Aprilia'nın bazı modellerinde indirime gittiğini görüyoruz....Diğer büyük firmaların,örneğin Honda'nın böyle bir hazırlığı var mı? Bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.............
Aprilia'nın bazı modellerinde indirime gittiğini görüyoruz....Diğer büyük firmaların,örneğin Honda'nın böyle bir hazırlığı var mı? Bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.............
Motomax'in yaptığı indirim elinde satmakta zorlandığı modelleri paraya dönüştürüp, keeway'e yatırıp yapmaya çalışmaktan öte değil. yoksa fiyatların düştüğü yok. honda daha yeni zam yaptı.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
umarım sonbaharda indirim olur, kur da azıtmaz ise. ben de bi güzel ybr ye veya belli mi olur cbr 125 e kavusurum.
Evet crato haklı bence de...crato adlı üyeden alıntı
Biz düşünün bakalım, ÖTV den öncesinden kalan motorlar varsa ellerinde patlayanlar, bunları bi şekilde satması lazım...
Ama insanlara 12.000 YTL ye satıpta 3 gün sonra kampanya yapıp 9.999 YTL demek ne kadar etik(!) tartışılır
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
honda yeni zam yaptı zaten. mondialin bile zam yaptığı piyasada aprillanın düşüşü sadece satış yapamamaktan geliyor.
aprillanın satışlarının neredeyse sıfıra yakın olması motomaxı böyle bir çözüme götürmüş olmalı.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
benim sahsi fikrim bence düşürsünler ne yani fiyat düşünce zararmı ediyorlar hiç sanmıyorum (kardan zarar ediyorlardır) zaten benzini en pahalı biz alıyoruz motorlarıda en pahalı biz alıyoruz daha doğrusu alamıyoruz yeter artık yaa insanların kanını emmeyi bıraksınlar yaa satarken şekilden şekile giriyorlar sattıktan sorna unutuyorlar (sözüm işini layıkıyla yapanlar için deildir lütfen üzerlerine alınmasınlar )ne servisi ne parcası keske almasaydım diyorsun
Sonbaharda belki yaz binicilerinin satışlarıyla piyasalar az da olda ucuzlayabilir ama yine de firma bazında olmadıkca büyük bir indirim de beklememek lazım...Aprilia için söylüyorum ; Alıp da ,2 gün sonra 3 milyar zarar ettiğini gören bir alıcı olmayı hiç istemezdim !
honda düsürcegi yerde inadına arttırıo yaw ama aprilia galiba fiatları düşürdü
CBR 600F almayı düşüyüyordum seneye mayısta. her hafta Honda'nın sitesine giriyorum zam korkusuyla ve her hafta 300-400 YTL zam yapıldığını görüyorum. Bu gidişle honda hayal olacak benim için :(
bende seneye honda istiyordum ama bu zamların sonu gelmeyecek gibi gözüktüğünden alamayacağız herhalde
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Kısa bir süre önce Aprilia oldukça dişe dokunur fiyat indirimine gitmişti.....Farklı yorumlar yapıldı,elinde kalmıştır denildi ama sebep belli oldu. APRİLİA hem 650cc'sinde (Trail) hemde 1000 cc'sinde (Capanord) değişikliğe gitmiş.Yeni Modeller yolda ! Fiyat farkları var tabii ki !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)