Merhabalar Foruma Yeni Üye Olup İLk konumu Açıcam Başlangıç İçin 600 CC Az Yakan Ve Aşırı Pahalı OLmayan Bir Motor Önerirmisisiniz Şimdiden Teşekürler
Merhabalar Foruma Yeni Üye Olup İLk konumu Açıcam Başlangıç İçin 600 CC Az Yakan Ve Aşırı Pahalı OLmayan Bir Motor Önerirmisisiniz Şimdiden Teşekürler
600 cc için az yakan ve başangıç için olabilen motosiklet henüz üretilmedi. Size cbf 150 versek ? Hem az yakıyor , hem de başlangıç için ideal.
Niken al sen arkadaşım... Niken Niken yeni çıktı yeni başlayanlara
güzel kafa yenimi ?
600 Lükler Çok Yavaş Ya Bence 1000 Lik Al Sen
Benim Dediğim Bu TarzDı
Kawasaki-ER6N Ortalama Yakıt Tüketimi
4.10 – 4.78
lt / 100 km.
Bu Civarlarda Olan Saten Burda 250cc Veya 300 lük gibi Az Yakmcıanı Bİliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
600 lük yavaşsa Siz Niye 200 Lük Aldınız ?
Daha önce küçük cc kullanıp ilk 600 cc için soruyorsanız Z750s yada gsr olabilir.
nereye takılacak ki
bu forumda yeni başlayanların 600 lük öneri istemesini sevmiyorlar.
Cok ilginc bir konu... Daha once hic rastlamadim. Genc bir arkadasimiz, ilk motosiklet olarak 600cc sınıfında, hesaplı ve az yakan bir model konusunda tavsiye isteğini paylasmis bizimle... Forum uyelerinin, bu siradisi istek hakkindaki yorumlarini cok merak ediyorum. Sahsen cevap vermeden once bi kac gun kendi icimde dusunmem gerekiyor. Acaba forumda daha once boyle bir konunun benzeri acilmis mi diye de baksam mi ki? Belki oradan fikir alabilirim...
Saten kumaşlar, orijinal Amerikan saten ve düşes saten kumaş olmak üzere çeşitlendirilir. Saten ipeksi dokusu ile yazın da oldukça tercih edilir. Düşes saten kumaş ise en çok tercih edilen saten türüdür.
Orijinal Amerikan Saten ile düşes saten kumaşın hafif bir parlaklığı vardır
Alacaksan gidip sen de 600 rr alma gözünü seveyim artık şu tabuları yikin , 600 cc önerisi isteyen gidip 600 rr alıyor sen r6 , gsxr600 falan al farkın olsun .
Düşünsene başlangıç motorun r6 offf çıldırırsın . Naked istiyorsan mt9 rüya gibi değil mi ??
Sondaki tek sifiri düş..
60cc motor kiti,bisiklete takacaksin.
Az yakar,Az kaçar,pahalida degil,Benzin bitince pedala kuvvet..
. . .
bu trol olayı cidden baydı artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)