50 hız limiti arabalar içinse, motor için 40 falan olsa gerek, arkadaş 100-120 gidiyordu galiba.
50 hız limiti arabalar içinse, motor için 40 falan olsa gerek, arkadaş 100-120 gidiyordu galiba.
Allah rahmet eylesin.
Motosiklete başlayalı 5 sene olmamış yaptığı kilometre 80.000 i geçmemiş daha 2 yıllık tecrübesiyle burada ahkam kesen arkadaşlara sesleniyorum.
Sen kaç senedir bu camianın içindesin de ölümlerin hangi tarzda motosikletlerde daha çok olduğu hakkında yorum yapabiliyorsun. Kaç tane ölüm haberi okudun gördün? Kaç tane tanıdığın sevdiğin arkadaşının ölümüne tanık oldun? Kaç senedir bu ölümleri takip ediyorsun? Kaç senedir bu kazalardan ölümlerden haberin var?
2-3 senelik tecrübesi olmayan ama her bir sikten haberi olan her şeyi bilen arkadaşlar? Siz babanızın kucağında direksiyon tutarken burada motosiklete binen ve hala bu camianın içinde olan insanlar var.
Bu ülkenin tek gerçeği maalesef SS motosikletlerin çok daha fazla tehlikeli olduğudur. Abuk subuk istatistiklerle saçma sapan savunmalar!
Bu ülkeye bu şartlara bu insanlara bu eğitime maalesef SS motosikletler çok ama çok fazla.
Bi aklı selim çıkmış da video yasaklanmış, bayılıyor insanlar kaza videosu izlemeye.
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun
Allah rahmet eylesin. İzledikçe korkuyor. Kendine değil, geride bırakacaklarına üzülüyor insan.
SS öldürür gerisi bal kaymak lafına bir bilgi de ben ekliyeyim.
EURO NCUP ÇARPIŞMA TESTLERİ 65 KM/H İLE YAPILIYOR.
HANGİ ARACA BİNERSEN BİN 65 KM/H'Yİ GEÇTİĞİN ZAMAN ÖLME RİSKİN VAR.
VE YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE,
ÖLÜMLÜ KAZALARDA ARABALARIN ÇARPMA ANINDAKİ HIZLARI ORTALAMA 70-80 KM/H İMİŞ.
ARTIK MOTOSİKLETİ SİZ DÜŞÜNÜN. 100 CC'LE BİLE ÖLEBİLİRSİNİZ..
Oldu ozaman, 1000rr ile 125cc bir motorun ölüm riski aynıymış, içim rahatladı bak :D
Ölüm garip bi konu,
Her 2 durum için garantisi yok,
Burda insanların çoğu şunu savunuyor. Pist motorunu sokakta kullanmayın.
Şartlar aynı değil, hata payı yok,
güven, özveri ve tecrübe ister bizim millet çok kolay gaza gelen bir genetikle kodlanmış
kendi adıma dahi yavaş gidicem diyemiyorken, yaşı ve tecrübesi olgunluğa ulaşmamış nice kurban adayı kardeşlerimize
az da olsa bak bu işin şakası yok demeye çalışıyoruz.
yoksa banane lan dünya şeyime minare tüpüme.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
video yu izleyince kendim yapmış gibi oldum nası kayar abi o asfaltdan olması sacma gelıyor gazımı fazla acıyor orda napıyor bu ya
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olur inşallah.
Edit: Devletimizin yolları iyi tutmuyor , bunu bilerek kullanmak lazım. Videoyu izleyince içim bir kötü oldu...
Bir video yorumlarında yeni lastik takmış rodaj için yola çıkmış ondan oldu diyen var bir başkası çimento demiş karışık ama yol ya da lastik kaynaklı gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)