motorda bırakılan kask çalınır mı
Reklamlar
-
bir ara eve yemek götüren bir çocukla yolda karşılaşdık bana adres tarifi sordu.. söyledim sonra kask dikkatimi çekdi çocuğun kafa minnacık small olur ona ancak kask xl dedim kask kafaya bol gelmiyormu güldü bilmiyorum abi benimkini gidondan götürmüşler bende birininkini gidondan götürdüm dedi )
sanırım bir eve sipariş götürmeye gitti gidona asdı kaskı onun kaskı biri götürünce herhalde oda aynı yöntemle yüksek ihtimal kendi gibi bir başkasınınkini gidondan götürdü..
Reklamlar
-
Benim Nolan N44 ü Yunanistan’da çaldılar.
Motorun topcase dolu olduğu için NC nin ön bagajının içine kayışı sarkıtıp kapağı kapatıp kayışı sıkıştırıp bırakmıştım.
Denizden çıktım geldim kask buhar.
Selaniğe kadar otobanda 90 km kasksız sürdüm.
Ertesi gün gittim bir Nolan n87 alıp turu tamamladım.
Kask tamamen açıkta değildi ama bagaj kapağını kanırtıp almışlar.
Sadece Türkiye’de değil insnaın olduğu her ülkede kolay götürülebilen mal çalınır bence.
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Ben motorda kamerayı gidona bağlıyordum.
Dandik kameram vardı AEE marka, bimde satılanlardan.
Kamerayı yanıma alıyordum, ama park halinde iken kameranın boş kutusunu çaldılar.
Aynı kamera olmazsa kimsenin işine yaramaz, hesap et.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Şifreli bisiklet kilidim var, kapalı kaskımı sissy bara oturtup şifreli kilitle bağlıyorum. Çok güvenli değil tabiki ama en azından uğraştırır. Herkes de uğraşmaz.
https://www.koctas.com.tr/diall-bisi...2/21730-30565/
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
en zengin avadanlık suzukideymiş
-
Adamın kıçındaki donu çalıyorlar. Motosikletin üstünde duran kaskı mı almayacaklar?
Adamın işine yaramayacak olsa bile alırlar. Maalesef devir kötü.
-
motorsikletin grenaja bir şey bağlamayın tavsiyem karşı tarafın umrumu sizin grenajınız kırar parçalar zedeler ağır hasar verir gider.. bir kask ne kadar bir grenaj ne kadar..
-
Ben halatli olanlari sevmiyorum. Arka sele altina konan celik kanca en guzel. Anahtarla arka seleyi kaldirip, kaski kancaya gecirip, seleyi yerine oturtuyorsunuz. 10 saniye. Halatla ugrasma uzun is. Amelelik resmen.
c4gin adlı üyeden alıntı
en zengin avadanlık suzukideymiş
En zengin KTM'de. Turuncu turuncu Pensesi falan evde kullandigimdan guzel resmen.
-
Kuryelerin ahı gitmiş vahı kalmış kasklarını bile çalıyorlarmış. Geçende yemek siparişi verdim eleman kapıya kadar kaskı ile geldi. Çalıyorlar abi motora bırakamıyorum dedi. O kask kilitlerine de pek güvenmeyin kafaya koyan keser kayışı çalar yine de. En azından topcase'e koyun yoksa elinizde mecburen. İşte scooterın en sevdiğim avantajlarından biri daha. Sele altına kask koymak mümkün.
-
yakında yolda giderken altımızdan motoru çalacaklar buda sorumu şimdi :D
-
İşte scooterın en sevdiğim avantajlarından biri daha. Sele altına kask koymak mümkün.
NC. (+on karakter)
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
-
çalınır diyenler hangi ülkede yaşıyorlar merak ediyorum doğrusu.
kardeş benim motorum bundan 2,5 yıl önce çalındı. hırsız motordan geriye iki şey bırakmıştı, birisi düz kontak yapmak için söktüğü küçük soketli bir kablo, diğeri de motorun aynasına astığım kasktı.
hırsız adam kask mı çalar yahu ne diyosunuz
-
mustf adlı üyeden alıntı
çalınır diyenler hangi ülkede yaşıyorlar merak ediyorum doğrusu.
kardeş benim motorum bundan 2,5 yıl önce çalındı. hırsız motordan geriye iki şey bırakmıştı, birisi düz kontak yapmak için söktüğü küçük soketli bir kablo, diğeri de motorun aynasına astığım kasktı.
hırsız adam kask mı çalar yahu ne diyosunuz
AEA izleyen, forum üyesi bilinçli bir hırsızsa belki? Motoru çalmaya kendi kaskıyla geldiyse, sizin kaskı koyacak yer bulamadıysa, ne bileyim.
Geçmiş olsun bu arada...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)