Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletiyle içsel bağ kuranlar?

REKLAM ALANI
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Satınca ağlamış ve 2 gun yüzüm asık gezmıstım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda PCX 150
    Duygusal bagi bilmem de. Bende baslayan hastalik cok daha icler acisi. Motorla bir kaza gecirdikten sonra toplattim motoru. Baktim ki bu motor o motor degil. Saginda solunda cizikler, o gunden izler. Sattim ucuza gitti. Yenisini aldim. Ayakliktan dustu bu da. Kuyruk grenajinda belli belirsiz bir iz kaldi. Kafaya taktim o izi. Degistirsem yazik. Degistirmesem sürekli gozum oraya takiliyor. Kafayi yeme durumundaydim. Baktim olmayacak onu da sattim cizikli diye. Bu takinti giderek derinlesiyor. Ne yapmak lazim. Ciziksizlik takintisi yasayan baskalari var mi benim gibi.
    emremm bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mbcengiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duygusal bagi bilmem de. Bende baslayan hastalik cok daha icler acisi. Motorla bir kaza gecirdikten sonra toplattim motoru. Baktim ki bu motor o motor degil. Saginda solunda cizikler, o gunden izler. Sattim ucuza gitti. Yenisini aldim. Ayakliktan dustu bu da. Kuyruk grenajinda belli belirsiz bir iz kaldi. Kafaya taktim o izi. Degistirsem yazik. Degistirmesem sürekli gozum oraya takiliyor. Kafayi yeme durumundaydim. Baktim olmayacak onu da sattim cizikli diye. Bu takinti giderek derinlesiyor. Ne yapmak lazim. Ciziksizlik takintisi yasayan baskalari var mi benim gibi.
    Enduro ya da dual sport al.(türk tabiriyle kross). Motosiklet çamura kuma bulanınca şerefsizim daha güzel gözüküyor. Çizikler falan daha sexy yapıyor aleti. Yapmasa da kime ne, başta aşağı tüm krenaj 250tl.

2004 model bir Suzuki ls 650 savage im vardı. 8 seneye yakın kullandım. Bir sürü güzel anım vardı onunla. Sonra paraya ihtiyacım vardı ve satmak zorunda kaldım. İzmir'den bir arkads Bursa ya gelip aldı götürdü. O motorun ustune adamın binip götürdüğü anı hiç unutamadım. Ne zaman noterin önünden gecsem aklıma geliyor. Anlıyorum ki böyle şeyleri düşünüp üzülen tek deli ben değilmişim

emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Alıntı mbcengiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizinle şahsen tanışmak isterdim.
    Yeni motor aldığınızda, motorunuzu çizip sonra da psikolojik baskı yapıp motorunuzu almak için.

Alanya'da, tanıdığınız bu konuyu okumasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı emiliosantos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın ona anlam yükleyen bizleriz. ama ben ona minnet duyuyorum çok acayip anlar paylaştım o metal makine sayesinde, göremeyeceğim yerler manzaralar gördüm sıkıldığım daraldığım anlarda emri verdim uzaklaştırdı beni. kaşı gözü aklı duygusu olanlardan daha fazla anlam yükledi hayatıma. sana da cinsel deneyimlerinde mutluluklar diliyorum. motul kullanmayı unutma daha keyifli anlar yaşarsın.
    Senin olay duygusalı aşmış biraz,motul falan bayağı tecrubelisin anlasilan.

emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    Alıntı New Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin olay duygusalı aşmış biraz,motul falan bayağı tecrubelisin anlasilan.
    senin fantezilerine yardımcı olmak amacım. şurda insanların satır satır yazdığı keyifli anıların arasına yüzeysel bakış açısıyla fırlayan sensin. başlık hoşuna gitmez girip okumazsın bu kadar basit
    zabuzaretta bunu beğendi.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Herkes bağ kurmayabilir lakin bunu bu kadar saygisizca dile getirmek zorunda değil kimse. Burada ne bağ kuran, ne bağ kurmayan anormal değil.
    Herkes, insan veya canlı bir varlıkla bağ kuracak diye birşey yok. Kendinize benzemeyen insanlarla illa dalga gecip, aşağılamak zorunda misiniz? Kabul etmek niye bu kadar zor? Boyle bir konuda bile ne kadar cirkin yorumlar var. Bağ kuruyorsa kime ne zarari var?

Motosikletle bağ kurulmasıda gayet normal, cunku anılar var, yaşanmışlıklar var, keyifli zamanlar ve hatiralar var. Bunlar o aletin uzerindeyken gerceklesiyor. Neden bağ kurulmasın?

Bende motosikletlerimizi çok seviyorum. Eşim benim kadar bağ kurmuyor ama ben isim bile takıyorum mesela. Ha satmiyor muyum, sattım, satacağım malesef. Ama içimde bir hüzün oluyor, sanki onu verince hatiralarimi veriyor gibi oluyorum. Tabiki hatiralarim beynimde ve biyeri gittigi yok lakin insaniz, boyle seyler hissedilebiliyor.
    Durumum olsa büyük bur garajim olurdu hicbirini satmazdım.
    emiliosantos bunu beğendi.

sdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    İnsanların düşüncelerine saygı gösterme konusunda maalesef çok fakir bir toplum halinde geldik.
    "Vay efendim makine ile duygusal bağ mı kurulur?" diyen adamın eşinin hediyesi diye kolundaki beş para etmez saati yıllarca çıkaramaz.
    Neden çünkü manevi değeri var!
    Bu makinelerin de bir manevi değeri olmaz mı hiç bir zaman?
    Para verilip alınıp her malın bir maddi değeri ve değer taşıyan her mala da manevi değer katmak insanın kendisine bağlıdır.
    Buna da saygı gösterilmesi kadar doğal olan bir tepkiyi bile göstermek bu kadar zor olmamalı.
    emiliosantos bunu beğendi.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorumu çok severim ama yenisi ve daha iyisi geldiği zaman bir depik atıp dereye kaktırır geçerim. karakterim böyle.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Alıntı New Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motosikletimle cinsel bağ kuruyorum. Tahrik ediyor beni, yumusacik selesi falan....

Ya hu bu ne bicim basliktir,ne bagi ne duygusu, bizim emrimizdeki metal bir makina alt tarafi. Sen bu gidisle ileride cikacak yapay zekalara yada humanoid lere asik falanda olursun. Neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum.
    Motosiklet almak için her şey tamam iken son anda bir corsa aldım ve yukarıda dile getirdiğiniz her şeyi araba için kullanabilirim ama motosikletle ve rüzgarla yaşadıklarımın tarifi güç ve değerli. Makine evet ama anlamı,hatırası ve temsil ettikleri çok fazla benim için.Sadece motosiklette değil yüzüğüm,ayakkabım,penam bile değerli benim için. Sahiplenmek için bir anlam yüklemek gerekiyor sanırım. Ya da bende işler bu şekilde yürüyor ama cinsel içerik (!) yukarıda tarif ettiklerimizle uzaktan yakından alakası yok ve birazdan kırıcı.
    Hak edene hak ettiğini vereceksin!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)