bu arada sürücülerimiz genelde yüzde bilmem kaç beyaz yakalı ve yüzde 25’i mimarlar demiş. mimarlar da beyaz yakalıdır.
ikincisi, kaza halinde, ticari olarak bu işi yaptığınz anlaşılırsa trafik sigortanız hasarı karşılamayabilir. trafik sigortaları hususi kullanım için yapılıyor. motorcu çok büyük risk alıyor.
ne de çok taksicilik yapmaya meyilli mimar varmış
Ben yolcu ve sürücü olarak her ikisini de denedim ve memnun kaldım gayet.
Benim gibi 1.85 uzun bacaklı biriyseniz maxi scooter rahat oluyor.
Kask ve bilimum ekipman veriliyor zaten.Şahsen ben dizlik,mont,yağmurluk ve eldiven de bulunduruyorum.
Yapanların çoğunun mantığı ; zaten geziyorum,bari bi iyilik yaparken masraflarımı da çıkarmış olayım... şeklinde oluyor.
Veya direk sosyalleşmek için yapan insanlar gördüm.
Mesai saati dışında ek gelir olarak yapanlar da var.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Boş işler ile uğraşıyorunuz. Ben böyle bişey yapsam (kesinlikle o motoru kullanmam bile) cezayı öderim o motoru da kim alıyorsa alsın.
Mimar larda işi gücü yok bununla uğraşacak pes valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
3 kuruş kazanacam diye kol gibi ceza yiyen mimar'lar var
benim anlamadığım trafik polisi benim artçı ya nasıl oluyorda nereye nasıl gidiyorsunuz diyebiliyor
yani bi ihbar olmadıkça bence bu soruyu kimse sormaz
sürücü ye ehliyet ruhsat sorar oda ibraz eder kontroller yapılır hadi eyvallah..
Kimse kusura bakmasin da boyle işi gücü olan o 5-10 lira taşıma parasina ihtiyaci olmayanlar arkama bir hatun alayim da gezeyim diye giriyorlar bu işlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)