motorda bırakılan kask çalınır mı
Reklamlar
-
daha önce hiç kask çaldıran yada çaldırana şahit olan var mı kaskı motorda bıraksam çalarlar mı hep motorda bırakıyordum bu gün motoru park ettiğim yerin 10m berisine benim motorun aynısını park etmişler benim motorum sandım bi baktım kask yok kasklı çalmışlar sandım motora tam binecektim bi baktım plaka farklı :D 10M ileride benim motor var kask yerinde ama ya gerçekten çalınsaydı dedim bir daha bırakmaya korkuyorum yanımdada yük oluyor
Reklamlar
-
-
Sorumu bu arkadaşla çay içmeye gittik.600RR Inın aynalarını yok tu geldiğimizde
-
Kask kilitleri var ama cokta guvenmemek lazim anca cafe okul tarzi yerler icin kullanilabilir diye dusunuyorum
-
Çalınır hatta yanlış hatırlamıyorsam forumdan bı arkadaşın kaskını hacılamışlardı
-
Etrafimdan çok çaldıran oldu çoğu da 5 dakika bir yere gidip geliyorum diye bırakmışlar. Koyma yanında taşı sonra pişman olma
-
En kötü kask 300 lira. Ha 300 lirayı motor üstünde bırakmışsın ha kaskı. Ben ya elimde taşıyorum ya da topcaseye koyuyorum.
-
Ben zamanında kaskı ve anahtarı motosikletin üstünde 2 gün boyunca bırakmıştım ve kimse ellememişti,şans meselesi
Ama park halinde egzozu çalınan motosikletleri de duymadım değil, en iyisi elde yük etmek
-
Direk birine hediye et aklında kalmasın
-
Benim eldivenlerim çalındı hem de karakolda onlarca polisin içinde ve neredeyse polise hırsız diye iftira atmaktan suçlu olacaktım.
Çalarlar efendim her şekilde her yerden her şeyi çalarlar.
-
Ramazan gardaş;Basit bir kilit al,arka demire çene kismindan kilitle,arka demir yoksa arka amortisore kilitle (fullface kask icin).yada yaninda taşi,haa bu arada en onemlisi motoru kilitlemeyide ihmal etme
Bu arada ne yaptin motoru bakima soktunmu?
-
Bayramda otoparka bıraktığım motorun üstünden çaldılar kaskı..Bende para vermedim otoparka..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Bu nasıl bi soru arkadaş ya, yaşınız kaç, bu ülkede tavuğu tecavüz eden var. kaskım çalınırmı ? 10 yasında çocuğa sorsan çalınır der..
-
Ls2 mx436 kaskım gitti ama yinede sen bilirsin
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!
-
Kask taşımak büyük sorun. Arka çanta taktırdım da kurtuldum.
Kask emanetçiliği işini bilumum çarşı merkez esnafına tavsiye etmek isterim.
-
Çok uzun süre işim yoksa kaskı kafamdan bile çıkarmam uzaylı gibi geziyosun diyor bazı arkadaşlar ama 300- 500 ü sokağa atacağıma yanımda taşırım daha iyi.
-
Dandik bir kaskım var iki senedir motoru kaskı ve dizlikleri olur olmaz yere bırakıyorum kilit yok sadece kaskın kemerini motorun demirine takıyorum (bir de motorun arka tekerine 20 liralık zincir takıyorum) elleyen olmadı. Belki tenezzül etmiyorlar veya sırası gelmedi.
-
kaskda bırakılan motor çalınır mı
-
Kaskı iki yıldır motora koyuyorum daha çalınmadı. iki tane kask var birini çantaya diğerini motorla kitliyorum. Tek sıkıntı çocuklar oynuyor ve çiziliyor biraz
-
Süper Moderatör
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)