Tay abi Mtv ye bindirimli indirim gibi bunada indirim yapsan nasıl olur ..
Tay abi Mtv ye bindirimli indirim gibi bunada indirim yapsan nasıl olur ..
bizim de bedelimizi öde o zaman!! benim bakanların, milletvekillerin, çocuklarına yiğenlerine dağıtacak param yok. biz paramızı anlımızın teriyle kazanıyoruz. haysiyetimiz, onurumuzla kazanıyoruz. biz millet olarak helal para kazanıyoruz, bize peşkeş çekilmiyor. bizim de bedelimizi öde.!!
Adam ironi yapmış binmişsin tepesine :D
Anasını satayım kimse az yiyeyim demiyor ülkeyi yönetenler arasında..
Çözümü : Devlet bir an önce küçülmeli giderler azaltılıp maaşların düşürülüp ek harcamaların kısıtlanıp devletin vatandaş üzerindeki yükü azaltılmalı son zamanlarda yapılan yanlış ihalelerin ( osmangazi köprüsü gibi) çözüme kavuşturulup vatandaşın sırtına yük olması önlenmeli..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bunlar iyi günlerimiz
Aha buraya yazıyorum.
Yıl sonu dolar 3.95 (YTD)
Şubat 2018 için çok daha kötü tahminde bulunanlar var.
tavırdan anladığım kadarı ile pek 10 kuruş gibi görünmüyor,
%10 gibi rakamlar telaffuz ediliyor.
belki %10 açıkladıktan sonra reyiz el atıp %8 gibi bir rakama kapatırız.
bilemiyorum.
dünya finans merkezimiz yapılıp, liBor a hükmedene kadar, sıkacaz
bize ne kardeşim asgari ücretle ev geçindiren çomar düşünsün. çomar dibi görsünde ben idare ederim sıkıntı yok.
Benzin ucuz ucuz. Norveçli ne yapsın? Ekonomi çok eyi. Avrupa bizi kıskanıyor. Büyük resmi görmek lazım.
Bende onu anlamıyorum. Bu hüloğcular başka ülkedemi yaşıyor birader?
Onlar vergi vermiyomu?
Onlara asgari ücret daha mı fazla?
Nedir bu parti fanatizmi?
Zamanında barzaniyi davulla karşılayanları eleştirirken bize faşist yaftası yapıldı.
Şimdi ona rest çekiyolar. Tehditler falan. 2 gün sonra barzani bizi kandırdı.
Bi kaç sene sonra da suriyeliler ayaklanır hatay bizim hakkımız diye.
Beni sürseler şöyle yunanistana falan. Yada küba. Küba iyidir iyi
Dünyanın en yüksek fiyatlı akaryakıtını kullanan Norveç'te asgari ücret 2015 yılında 7100$ imiş. Şu anki benzin litre fiyatı 2$
Türkiye'de asgari ücret şu anda 377$. Benzin fiyatı 1.49$
Motosikletli Kaplumbağa...
nerden ne koparacaklarını şaşırmış haldeler
benzinin lafı olmaz yahu.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
[QUOTE=BLUERAY;4236904
Not: Benzindeki vergi artışı ne zaman gelecek? Tahmini olan varmı? Örneğin 3 Ağustos 2003 tarihindeki hürriyet in haberinde der ki; BENZİNDEN alınan vergiler, son iki yılda yüzde 61.8 oranında artarak, fiyatının dört katına ulaştı.
Dip Not: Şu andaki oranı Bayiilere net satış fiyatı üzerinden, %64,5 (yuvarlak rakkam)
[/QUOTE]
Sanıyorum sosyal medyada;
Az daha kasarsak %100 vergiyle çalışan araba yapıcaz muhabbetinin döndüğü zamanlardı.
Olsun artık, yakışır...
***** mal mode on *****
ben lpg kullanıyorum. beni etkilemiyor.
***** mal mode off *****
26 Ekim 2017 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 9 - 10 kuruş artış beklenmektedir.
her zamanki gibi 2019 seçimlerine kadar yapıştıracaklar zamları seçim vaatleri başlayınca benzini biraz düşrecekler bi kaç vergi indirimi yapacaklar bi de vergi affı çıkarırlar
sonra olacaklar şu şekilde sıralanacak bizim anneler ablalar dedeler neneler bu adam daha ne yapsın halkı için fiyatları aşağı düşürüyor asgari ücrete zam yapıyor işte deyip yine oyları aynı yere atacaklar bu hep boyleydi böyle olacak yine..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)