Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Senetle Motorsiklet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Motorum Yok
    Arkadaşlar grupta yenıyım ben yarın senetle motor almayı planlıyorumda bu ıslerın nasıl oldunu tehlıkesı varmı varsa nedır yardımcı olabılırmısınız?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Normal fiyatindan fazla odersin hepsi bu

emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    herhangi bir tehlikesi yok ama finansal olarak sana bindireceği yük fazla olacaktır. motosikleti almadan önce vergi, sigorta, ekipman gibi zorunlu maliyetleri düşünüp ona göre hareket etmek daha mantıklı. ben aylık kolay öderim bu taksitleri, diğer detayları da karşılarım diyosan tabii ki yap ama her zaman köşede bir miktar para varken hareket etmek daha mantıklı. kredi, senet, kredi kartı gibi opsiyonlar zaten ülkemizde masraflı olan motosiklet için baya bir yük. orta-uzun vadede iyi düşün derim.

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    senetle motosiklet alacaksan sana tavsiyem. motosikleti alacağın yeri mutlaka googleda araştır adına açılmış yazılmış şikayetler davalar varmı gibisinden. varsa hemen oradan uzaklaş. örnek vereyim POİNT MOTORS. sektörde birçok yeni kullanıcıyı mağdur etmiş senetle motosiklet satan bir firmadır burası. daha gecen gün bir arkadaşım gülümseyerek kanka senetle motosikletim alıyorum haftaya dedi nereden alacaksın dedim point motordan demesiyle zaten kendisini uyardım ve direkten döndü arkadaşım.... dediklerim kulağına küpe olsun. mümkünse kredi kartı bul senet sepet işlerine girme.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    kredi kartı falan ayarla öyle al, senetle-sepetle uğraşıp boşuna fazla para kaptırma

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660ZA
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senetle motosiklet alacaksan sana tavsiyem. motosikleti alacağın yeri mutlaka googleda araştır adına açılmış yazılmış şikayetler davalar varmı gibisinden. varsa hemen oradan uzaklaş. örnek vereyim POİNT MOTORS. sektörde birçok yeni kullanıcıyı mağdur etmiş senetle motosiklet satan bir firmadır burası. daha gecen gün bir arkadaşım gülümseyerek kanka senetle motosikletim alıyorum haftaya dedi nereden alacaksın dedim point motordan demesiyle zaten kendisini uyardım ve direkten döndü arkadaşım.... dediklerim kulağına küpe olsun. mümkünse kredi kartı bul senet sepet işlerine girme.
    Aynen.. Bu firmadan alacaksan dikkatli ol. Sözleşmeyi iyi oku. Bizzat müşterileri olmadım ama bir kaç farklı kişiden hoş olmayan tecrübeler dinledim.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yav 3 sene önce bir çocukdan daelim roadwin almıştım. O zamanı parası 6 bine, çocuk senetle evkurdan almış 12.800 tl ye, garibim hala ödüyordur sanırım.

Senetle sepetle motosiklet almak saçmalık, en iyisi gene kredi

Alıntı herococuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar grupta yenıyım ben yarın senetle motor almayı planlıyorumda bu ıslerın nasıl oldunu tehlıkesı varmı varsa nedır yardımcı olabılırmısınız?
    Kaç ay vade ile aldığına bağlı olarak vade farkı ödersin senetleri zamanında ödemezsen mahkemeye verebilir adamlar seni.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Bi nevi yasal tefecilik.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Motoru üstüne alamadığın sürece tehlike mevcut örneklendirmek istesek hepimizin çevresinden bu işlerden başı yanmış birileri vardır. Git bi kredi çek direk üstüne al motorunu.
    Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.

Arkadaşlar grupta yenıyım ben yarın senetle motosiklet almayı planlıyorumda bu ıslerın nasıl oldunu tehlıkesı varmı varsa nedır yardımcı olabılırmısınız?

Aldınız mı hocam senetle motosiklet. Merak ettim sırf bu yüzden üyelik açtım :D

Motosikleti
    1002lük
    Peki uygun fiyata sıfır senetle motor satan yerler hakkında bilgi sahibi miyiz? Çünkü; aynı marka ve model motorlar farklı firmalar tarafından çok uçuk fiyat farkı ile satılmaktadır. Senetle motor ekipmanları da buna dahildir. Senetle 48 aya kadar ve çok vade farkı koymadan satış olmaktadır. Aynı motora birisi 3 bin verirken siz 4 bin vermeyin.

https://www.kredisicilim.net/senetle...klet-satanlar/

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hortlatmalar ve Reklamlarrrrrr

Motosikleti
    1002lük
    [QUOTE=seyelap;4396554]Peki uygun fiyata sıfır senetle motor satan yerler hakkında bilgi sahibi miyiz? Çünkü; aynı marka ve model motorlar farklı firmalar tarafından çok uçuk fiyat farkı ile satılmaktadır. Senetle motor ekipmanları da buna dahildir. Senetle 48 aya kadar ve çok vade farkı koymadan satış olmaktadır. Aynı motora birisi 3 bin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)