motorda pek bişey yok. Ön takım yüzünden koca motoru perte mi ayırıyolar artık ?
motorun bir şeyi yok bee, sadece ön teker yamuk duruyor.
Foruma uzun süre girmedim, patlayan patlayana. Geçmiş olsun dostum
Çıkar,çok normal bu seviye makinalarda. Konuya yazdığım cevapta vardı sebepleri. Ayrıca işçilik hariç fiyat,yani,üstüne onu da ekleyin.
Tecrübesiz arkadaşlar, bu konuları iyice okusunlar. Siz de fiziken ve sağlık anlamında sorun olmadığı ve motoru kontroledebileceginiz kaza senaryolarında,sakın motora bakıp "yaw bunda bişi yok,sadece gidon biraz yamulmus,tutanak tutmayalım, 200 liraya anlaşalım vs vs gibi " teklifleri kabul etmeyin. Eğer motor ustasi değilseniz ve eksper gibi o an hasarı tamamen görüp masrafı anlayamayacaksaniz, mutlaka tutanak tutturun.O an paniklediginiz de bu yazilar gelsin akliniza.Bakınca bunda birşey yok gibi dusuneceginiz ama aslında motorda çok büyük sorunlar yaratan darbeler oluyor.
Sonra çok pişman olursunuz. Usta baktiginda size çok büyük fatura çıkartır.
Bu gibi konular neden açılıyor vs vs diyor bazı arkadaşlar..işte bu tecrübeleri paylaşıyoruz. Umarım faydalananlar olur.
geçmiş olsun
maddi yönden kayıp olmaması büyük bi şans ama sen kendine dikkat et motor işi şakaya gelmez ters e falan girip o kadar hız yaşadığına şükür et ve motosiklet işlerini bırak
hepimiz trafikteyiz can taşıyoruz fakat çarptığın araç ta sıkıntılı bi tip olsa seni oracıkta döve döve sakat bırakırdı
misal yavşağın teki gelecek benim 500000 tl jeep i me çarpa cak ben olsam kaza yı boş verip seni evire çevire döverdim
şimdi sen diyeceksin ki sana birşey olmamış ona dua et bende sana derim ki insan gibi yolundan git boşuna benim arabamda 30000 tl hasar kaydı oldu
yani sen canını hiç e sayarak tersten geliyorsan ve bana çarpıyorsan ben seni değil yamulan çamurluğumu düşünürüm.
Neden perte çıkmış ki ? Kafa grenajı felan kırık gözüküyor da , perte çıkması için ne olması gerekiyor ?
ya hocam gecmis olsun senin de sansina varya... 2 defa ducati caldir z800 perte ciksin film gibi vallahi...
Bu motorda 3000usd parça fiyatı+1000usd kargo ve gümrük parası 700usd işçilik toplam =4700usd hasarı geçmez....17.800TL fazla fazla atarak eder.... 30.000TL nereden çıkmış ki? Enteresan enteresan işler oluyor bu sigorta piyasasında.... sonrada araç satarken ilan verirken yazıyorlar ki ( sigortadan para lamak için abartılı yazılmış bizim aracımızda bu kadar hasar yok ustanı al gel diyorlar ilanlarda)
Parca fiyati olarak sadece 2 amortisor 1 jant 20bin lira tutuyor servisle konustum geri kalan ivir zivir fardir depodur falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
film gibi hayat yemın edıyorum hep sefıllere oynuyoruz 3 ay sefa 1 ay cefa seklınde yasanıyor hayatım perıyodık olarak
https://www.instagram.com/besafes1kr/
25 bın gercekten cok yuksek bır rakam olmuş.gerçi sonuçda kawasaki z800 parçalar eoru ile cok cok geçmiş olsun
Bu yüzden kawa aldigimdan beri kasko yapıyorum
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Motor bir şekilde hallolur, neyse ki sende bir şey yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)