2014 Fazer 8 Almaya Karar Verdim Nasıl bilirsiniz ?
Reklamlar
-
Değerli kullanıcı arkadaşlarım. Bir tane antepte bir tane ordu fatsa da fazer 8 buldum.
1. Gaziantep Özen Motor - 33.500 tl - https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ozen-motor-yamaha-fazer-8-2014-model-siyah-12.550-km-488082636/detay/
2014 - 14.000 km lerde temiz güzel bir motor. Satıcısı da çok güzel konuşuyor. İlgili ve bilgili birisi.
2.34.000 tl Ordu fatsa 2014 - 782 km de olduğunu iddia ediyor. Kardeşlerinin de motorcu olduğunu buna kıyamadıkları için pek binmediklerini söylüyor. Daha enterasanı motor bir adamınmış ve adam almış hiç binmemiş sonra bunlar almış bu çocukta hasta olduğu için uzun süreler kullanamadım tertemiz depoda duruyor falan diyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-782-km-de-sifir-ayarinda-ciziksiz-orjinal-361102721/detay/
3. Bir tane istanbulda 2016 4.000 km de ama ben erzurumdayım bir de istemediğim bir renk. ( 36.000 tl )
Son olarak size bir şey daha danışıcam süren bilen arkadaşlar varsa antepten erzuruma giden yol tehlikeli olur mu ? Gerek terör gerek yol şartları. Ben pek bilmiyorum oradan olanlar beni aydınlatabilir mi ? Sizce hangisini seçmeliyim ? Ne dersiniz ? Bu motora değer mi bu rakamlar ??
Diğer soru bu motorlarda km düşürmek kolay bir işlem midir bilgisi olan var mı? Açıkcası düşmüşse nasıl anlarım ya da yamaha servis anlar mı ?
Reklamlar
-
iyi biliriz :D hayırlı olsun
-
34lira fazla değil mi? Yazın bakmıştım birkaç tanesine fiyatları uçtu mu 2 3 ayda
-
fazer 8 çok güzel fakat artık üretimi durdu ve fiyatlar bana bayağı yüksek geldi...
bir de erzurumda motosiklet sürmeye emin misin? gardaş donarsan...
-
-
2. ilanda açıklamasında '' fazla söze gerek yok ''yazıyor.
İlanı elemem için yeterli bir cümle
-
İyi biliriz temiz 20.000km alti 2013_2014 un edip edecegi 28 en fazla 29.
-
Çok beğendiğim bir motordur kendisi ama kullanmadım bilmiyorum, sürekli ilan bakarım Ordu ilanı temiz ama 19 gündür ilanda bakmak lazım sıfır motor sayılır.
-
Hiç bir ekstra özelliği olmayan , fiyatını hiç hak etmeyen bir motosiklet. Nerde eski fz6 S2 ?!?
-
O değilde ilanlarda 42.500 e 2016 0 km var :D
-
Süper Moderatör
Bacak içlerini, apış arasını müthiş ısıtıyor. Tam Erzurum'a göre
Sırf bu yüzden 2 ay içinde, 5 bin km'de iken sattım motoru.
-
emrenakipogl adlı üyeden alıntı
Değerli kullanıcı arkadaşlarım. Bir tane antepte bir tane ordu fatsa da fazer 8 buldum.
1. Gaziantep Özen Motor - 33.500 tl - https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ozen-motor-yamaha-fazer-8-2014-model-siyah-12.550-km-488082636/detay/
2014 - 14.000 km lerde temiz güzel bir motor. Satıcısı da çok güzel konuşuyor. İlgili ve bilgili birisi.
2.34.000 tl Ordu fatsa 2014 - 782 km de olduğunu iddia ediyor. Kardeşlerinin de motorcu olduğunu buna kıyamadıkları için pek binmediklerini söylüyor. Daha enterasanı motor bir adamınmış ve adam almış hiç binmemiş sonra bunlar almış bu çocukta hasta olduğu için uzun süreler kullanamadım tertemiz depoda duruyor falan diyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-782-km-de-sifir-ayarinda-ciziksiz-orjinal-361102721/detay/
3. Bir tane istanbulda 2016 4.000 km de ama ben erzurumdayım bir de istemediğim bir renk. ( 36.000 tl )
Son olarak size bir şey daha danışıcam süren bilen arkadaşlar varsa antepten erzuruma giden yol tehlikeli olur mu ? Gerek terör gerek yol şartları. Ben pek bilmiyorum oradan olanlar beni aydınlatabilir mi ? Sizce hangisini seçmeliyim ? Ne dersiniz ? Bu motora değer mi bu rakamlar ??
Diğer soru bu motorlarda km düşürmek kolay bir işlem midir bilgisi olan var mı? Açıkcası düşmüşse nasıl anlarım ya da yamaha servis anlar mı ?
adam öldürür dikkatli olun. Makina temizse fiyat iyi bu aleti 40 a satanda var 25 e satanda var. Çok keyifli bir motosiklet hayırlı olsun
-
Kullanımı çok rahat kısa bir tur atmıştım çok fazla viraja dayanmıyor yakıtı biraz fazla yakıyordu sanki
-
Alıp alabileceğin en iyi motordur kendileri
-
bende kullanmıştım çok rahat ve eğlenceli bir motosiklet.
-
Yamaha'nın teknoloji bakımından en özürlü gariban serisi diyebilirim bu makinaya.
Zavallımın en teknolojik aksamı sanırım benzin şamandırası.
Öyle teknolojik ki depodaki benzin seviyesine göre LCD ekrana 5 tane çubuk çizebiliyor..
Uzay teknolojisi.. :D
Kimi modellerine nasıldır bilinmez ABS olduğu rivayet edilmektedir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)