Geçmiş olsun arkadaşım. Ama artık dikkat edin üzmeyin bizi, sizi sevenleri.
Geçmiş olsun arkadaşım. Ama artık dikkat edin üzmeyin bizi, sizi sevenleri.
adam kaza yapmış, beli kopmuş, saçma sapan bilim kurgu efektleriyle bişeyler.
kardeş, maharetlerini göstermek istiyorsan stunt videolarına falan edit yap. kaza ne alaka ?
Bi sonraki video "nasıl da güzel öldük" olacak sanırım
Ölüyorlarsa ölsünler de kaza videosunu 56 dakikalık iğrenç bir introdan sonra koymasınlar yeter.
Kaza anı 1:56
Gerisini izlemeyin, gözlerinizi kanatacak yoğunlukta bol efekte maruz kalabilirsiniz.
Başka birisi özel mesaj ile uyardı, o yüzden engeli kaldırdım.
Forumda görmek istemediğin kişiler için engelle butonu var. Mesajları gözükmüyor sen istemedikçe. Ben kullanıyorum bir kaç kişi için, gayet faydalı tavsiye ederim.
YOU KNOW I IGNORE YOU WHAT HAPPEN OH MY GOD
İngilizce yazdım Türkçe karışık gelirse diye
crysis oyununun yeni versiyonu çıkmış. gamma'yı yükseltin biraz hiç bir şey görünmüyor. geçmiş olsun uçan arkadaşa, her zamanki gibi standart kazalar.
- Efektlerin iticiliğine katılıyorum.
- Hatanın büyük bölümü sürücüde,hem hız, hem ekipman olarak, katılıyorum.
- Yalnız sırf o tesise girilsin diye düz giden yolun kapatılması ve insanların bu şekilde dolandırılması, çok adice bir davranış, bunu atlamamak gerekiyor. Ben de benzer bir istasyonda(belki de aynı yer bilmiyorum), baya bir küfür ettim o yolun kapatılmasına.
videoyu tam olarak izledim, kaldırım çıkıntılarını oraya kim koymuş? sürücünün hatasını bir kenara bırakıyorum da o kaldırım çıkıntıları sanki tuzak gibi. sürücünün çokta hızlı değil fakat hata tolera edemeyecek kadar hızlıydı ve kusuru bu ama o yolu yapan kişi bence istifa etmeli çünkü asıl suç onda.
...bende yol ortasında bir kovaya çarpmıştım ve içi yarısına kadar asfalt doluymuş ve motorun grenaj çatlamıştı. sisli bir hava ve hızım 50 falandı ve yavaşlayamadan kovayı yandan sıyırayım dedim ama titaniğin buz dağına çarpma olayı gibi yandan çarptım kovaya, ufak bir sıyrık oldu kaportada ve ufak bir çatlama o kadar.
kara yolu çalışanları insan değil işte.
Hocam öncelikle hem arkadaşınıza hem de size geçmiş olsun, Allah bir daha böyle bir kaza yaşatmasın. İzlerken sanki Hollywood filmi izliyormuşum hissine kapıldım. Motovlog işinde çıta iyice yükselmekte, "merabaaaa arkadaşlar nassınız?"dan efektli yapımlara geldik. Emeğine sağlık her ne kadar olay kötü de olsa izlemesi merak uyandırıcıydı. Kanalına abone oldum, senden kaza bela dışında içerik anlamında da doyurucu birşeyler bekliyorum.
Çok teşekkürler. Anca arada bakabiliyorum konuya geç yazdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Sanırım solumdan girdiği için göremedi. Ben en sağ tarafta görmeye başlamıştım. Hatta o oraya yönelince burnumu bende oraya çevirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Cevabınız için teşekkürler. Arkadaşımız bir kaç aya ayaklanabilir duruma gelecek. Kaza bela dışında da bilgi veren içerikler paylaşmayı düşünüyorum ancak bunu motor üstünde konuşarak yapmayı düşünmüyorum.
Büyük geçmiş olsun
Allah Şafi ismin hürmetine tez zamanda şifa versin
bu çocğun konuları ne hikmetse ayda bir alakasız şekilde hortluyor.
Biri ölse video tıklanacak diye sevineceksiniz gibi geliyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)