[IMG]via Imgflip Meme Generator[/IMG]
[IMG]via Imgflip Meme Generator[/IMG]
600cc diyorsun başlangıç diyorsun ucuz az yakan diyorsun. 600cc'nin en gitmeyeni bile aklını başınan alır. bence öğrenmelik birşeyler bakmalısın.
eğer trolse,
yeterli tecrübeye ulaşmadan ve eğitilmeden R1 kullanan birinin sonunu konuştuk daha bu hafta.
yapacağınız trollemeye sokayım.
Cbr 600 rr,r6 ,Zx 636,gsxr 600 ama biraz fazla yakarlar artık idare etcen
er6 iyidir yada mt7
önermiyoruz
başlangıç içim 600cc motor önermiyoruz
foruma dün üye olup hiç okumadan hemen soru soranlara hiç bişey önermiyoruz.
forumu araştıracaksın, forumda bol bol gezeceksin,
bakacaksın
"şu koca dünyada başlangıç için 600cc öneri isteyen ilk ben olabilir miyim acaba" diye kendine soracaksın.
"başlangıç için 6000cc motor istenir mi, yoksa ben canıma mı susadım" diye kendine soracaksın
armut piş ağzıma düş yapamayacaksın...
sonra soracaksın biz de söyleyecez, tartışacaz. doğruyu bulacaz.
Yeni başlıyosan bence 125 veya 250 cc ile başlarsan senin için daha iyi olabilir.
Ben 15-20 bin km kadar tecrübem var ben 600 lük motor kullanırken ter akıtıyorum. O sensin diyecek olursan denemesi bedava. Ama canının sigortası yok söyleyim.
Doğru herkes bir değil ama yinede karar senin, ancak biz sana anlatamıyosak dediğim gibi denemesi bedava ama sonuçları kötü olabilir. Belki hiç kullanmadıysan söyleyeyim, sandığından çok daha güçlü.
Sadece güç de değil ağırlık, oturuş pozisyonu bir çok sebep var. Yani bu motorlar kullanılmaz demiyorum yanlış anlaşılmazsın ama tecrübesiz kullanılmaz. Hatayı affetmeyebilirler. Ve eğer cidden motora yeni başlıyosan hataların olacaktır.
Bende yeni başladığımda çok düştüm. Hatalı fren yapmaktan genelde.
Ama küçük cc kullanıyordum ve halende severek kullanıyorum. 2 dakika hava atmak için kendine yazık etme, al bi düşük cc iyice öğren tecrübe kazan sonra git ne alıyosan al, burdaki bu kadar insan sana boşuna demiyor bi bildikleri var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)