. Önce bölmek zorundasınızdır.
Önce insanına sahip çık.
Neyin kavgası bu ? Bugün ekonomi bakanı açıklama yaptı. Ekonomimiz Çoşmuş durumda Oyüzden rahat olun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)