1.000 Bütceye Kask Önerisi
-
Merhabalar, 3 gundur kask ariyorum isin icinden cikamadim. Saat suan sabahin 5'i hala arastiriyorum, neyse.
Kasktan beklentilerim :
- Fiber, karbon dış kabuk
- Double-D baglanti
- Sessizlik ve Konfor.
Motosikletim Fazer8. Yuksek hizlarda sıkıntı çıkarmaması gerekiyor.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Shark Speed-R kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, araştırmanı öneririm.
-
-
Çok sessiz ve konforlu bir kask bekleme derim.
Düşük imajlı markaların yüksek profil ürünlerini deneyebilirsin anca, LS2'nin Arrow'u falan gibi.
-
cenkkara07 adlı üyeden alıntı
Polikarbonat oldugu icin eledim onu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
Shoei Qwest'i cok begendim. Bugun bayiide baktim. Kafa yapima cuk oturdu. İnternette 1400 TL civari. Kuponlarla vs. biseyler yapip bunu almayi dusunuyorum.
-
Hjc Fg-17 ye bakın.
Fiberglass dış kabuk
Double D bağlantı
Snell ve Dot sertifikası da var.
Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. O fiyatta fiber olan kask sayısı yok denecek kadar az. Havalandırması yeterli seviyede.
-
ben de aynı şekilde bi kask arıyorum.
K5 ile qwest arasında kaldım. K5 daha ucuza geliyor, ayrıca güneş vizörlü olması yazın kullanımda kolaylık sağlar diye düşünüyorum.
-
Arkadasim K5'den memnun degil. O gunes vizoru hem guvenligi bi tik geride birakiyo hemde ses yapiyomus. Vizorun gorus acisindan, bugu yapmasindan vs sikayetci hep. O yuzden k5 bakmiyorum
-
canerix3363 adlı üyeden alıntı
Arkadasim K5'den memnun degil. O gunes vizoru hem guvenligi bi tik geride birakiyo hemde ses yapiyomus. Vizorun gorus acisindan, bugu yapmasindan vs sikayetci hep. O yuzden k5 bakmiyorum
FF323 Arrow'u kesinlikle dene derim. Marka takıntın yok ise zaten beğeneceksin.
-
canerix3363 adlı üyeden alıntı
pinlocklu k5 ler var.
-
Benim kaskim agv skyline. K5 in bir onceki versiyonu diyebilirim. Gelecek sene bende kask arayisina giricem. K5s modelinde cogu seyi aşmişlar gibi gorunuyo. Birde ben aldigim ilk ay o gunes vizorunu cikartmistim ve mavi aynali cam almistim. Gunes vizoru hayatimda gordugum en dandik olay cunku isik kirilmasi oluyo. Bunlarida gozonunde bulundurun
-
HJC FG-17 tavsiye edebilirim çok araştırmıştım gayet güzel özellikli kask fiyatına göre.
Ondan sonra bütçeyi arttırıp Shoei Qwest almayı karar verdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler