Böyle bir şey ne yapmalıyım ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kısmen özgüvenle alakalı birazda başına birşey gelirse korkusu.Açmak gerekirse ilişkiniz sevgiliniz bunları düşünüp heyecanlanıyor üstüne birde artçı sorumluluğunu bindiriyorsunuz.Eğer motoru iyi sürrmediğinizi düşünmesi sizin için can sıkıcı bir durumsa konusu açıldığında açıkça arkanızda olduğunda gerildiğinizi ve normal kullanımınızda olmayanların olduğunu Söyleyin.sevgiliniz dışında arkanızda devamlı artçı bulunuyor mu? Artçılı sürüşe ne kadar yatkınsınız alışıksınız bunlarda büyük etken.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...le-oluyor.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...pmaliydim.html
Henüz çok acemisiniz.
Lütfen acemiliğiniz geçene kadar(tahminen en az 5000km) artçı filan almayın.
Stop ettirmekten daha ciddi sorunlarınız olabilir böyle devam ederseniz.
-
pea adlı üyeden alıntı
Onlardan sonra baya eğitim aldım ama diğer arkadaşlarım binince sorun olmuyor.Normal sürüşümde de bir şey olmuyor.
-
pea adlı üyeden alıntı
Dostum bu mesaji kesinlikle dikkate al,o insanın kılına zarar gelse vebali sanadir.Birde şehir içinde artcili sürüş cokcok daha riskli,aniden durkalk ışıklar aradan dereden girmeler çıkmaları vs.Doga veya uzun geziler bence çok daha güvenli
-
-
Bi kız arkadaşım olsun, her gün stop ettirmeye razıyım...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Şimdi attığın ilk mesaja baktım da 7 ekimde atmışsın bu gün ayın 22'si 15 günlük deneyimle beynine usb ile sürücülük yüklemedilerse aldığın eğitimlerin bi önemi yok. Çünkü tatbik edecek zaman geçmemiş. Kız arkadaşını falan alma arkana. Kazayı geçtim yana yatmayla bile büyük zararlar verebilirsin. Kendin yat kalk. r25 de zaten ilk motor olacak makina değil. Kendine zarar ver başkalarına verme.
-
Biraz daha yalniz kullan surekli dur kalk calis. Daha sonra arkana birini al bahcede, sokakta, egimli yolda kalkmaya calis ondan sonra artcili trafige cik bence.
Her seyden once heyecanina hakim ol ve sakin ol
-
Artçı almadan önce, muhakkak motor kullanmayı öğrendiğinden emin ol.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Bi kız arkadaşım olsun, her gün stop ettirmeye razıyım...
maaşım yatsın sana hatun ayarlıcam nedir bu çektiğin acı
-
Kızın günahını alma, bence bildiğin çaylaksın
-
fark05 adlı üyeden alıntı
Onlardan sonra baya eğitim aldım ama diğer arkadaşlarım binince sorun olmuyor.Normal sürüşümde de bir şey olmuyor.
Ben ılk 100 km sonra artcı almıstım ama normal tempomdan 2 kat yavas surmustum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Artçına gereklı kuralları anlat ve o yokmus gıbı sur ıyı artcılarımda onlar yokmuş gıbı hıssederdım
Mümkünse bıraz geride otursun bacaklarıyla senı tutsun yolcu tutamacları varsa tutsun ve kafayı sana yaklastırsın ne kadar kafayı dıkerse ıster ıstemez motordan bagımsız hareket edıyor kafayı sana yaklastırır veya dayarsa senın hareketlerine uyuyor.
Tecrübeye sabıttır bende artcı olduğumda aynısını yaparım
-
başka kızda aynı sorun oluyor mu?
-
Dostum kız arkanda napıyo
-
-
Beni bu sekilde heyecanlandiracak,elimi ayagimi dolastiracak bir kiz cikmadi karsima,genelde onlar heyecan yapardi..hey gidi yillar..
-
Sarılıyorsa ondandır. Araya yastık filan koyun.
-
-
Motosiklete yeni başladiniz yada hala gercekten tam olarak hakim değilsinizdir. Ben motora yeni basladigimda ayni bu kaygilari tasirdim ama sadece babamin yanindayken oyle oluyordu. Soylediklerini kafaya takacagim icin laf soylemesin diye kendimi kasardım farkinda olmadan Heyecanlanincada haliyle yapmayacagim hatalari yapardım.
Aşktan degilde kendinize guveniniz tam olmadigi icin kiza rezil olma korkusundan oluyordur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)