Arkadaşlar selam.
Herkesin başına gelebilecek bir tatsızlık yaşadık. Arabanızda olsa motorunuzda olsa neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz...
https://www.youtube.com/watch?v=uWhfTQcFJQE
Arkadaşlar selam.
Herkesin başına gelebilecek bir tatsızlık yaşadık. Arabanızda olsa motorunuzda olsa neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz...
https://www.youtube.com/watch?v=uWhfTQcFJQE
11 dakika video 3 dakika intro. Ha başladı ha başlayacak fenalık geldi valla.😁
Şu baştaki saçma sapan efektleriniz yüzünden insanın izleyesi gelmiyor böyle bir videoyu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Geçmiş olsun da çok merak ediyorum bilerek mi patlıyorsunuz?
Arkadaş çevrenize el atınız ya da atmayınız bol bol malzeme çıkar gibi.
Adam uğraşmış emek ve vakit harcamış. Adamın hevesini kirmayin bari
Sinematik kurgu yapması çok zahmetli ve izlemesi çok keyifli bir şey.
Lakin ben bu kanalı anlamadım, iki tane videoya denk geldim sanırım, ambulans geliyior polis geliyor biri yerde yatıyor sürekli falan?
İyi gebermemiş arkadaşınız. Gece bu şekilde sürmeye devam ederse sonu yakındır.
Sizin gibi apaçi tayfası yüzünden yillardir bindigim racing motosikletlerden sogudum. İyice bokunu cikardiniz artik. Altina yaris motoru alip gazlayip video ceken apacilerden igreti geldi. Tez zamanda aklinizin basiniza gelmesi dilegi ile.
Koyu renk vizör yüzünden böyle bir acı çekmek.Artık Geçmiş olsun yerine bu gibi durumlara tenkit ile yaklaşmalıyız...
*Zifiri karanlık bir dinlenme tesisi içinde 70km hızla neden gidiyorsun ?
*100mt boyunca çapraz park çizgilerinin üstünden giderken aklına oranın park alanı olduğu, yol olmadığı gelmedi mi?
*Videonun başından anlaşıldığı gibi İstanbul > Bursa gazlamasına çıkılmış. Herkeste tulum + bot ne varsa giyinmiş, sen spor ayakkabı ile gazlamaya neden çıkıyorsun ?
Mekan yapısı gereği labirent gibi olabilir. Tesis aynı anda 1000 kişiye hizmet vermek için kurgulanmıştır.
Benzinliğe dümdüz giden bir yol yapılmasına gerek yok. Bir çok otoyol üstü tesis bunun gibidir. Öncelikle yemek ve dinlenme alanları sonunda da benzinlik olur.
Kusurlu olan net bir şekilde motosiklet sürücüsü. Aydınlatma daha iyi olabilir, uyarı levhası koyulabilir, kuka koyulabilir veya kaldırımlar boyanabilir. Bunlar bu kazayı sadece hafifletir, yüksek ihtimalle yine o kaldırıma çarpardı.
Geçmiş olsun, ama hata sizde biraz.Allah beterinden korusun,ailenize bağışlasın
Kazayı yapan motorun modeli ne farkeder? özellikle yazmışsınız.Bu adam bu bilinçle mobilet olsa bile gider oraya çarpar.
Video emegi guzel de kullanim facia.
Artik park yerine girmissin yavaslasan ne kaybedersin. Zaten her yerde kukalar vs, o hizda nie kendini ve cevreni riske atiosun.
Ucuz atlatilmis, umarim ders olur.
Geçmiş olsun,
Öncelikle geçmiş olsun.
Videoya gelince;
Şimdiye kadar gördüğüm en iğrenç, sıkıcı ve saçma sapan video.
cazzzttt cuzzztt bik bik dıt dıt sesler nedir arkadaşım.
o iskelet analiz falan nedir allasen.
her taraftan yazılar semboller çıkıp duruyor.
çıkıp dursalar onada razıyım diyecemde, çıkıp bir de kımıl kımıl oynuyorlar.
göz yormaktan başka bir işe yaramaz. vaktini daha faydalı birşeylere harcayabilirsin diye düşünüyorum.
Dediğim gibi kendi görüş ve fikirlerimdir...
Arkadaşına Allah acil şifa versin , geçmiş olsun .
Hocam bilimkurgu film yapacam benimlemisin ?
Videodaki efektleri abarttığınız için çok itici geldi. Tamamını izlemeye tahammül edemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)