Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır dilerim...
Dogal seleksiyon..
Allah rahmet eylesin, arkasında bıraktıklarına Allah'tan sabır dilerim.
Söylenecek söz yok...
Allah kimsenin başına vermesin... Allah ailesine sabır versin. Bu tarz ölümleri de ne olursa olsun, ağır tahrik içerikli ve aşağılayıcı şekilde eleştirenlere de yazıklar olsun.
Allah rahmet eylesin tabikide ne olursa olsun biri vefat etti ama uslup yanlış olsada bazı arkadaşların da dedikleri doğru İnşallah dersler çıkarabiliriz bu tip örneklerden Allah sabır versin ailesine
Arkadaşlar afedersiniz ama bu ve bu tip yorum yapan arkadaşları allaha havale ediyorum. Önce rahmet dileyip sonra ölenin arkasından konuşan.. Adama rahmet dileyebilirsiniz. Hızlı gitmeyin diye uyarabilirsiniz birdaha başkalarının aynı hataya düşmemesi için.
Adam hata yapabilir ama bu adamın arkadaşları vardır, ailesi vardır, seveni vardır ..
Yaptığınız yorumları götünüzle değil beyninizle düşünün.
1000lik ss ler kaldirilsin su memleketten. Her kazasinda mutlaka kol bacak kafa uclusunden biri kopuyor. Dikkat edin 1000lik ss kazalarina hepside grup surusu. 4 5 tane ss yan yana gelince akillarini kaybediyorlar sonuda boyle kol bacak kopup ölüyor. Geride biraktiklarina yazik degil mi? Allah rahmet eylesin artik ders alin ders. Ibret alinmasi icin illa bir yerinizin kopmasimi lazim.
Grup surusunun oldugu yerde mutlaka kaza, ölüm olacaktir 2 x 2 =4
her ne kadar kullandigim makine 205bg de olsa, gecmiste kendi yasadigim aci tecrubeler ve cok yakinlarimin kaybindan dolayi cok cok defansif kullaniyorum ve her ortamda bu arkadaslardan surus stillerini degistirmelerini rica ediyorum, ama nafile. adrenalin boyle pis bir sey iste, insan hep daha fazlasini istiyor ve sonuc hep kotu oluyor.
allah rahmet eylesin arkadasa.
☆insanlik disi cevap veren, yorum yapanlarin da, ta .q...
bu sene cg sinden gs ine, naked indan ss ine, ve en acisi barkina kadar kimleri yitirdik.
surus stilini begenmessin, sana fazla gelir, sana farklj gelir, bisey diyemem ama insan vefat etmis biri arkasindan, hele ki kendi camiasindan boyle igrenc bir sekilde nasil bahseder?
sizin motorculugunuza .oyayim
Kimi insan daha soğuk kanlı oluyor. Ben de her durumda duyarlı olmanın doğru olduğunu düşünmüyorum, kalp ile değil beyin ile hareket etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bir insanın hayatını kaybetmesi her ne kadar acı bir şey olsa da, sadece kendi hayatını tehlikeye attığını sanarken diğer insanların da hayatlarını tehlikeye atan, geride bırakacağı ailesini düşünmeyen, altındaki motosikletin her şeyden önce bir vasıta olduğunu unutup insanlara (çoğunlukla çocuklara) kötü örnek teşkil eden bilinçsiz insanların "başkalarına zarar vermeden" doğal seleksiyon ile elenmesi beni üzmüyor.
Bu tarz kendine ve diğer insanlara zararı olduğunu düşündüğüm insanların eninde sonunda elenmesinin en azından giderken güzel örnek (yapılmaması gereken hareketler) teşkil ettiğini düşünüyorum. Bu gibi durumlar üzülmek için değil de ders çıkarmak için.
Kaza sırasında bacağı kopmuş ve anlaşılan doğru düzgün bir sağlıkçı kaza anında yanına denk gelmediği için kan kaybından ölmüş. O bacakta tamamen kan akışını durdurmayı akıl etseydi etrafta ki insanlar bu adam ölmezdi tahminimce.
allah rahmet eylesin. bende tam motosiklet sürmeye çıkıyodum gördüm içim burkuldu. arkadaşlar şu motorları adrenalin ihtiyacımızı tatmin etmek için kullanmıyalım lütfen onun yerine gidelim kick box , taekwando olur başka bişey olur onlarla tatmin edelim. gerçi bu o kadar basit değil sayfalarca konuşsak içinden çıkamıyacağımız bir konu.
diyebilceğim tek şey bu motorları kullanmak üzere yola çıkmış tüm supersport kullanıcısı ve diğer kardeşlerim lütfen satın almayın etrafınızdakilere de aldırtmayın. ne alakası var diye bana kızmayın gerçekten aldığınız anda herşey biter. hayatımızdaki tek şey motosiklet olmasın başka şeylerle de uğraşalım.
altında ne motosiklet olursa olsun sınırlarını zorluyacağın an gelicek emin ol. düşünüyorum 200 cc lik küçük cruiserımla yaptığım saçmalıkları hatırlıyorum, almadan önce çok sakin kullanıcağıma, saçma hareketler yapmıyacağıma da o kadar emindim ki. kendini dizginlemek biryere kadar.
kendinizi dinleyin , kendinizi tanıyın başka bir yol bulun kendinize. birkere geldiğimiz şu dünya da öğrenilecek , keşfedilecek o kadar çok şey varken şu motosikletleri haddinden çok sevip onlara bağlanıp kendimizi bitirmeyelim.
Ölüm başlı başına üzücü bir olay. Herkes hem fikir.
Zabu'nun yazdığı çok önemli ve katıldığım tespitleri var.
Bakın Emrah Serbes'in sebep olduğu kazaya. Kendi sorumsuzluğundan ötürü insanları öldürdü. Buna benzer binlerce yaşanmış cinayet var. Rüzgar Çetin diğer aklıma gelen. Yalnızca kendilerine değil başka insanlara zarar verdiler.
Bu durum anlaşılmalı. Hayat benim,motor benim demeye hakkı yok kimsenin. Trafiği yolları diger insanlarla paylaştığımız sürece bu hakka sahip değiliz.
Bunları söylerken üsluba dikkat edilmesi konusuna sonuna kadar katılıyorum. Ama asıl önemli kısmı ana düşünce gölgelenmesin.
Dostum sırf şu yorumu yazmak için beni üye ettirdin ya foruma. Videosunda bilmem ne diyor diyerek başlamışsın o sözler üzerinden de adamı yargılamışsın. Tamam adam doğru sürmemiştir de sen zeki misin ki zekilikten söz ediyorsun, o sözler şarkı sözü kendi sözü değil...
Ayrıca iç kanama diye bir durum var. Çarpmanın şiddetiyle iç organlarda kanama oluyor ve kan kaybından hayatınızı kaybedebiliyorsunuz.
Allah rahmet eylesin.Yüksek hızda kaza yapmamış gibi.Motosiklet çok parçalanmamış.Muhtemelen kan kaybından vefat etmiştir.Doğal seçilim vs. yazanlara da Allah akıl fikir versin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)