bende supermoto ailesindeyim. hypermotard 796 var.
birden gazı verip yanlamak çok zevkli oluyor.
bende supermoto ailesindeyim. hypermotard 796 var.
birden gazı verip yanlamak çok zevkli oluyor.
Tabi ben abarttım örnek vermek adına. Husqvarna 701 stock haliyle 0-100'ü 4 saniyede tamamlıyor. cbr600 5 saniye civarında, cbr1000rr 3,5. Teorik olarak aynı cc deki ss ler ile aynı ivmelenmeye sahip tek silindir olduğundan ve ağırlığından dolayı.(sanırım) Bu açıdan bakarsak bu aletler gerçekten çevikler ve çok kıvraklar. Rakamlarla falan kesin konuşmayayim, çok ta bilmiyorum bu konu hakkında fakat drz400s almadan önce ilk olarak SM'e takmıştım kafayı ve araştırmıştım, sürdüm de. Bir kere oturup 10-15dk sürmedikçe ne kadar keyifli olabileceği anlaşılmıyor uzaktan.
Valla benim bindiğim alet supermoto değilde enduro olanımıydı acaba bilmiyorum pek anlamam bunlardan zaten öyle çok yüksek olduğu için merak edip oturdum ve evet iki ayağımın aynı anda sadece parmak uçları bastı yere. Hatta kıyaslamak için şöyle söyleyeyim ktm 1290 adventure da daha rahat yere bastım.
Yani benim için anlamsız bi alet çünkü ben zaten o şekilde süremem. sadece kaldırıma çıkıp inebilmek gibi işler içinde o kadar ekstrem bir motosiklet almak çok mantıksız olur heralde
30bin km oldu problemsiz biniyorum. İyiki almışım dedirdiyor her kullandığımda.
1000rr 0 - 100 en az 3.5 saniye stock haliyle 600rr ı bilemiyorum da küçük cc süpermoto hiç mi yok?
Benim eski 2002 CB900F Hornet'in 0-100km hızlanması 3 saniyeydi yahu...
Modifiyesiz motosikletlerin kaydedilmiş en çabuk hızlanmalari için:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...y_acceleration
En ilginci Triumph Rocket III: 3.3 saniye. Yuh. Balina gibi motosiklet...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)