Herkese merhaba,aklıma takıldı bu soru büyük bir kaza geçirsek(Allah korusun) bir yerimiz kopsa veya felç kalsak mı daha iyi yoksa direk ölmek mi sizce ben ölmeyi tercih ederim. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum iyi günler
Herkese merhaba,aklıma takıldı bu soru büyük bir kaza geçirsek(Allah korusun) bir yerimiz kopsa veya felç kalsak mı daha iyi yoksa direk ölmek mi sizce ben ölmeyi tercih ederim. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum iyi günler
Kardeş nasıl bir fikir bekliyorsun anlamadım. Düşüncelerimizi öğrenmek istesen falan tamam da, bu konuda nasıl bir fikir verebiliriz bilmiyorum.
Enteresan başlık
Her gün öleceğine bir kere öl.
Ben de ölmeyi tercih ederim. Felç olsam hem kendi hayatımı mahvetmişim hem de aileme yük olmuşum. Bence ölmek daha mantıklı.
HONDA
#BZ3082
Ben ölmeyi tercih ettim.
Tavsiye etmem burası çok sıcak
Her iki tarafta sıkıntı. Ölsen ailen perişan olur. Anne babadan biri mutlaka evlat acısından dolayı üzüntü duyduğu için illa ki biri kayar. Çünkü evlat acısı yaşayan birkaç aile gördüm. Sakat kalsan. Allah göstermesin ömür boyu yatağa bağımlı yaşamak var. En iyisi her zaman temkinli ve yavaş gitmek
İyi ki ampute millilerimiz vaktiyle böyle düşünmemiş. Yoksa bu gururu yaşayamazdık.
http://www.haberturk.com/gururumuz-a...i-1666050-spor
Size verilen hayat kollar ve bacaklardan ibaret değil.
Felç kalmışsın yatağa bağlısın zaten.Tek yaptığın nefes alıp vermek bide altına sıçıp işemek.Yaşasan ne yaşamasan ne.En azından öldükten sonra annen baban unutmasa da acısını bi şekilde atlatır.Ölene dek seni sırtında taşıyacaklarına.Açıkcası 80 yaşına kadar yatalak yaşayıp milletin ayıp olmasın diye ziyarete geleceği biri olmaktansa 20 yaşında ölüp milletin mezarıma gelmesini tercih ederdim.
Bunun cevabını sanırım bahsettiğin gibi bir kaza geçirmiş, uzuvlarından bazılarını kaybetmiş, yada felç olan birisi verebilir diye düşünüyorum.
Beyler,forum ozgür ortam dedik, tamam herkes istediğini ifade eder dedik...
Lakin nasıl bir konu bu. Çağırmayin böyle şeyleri...
Benim düşüncemde o yönde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
En mantıklı olanı temkinli olmak ama iki durum şarta ben ölmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Bende öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Üzdüysem kusura bakmayın hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Kastettiğim bu değil ki bir tarafta yatalak kalmak bir tarafta direk gitmek.
Çok karamsar ve en son olmasını isteyeceğimiz durumlar.
Ölümler,kazalar bu işin doğasında var ama üzerine yoğunlaşmayalım..
Hep aklımızda.. CanR1 en son vefat eden motor sever arkadaşımız.. Barkın... ve daha birçokları.
Hiç aklımızdan çıkmıyor ki ölüm ve diğer musibetler..
Ölmez sağ kalırsan ötenazi yasal değil bilgin olsun.
Annem hastanede acilde seker ve tansiyon yukselmesinden yatiyor sabaha kadar hastanedeyiz.
Motor kazasinda 2 kuzen geliyor saat gece 2.30 durumlari iyi degil hastanede bi kosusturma aile haber alip geliyor saat 3:30 4:00 arasi kaza gecirenlerden birinin kafatasinda ciddi catlaklar var ve beyin kanamasi var sat 05:15 guvenlik gorevlilerinden ogreniyorum ölmüs aile disarisa bekliyor bu sure zarfinda sigaraya falan cikiyorum baba ara ara tutamiyor kendini ama anne geldiginden beri feryat icinde agliyor dua ediyor sakat kalsin ama bana bagisla diyor nefes alsin yeter diyor ve o gun sabah 11:30 gibi biz taburcu olduk hic bir yakini hastane gorevlisi vs gidip o kadina senin oglun öldü diyemedi.
Şimdi o ana senin annen olsaydı sen ne derdin?
Neye göre,Kime göre..
Abi ama şöyle de bişi var dediğim gibi felç kalıp ölene kadar bi çekyatın üstünde ömür geçirmekte var.Artık bilmiyorum bencillikmi oluyor ama düşünsenize hayallerin vardı,evlenecektin,litrelik motor alacaktın,ironbutt yapacaktın.Ölene kadar bu yapamadıklarını düşüneceksin.Bana da bu çok koyuyor.Anne,baba istemez tabi oğlu,kızı ölsün sakat kalsın ona bakalım filan ama bi insanın her gün kıçını silmeyi kim ister ki.Ben felçli olsam annem her yaptığında utancımdan ölürdüm açıkcası.Birde hayatım boyunca böyle geçecek.Bana acayip korkutucu geliyor.
beyler neyi tartışıyorsunuz anlamadım!
yani bu bizim elimizde olan bir şey değil ki!
kaza anında hayat durup uyarı mı geliyor yani, "please select your choice:
1)death
2)paralysis
böyle bir şey var mı layn!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)