Yunuslara 20 Yeni Motosiklet Alındı..
Reklamlar
-
Uzun vadeli kullanımda BMW almak Honda almaktan daha ekonomik polis için.
Varaderolar çöp oldu. Ama hala çalışan 1150 var, 1100 rt var. Hatta birkaç yıl öncesine kadar R80GS vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Öyle bir de kovalamaca yapiyorki gerçek kullanıcı elinde.
1200 GS ağırlığı ve cüssesine göre çok çok kolay kullanımı olan bir motosiklet. Ve polisler büyük oranda iyi eğitim alıyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
İhaleler toplu şekilde yapılıyor. Yani 100 araba 50 motor paket olarak tek parça satılıyor. Alanlar elden geçirip teker teker satıp para kazanıyor. Polis teker teker satsa uzun iş olur, değer mi degmez mi, sırf bu iş için yapılacak yazışma emek açısından bence değmez.
Reklamlar
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yanlış anlamayın da bmw daha sağlam daha az arıza yapmasından dolayı alınmış olabilir mi..
Dostum BMW hiçte az arıza yapan motorlar üretmiyor. Tam aksine, oldukça fazla arıza çıkartıyor ve servise ihtiyaç duyuyorlar.
Bilginin ne kadar temiz ve güvenilir olduğunu bilmiyorum ama bir ara forumda yazmışlardı, "BMW'ler en fazla arıza yapan motorlardır" diye.
-
Buyuksehir e bol motosikletli polis sart. İstanbuldan beter trafik olmaya basladi duzensiz kentlesme ve vasatin altinda belediyecilikten dolayi.
-
Herşeyi geçtim 20 motor aldık diye tören yapma kafası çok güzelmiş. Bununla övünecek kadar aciz miyiz yani?
-
TUTITO adlı üyeden alıntı
Dostum BMW hiçte az arıza yapan motorlar üretmiyor. Tam aksine, oldukça fazla arıza çıkartıyor ve servise ihtiyaç duyuyorlar.
Bilginin ne kadar temiz ve güvenilir olduğunu bilmiyorum ama bir ara forumda yazmışlardı, "BMW'ler en fazla arıza yapan motorlardır" diye.
İşte markadan yanılabiliyoruz ..İnşallah az arıza yapıyordur sonuçta bize çıkıyor masrafları..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
alfamob adlı üyeden alıntı
20 kütüphane acildimi...?? Tabiki hayir....Bu kafayla 1000 motor alsan ne olur...
Welcome to wonderland...
Geçen haftalarda sultanbeyli'ye kitap fuarı açıldı, durakta şu diyalog geçti iki genç arasında.
+Bu bu ne lan ne yaptılar buraya ?
-Kitap fuarı kanka.
+..na koyim sultanbeylininde en büyük ihtiyacı kitap fuarıydı, iyiki yaptılar(!)..
-Aynen..
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Brezilya polisi gibi sokak arasında motorla takla atmıyorlar ki abi bu adamlar Brezilyalılar kovalamacaya XRE300'le,250 Tenere ile çıkıyor.Onların bi bildikleri vardır da böyle motorlar almıyolardır.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Brezilya polisi gibi sokak arasında motorla takla atmıyorlar ki abi bu adamlar Brezilyalılar kovalamacaya XRE300'le,250 Tenere ile çıkıyor.Onların bi bildikleri vardır da böyle motorlar almıyolardır.
Fakirdir onlar... Sarayları kaç odalı?
-
Artık kordonda 20 km hızla gezerler. Bana kalsa 250 cc maxi scooter'dan fazlasını vermem.
-
Tamam poli i anlarimda, zabitanin altindaki hayvan gibi makineler ne züke yariyor.... pazarda teftisemi cikiyorlar, seyyar mi kovaliyorlar.... ulan seytan diyo al bitane 250 lik cross koy arkasina mangali... kofte ekmek... ver yesin vatandas... Bok yakalarsin o altindaki hayvanla....
-
Kötü motor alsınlar demiyorumda hani çok mu zengin ülkeyizde bu kadar pahalısı alınıyor. 60bin tl lik motor kötümü mesela yetersiz mi geliyor ?
-
selam
honda nın şu modelini alsalar bu modelini neden almadılar deriz , yamaha veya suzuki niye alınmadı deriz . ama görmemiz gereken açılan ihale şartlarını sağlayan motor olması gerektiği.
yunusları seviyorum genç, idealist, görevinden taviz vermeyen, arpa tost vb tamah etmeyen kişiler.motor üzeri görev süreleri de bir kaç sene . sonrasında başka departmanlara geçiyorlar. ihtiyaçları olan şartları sağlayan en iyi motora binmeleri görevlerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli ise helal olsun. ucuz diye mondiale binecek halleri yok ya..
-
Yunuslar binsin en güzelinede geçenlerde haber gördüm zabıtalarada motor almaya başlamışlar. zaten zabıtaların tam olarak görev tanımı nedir bilmiyorum avcılar, mecidiyeköye gittiyseniz her taraf satıcı ve cam silcilerle dolu.
-
yamaha xt mi ne bu trafik için alınan bu tarz bir model de var.
Ne olduğu anlaşılmıyor küçük fotoğrafta diyen olursa
https://i.hizliresim.com/nJE9lg.jpg
-
MkD adlı üyeden alıntı
XT660 olabilir.
-
aokuyumcu adlı üyeden alıntı
selam
honda nın şu modelini alsalar bu modelini neden almadılar deriz , yamaha veya suzuki niye alınmadı deriz . ama görmemiz gereken açılan ihale şartlarını sağlayan motor olması gerektiği.
yunusları seviyorum genç, idealist, görevinden taviz vermeyen, arpa tost vb tamah etmeyen kişiler.motor üzeri görev süreleri de bir kaç sene . sonrasında başka departmanlara geçiyorlar. ihtiyaçları olan şartları sağlayan en iyi motora binmeleri görevlerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli ise helal olsun. ucuz diye mondiale binecek halleri yok ya..
Aynen. Devlet büyüklerimiz için de, büyüğü küçüğü demeden, kaymakamından savcısına, hepsine en lüksünden zırhlı mersedesler alınmalı. Bize kalsa, boş boş konuşur, Honda alsalar niye Toyota almadı deriz. İhtiyaçları olan şartları sağlayan en iyi arabaya binmeleri görevlerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli ise helal olsun. Ucuz diye Passat'a binecek halleri yok ya...
Bu arada Amerika'da polis motosikleti olarak Harley kullanıyorlar, yerli olduğu için. Ender olarak ta F650. Sonuçta Türkiye kadar sükseli bi ülke değil. Belki de o yüzden neredeyse yirmi senedir Amerika'da yaşamama rağmen bir tane bile makam arabası görmedim daha...
Beyaz sarayı da görseniz, saray demeye diliniz varmaz. Zaten "beyaz ev" diye geçiyor. Sadece 132 tane odası varmış. Komedi resmen. Bizim yeni yapılan yazlık saray bile 300 odalıymış yahu... E nasıl kıskanmasın herkes Türkiye'yi? Veriler ortada...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Aynen. Devlet büyüklerimiz için de, büyüğü küçüğü demeden, kaymakamından savcısına, hepsine en lüksünden zırhlı mersedesler alınmalı. Bize kalsa, boş boş konuşur, Honda alsalar niye Toyota almadı deriz. İhtiyaçları olan şartları sağlayan en iyi arabaya binmeleri görevlerini daha iyi yapabilmeleri için gerekli ise helal olsun. Ucuz diye Passat'a binecek halleri yok ya...
Bu arada Amerika'da polis motosikleti olarak Harley kullanıyorlar, yerli olduğu için. Ender olarak ta F650. Sonuçta Türkiye kadar sükseli bi ülke değil. Belki de o yüzden neredeyse yirmi senedir Amerika'da yaşamama rağmen bir tane bile makam arabası görmedim daha...
Beyaz sarayı da görseniz, saray demeye diliniz varmaz. Zaten "beyaz ev" diye geçiyor. Sadece 132 tane odası varmış. Komedi resmen. Bizim yeni yapılan yazlık saray bile 300 odalıymış yahu... E nasıl kıskanmasın herkes Türkiye'yi? Veriler ortada...
Oooo hasmet bey gene bulmuşsun tenkit için mevzuyu ... işin gücün saraymış abd - türkiye kıyaslamasıymış, lüx makam arabalarıymış , şefim benim yazılarımı alıntı yapıpta fikirlerine beni dahil etme lütfen..
sizin şişenin boş tarafını görmeniz ay ne kadar da boş muş bu şişe demeniz benim hayat felsefem ile hiç uyuşmuyor.
-
Tabi ya, rabia, benim eller west coast yapar sadece abi.
[IMG][/IMG]
-
aokuyumcu adlı üyeden alıntı
Oooo hasmet bey gene bulmuşsun tenkit için mevzuyu ... işin gücün saraymış abd - türkiye kıyaslamasıymış, lüx makam arabalarıymış , şefim benim yazılarımı alıntı yapıpta fikirlerine beni dahil etme lütfen..
sizin şişenin boş tarafını görmeniz ay ne kadar da boş muş bu şişe demeniz benim hayat felsefem ile hiç uyuşmuyor.
Rica ederim. Teşekküre gerek yok. Bazen ben de saçmalıyorum öyle. Baktım "o saray milletin sarayı" türü mantık sınırlarını zorlayan ifadeler baş göstermeye başladı, anladım ki muhabbet "yunuslar köpek balıklarından da korkmazmış" gibi belirsiz ufuklara doğru alacak başını gidecek, sürrealizmde kaybolacak. Acil çarpıcı gerçeklere ihtiyaç olduğunu farkedip yetiştim hemen. Aklı başında kim olsa aynısını yapardı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)