1 Aylık DOminar 400 Motorumda servisler sebebi ile yaşadığım Ayıp
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, yaz tabii ki.
-
Aracınızda servis hatasından dolayı,satarken maddi bi kayıp yaşayacagınız malum.Ekrem bey forumda aktif şahsen ben olsam ne eder ne yapar o motoru geri iade ederdim.
-
durumu tespit eden bir tutanakla mahkemeye başvurun. belki müspet bir sonuç elde edersiniz.
-
Geçmiş olsun umarım başka sorun yaşamazsınız, ben de bajaj kullanıcısıyım demek ki bundan sonra servisten aldığımız motorların yağ seviyesine bakmamız gerekiyormuş. Bin bir hevesle alınan motoru getirdikleri hale bak yazık vallahi..
-
Ekrem amca mağdur etmiyor kimseyi. Eminim yardımcı olacaktır. Dominar sahiplerine özellikle çok iyimser. Geçmis olsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
Durdugunuz hata.. vakit kaybetmeyin
-
Hakkınızı arayın. Belki davayı kazanıp yeni motosiklet verirler.
Hakkınızı arayın ki servislerine çeki düzen versinler.
-
O koruma takozunu ben RS200 için tasarladım Dominarada mı takıyorlar.
-
Anasını sevmişler güzelim motorum gerzekler.
Ne demişiz zamanında:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4194521
Bunlardan motor falan alınmaz.
-
Görsel olarak gerçekten çok güzel makina kulanıcılarıda okuyorum tatminler makinalarından. Servisler malesef yeterli bilgi donanıma sahip değil bu sadece bir marka için geçerli değil geneli bu şekilde eğitemiyorlar servise servis lazım derken boşa demedik. Geçmiş olsun umarım mağdur olmadan keyifle binersin.
-
Değerli efizikci; geçmiş olsun. Yeşilyurt motor servisimize gider misiniz?
-
-
Külbütör kapağı kırığı motor performansına genel olarak etki edecek zaruri parça değil. Motoru geri vermenize falan gerek yok. Yenisini talep edin.
Tamir olmuş kapağında hiç bir sorun olacağını sanmıyorum ama motoru satarken bunu yeni alıcıya anlatamazsınız. Şahsen ben ne yaptı da kırdı araba diye bi sürü senaryo çizebilirim.
şu civatalar da orjinal değil sanırım. Onları gavlanizli veya paslanmaz çelik civatalarla değiştirin. Motorun her tarafına küf akıp, aktığı yerlere de zarar vermesin
-
geçmiş olsun. sözde büyük marka. büyüklüğüde 3. dünya ülkelerine sattığı 4 milyon motor. birde kendini usta zanneden insanlara emanet. Allah yardımcınız olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
bu arada öyle özel karışımlarla falan olmaz o işler. paşa paşa nereyi çatlattı patlattıysa depiştirmeleri gerek.
-
Evet yeşilyurt motor bana ulaştı sorunu hallediceklerini söylediler haftaya muhtemelen sorun giderilecek tabi ki motoru değiştirmek vs gibi bir durum söz konusu değil bizim sorunumuz olan bir parçanın değişmesi bizim için yeterlidir. Sonuçta motorda fabrikasyon herhangi bir problem yok ürün kalitesinden oldukça memnunken böyle ufak tefek şeyler can sıkabiliyor.
-
cok gecmıs olsun hocam . yalnız ekrem abı cok karızma degıl mı ? konuya gırıp 1 cumle de yarımcı oldu . helal olsun valla
-
Ekrem beye teşekkür etmek gerekli ben buraya işleyiş hakkında geri bildirim yapayım diğer arkadaşlar da bilgilensin fabrikaya atılan mail sonrası tam tamına 6 saat içinde sorun çözümüne gidildi tamamen çözüldüğü zaman tekrar buradan yazacağım. Bugün de fabrikadan geri dönüş olarak arandım açıkçası müşteri memnuniyeti önemli durumda kuralkan da ama tabi ki yağı fazla koyan servisimiz kabul etmemiş sorunun takozdan olduğunu söylemiş olabilir kimse ayranım ekşi demez ama ben bir dominar kullanıcısı olarak sadece dominarı olanlar ve almayı düşünenlere şunu söyleyeceğim kesinlikle alın sadece ne kadar yağ konur kitapçık ne yazıyor fabrika ne diyor bir de siz kontrol edin.( yağı 1.5 lt konması gerekirken 1.7 lt konmuştur hatayı ben biliyorum kimse kabul etmese de olur ama bir daha o servise gitmem motorumun garantiden çıkacağını bilsem de bu sorun olmasa da yanlış verilerle motor bakımı yapılması olamaz) En önemlisi de motorumuz yağ sızdırmasına rağmen kapakta çatlak olmasına rağmen bizi yolda bırakmamıştır dayanıklılığını bir de böyle test etmiş olduk iyi tarafından bakalım
-
Geçmiş olsun işinizin çözülmesine sevindim.
-
Şu kuralkanın servislerinin çoğu çok kötü. İşini adam gibi yapmıyorlar. O kadar sıkıntılara rağmen ekrem ata nın sattığı malın arkasında durması çok iyi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)