Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde motosikletiyle bariyerlere çarpıp, sağ bacağı kopan 34 yaşındaki Can Yontarım, hayatını kaybetti.
Kaza, İnegöl İlçesi Mezit Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Eskişehir’den Bursa’nın İnegöl İlçesi'ne gezmeye gelen Can Yontarım yönetimindeki 55 VJ 916 plakalı motosiklet, kontrolden çıkıp önce bariyerlere, ardından da istinat duvarına çarptı. Kazada, sağ bacağı kopan Yontarım, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından kopan bacağıyla birlikte İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Can Yontarım, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Allah rahmet eylesin ama adam apaçinin onde gideni. Bu kadar gazciligin sonu ölümdür. Zerre uzulmedim, Allahtan sadece kendine yapmis, masum bir yada birkaç kisiyi daha yaninda goturmemis giderken.
Allah rahmet eylesin ama adam apaçinin onde gideni. Bu kadar gazciligin sonu ölümdür. Zerre uzulmedim, Allahtan sadece kendine yapmis, masum bir yada birkaç kisiyi daha yaninda goturmemis giderken.
Yukarıdaki yazıyı yazmak zorunda mısın?
Adam ölmüş gitmiş, ne gerek var.
İlginç adamsın.
Öyle deme, nede olsa insan ve hayatını kaybetmiş.
Arkasından konuşmak doğru olmaz.
izlenmem düştü kanka ağlama ,
youtuberların içinden geçtim elimde katana
ne oldu lan yaprak acıttın mı canısı?
bu da benden sana jilet y...k saldırısı.
arkasından konuşulur.
beyinsizin tekiymiş ve ölmüş.
bunun adı doğal seçilimdir. zekası yüksek olan insan mallık yaparsa öleceğini bilir.
zekası düşük olan mallık yapar ve ölür.
böylece sonraki jenerasyona genlerini aktarma fırsatını daha zeki insanlar bulur. gelecek jenerasyon da daha zeki olur.
bunu açığa vurmak da bizim görevimizdir.
çünkü başka insanlar da bunu görüp bu sekilde davranmanın kendilerini öldüreceklerini anlarlar ve bilinç kazanırlar.
Forumda diğer bir konu başlığı altında yazmıştım aşağıdaki cümlelerimi ...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum.CanR1 isimli arkadaşımız bugun geçirdiği kaza sonrası vefat etti. R1 i alış videosunu ve birkaç videosunu izlemiştim.
Bariyerlere çarpmış, bacağını kaybetmiş o anda. Sonrasında hastanede vefat etmiş.
Bir motor sever daha aramızdan ayrıldı...
Her geçen gün youtube aracılığı ile izlediğimiz ve çılgınca yayılan 299+ sürüs tarzı ve benzeri tehlikeli sürüş videolarının popülerliğinin artması...