Hızlı giderken çukura ...
Reklamlar
-
Hızım 60 -70 flandı birden önüme çukur çıktı 30 cm falan vardı frene bastım ama durmadı küt diye ortalayarak girdim çukura hemen amortisörlere falan baktım bişey yok gibi jantlara da baktım çatlama falan yok nereye zarar gelmiş olabilir ? ( Motorun önğ basık biraz )
Reklamlar
-
Geçmiş olsun.
Bu nedenlerden doayı , 21 inç ön çap tekerli motorları seviyorum , 21 inç var ise heryol paris.
Gündüz göz ile muayenede daha belli olur .
Muhtemel hasarlar , çatlama/yarılma/ezik/kırık , yanı sıra amortisör keçe yağ sızması , gidon rulman hasarı.
Orta sehpaya alıp , düzlemds ve boşlukta tekeri el ile çevirip , çeşitli hızlarda göz ve ses muayenesi yapın.
Hasılı kelam 21 inç candır, gerisi patlıcandır
-
İnşallah bişey olmamıştır 2 jantta 18
-
Şu drifti sat japon daha iyi çukura giriyomuş.
-
Ön taraf niye basık ki. Emin ol daha büyük zarar veremezsin şu motora ve kendine motoru basmakla.
Yapmayın böyle şeyler. Onlar sizin için var.
-
geçmiş olsun. jant gitti senin bir kere. amortisörler de patlamıştır büyük ihtimal. sağlık olsun, canına bir şey gelmesin.
-
CriminalS adlı üyeden alıntı
Hızım 60 -70 flandı birden önüme çukur çıktı 30 cm falan vardı frene bastım ama durmadı küt diye ortalayarak girdim çukura hemen amortisörlere falan baktım bişey yok gibi jantlara da baktım çatlama falan yok nereye zarar gelmiş olabilir ? ( Motorun önğ basık biraz )
Geçmiş olsun. Görmeden buradan durumu anlamak zor. İnşallah fazla bir hasar yoktur.
Birden önüme çukur çıktı? Aniden yolda bir çukur mu belirdi durup dururken. "Gördüğün kadar git" kuralını çalışın.
Frene bastım ama durmadı? Eskiden duruyordu, şimdi bastınız, frenleme yaptınız ama yeterli gelmedi mi? Yoksa siz frenleme yapamadınız veya frenleme yapmayı mı yetersiz yaptınız.
Küt diye ortalayarak girdim? Bir ana kendinizi araba kullanıyorum mu zannettiniz? Yoksa bakış, engelden kaçma ve/veya kontra hamleleri konusunda az mı pratik yaptınız.
Benzer ve belki daha büyük bir sorunla karşılaşmamak için yolu okuma, frenleme ve manevra çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim.
-
Saolun saten dün başıma gelmeyen kalmadı o günün sabahındada dolmuş çarptı motora . Sol ayaklığı kırdı 😤
-
CriminalS adlı üyeden alıntı
Saolun saten dün başıma gelmeyen kalmadı o günün sabahındada dolmuş çarptı motora . Sol ayaklığı kırdı
He sorun basitmiş niyet ederek bir duş alın hiç bir problem kalmaz inş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)