Bir kere düşersin puan çıkaramazsın yarıştan olan olur. Çok emin olmamak lazım
Bir kere düşersin puan çıkaramazsın yarıştan olan olur. Çok emin olmamak lazım
Bu sene Marc çok yükske ihtimalle şampiyon. Dovi çok güzel zorluyor, ama Marc Dovi kazandığı zaman ikinci olmayı ihmal etmiyor.
Ha Marc varken başkası şampiyonluk hayali kurmasın lafına katılmıyorum, oldu bile başkası zaten. Marc şu an en büyük olacağı yolunda sinyaller vererek ilerliyor ama belli de olmaz. Kimse bilemezdi tahmin edemezd Rossi'nin kariyerindeki 2006, 2007, 2011, 2012 senelerini. Honda ikinci defa aynı salaklığı yapıp Marquez'i de kaçırmaz muhtemelen, ama ne olacağı da belli olmaz.
He aynen bu sene ben de öyle düşünüyorum.
Ha işin aslı, Ducati'nin yol motorlarını ne kadar sevsem de Ducati MotoGP takımını hiç sevmedim, ama bu ikilinin arasında da Dovi'nin kazanmasını istiyorum. Ama pek mümkün görünmüyor, dediğim gibi Marc hep yukarıda, Dovi geriledi mi çıkamıyor. Bir de aero karenajdan sonra Ducati düzlük avantajını kaybetti, fren avantajı kaldı geriye sadece.
ben de hep böyle kalkarım.. ama asfalt temiz değilse üzerimdekiler kirleniyor, yedek giysim yoksa motoru öyle bırakıyorum
bizim Marquez havyanı gecen yarışta yine aynı seyi yapmış,işte bunlar hep pratik
Adam bildiğin motorla sevişiyo lan
"Adam bildiğin motorla sevişiyo lan"
Kendı yaptığım: eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü anne muhammeden abduhu ve resulü
Benim saten ön teker yere değmiyoki her çukurda sekiyo
Arka teker kayınca kurtarıyoz da ön teker ciddi sıkıntı hamle yapmak yerine güzel anılarınızı canlandırın gülerek gidin
bile isteye bunu yapan çıkarsa anahtarları veriim gitsin, ön teker kayması demek asfalt demektir bizim için
Allahu ekber diyip, ya Allah bismillah moodunda motordan paraşütümle ayrılırım
E valla süpermiş bunun pratiğini yapıyım hemen ben bi koşu (=
Bunu yapabilen durmasın burada direk yarış takımları ile iletişime geçsin.
O da bişey mi?Bizim "300le giderken karşısına tır çıkınca motoru yatırıp tırın altından geçen" abilerimiz var tabi yersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)