Şöyle bir haber vardı iyi düşünün bence. Yardım edeyim derken mağdur olabilirsiniz
http://www.motosikletsitesi.com/foru...04c56ace1c9b0d
Scotty Sücüsü (ben) Ceza ve Trafikten Men
Arkadaşlar herkese merhaba
Etrafta cok fazla kirli bilgi var scotty sürücüsüne kesinlen ceza ile ilgili...
Oncelikle ceza kesilen sahis benim
Taksimdeyken cagri geldi kabatas civarindan uskudara gitmek icin cagriyi yapan kisinin adi Yusuf. İndim sahile aldim arkadasi (sivil polismis meger) sahilden giderken dolmabahce onunde cevrildim. Herseyim tam eksigim yok ya icim rahat bir sekilde cektim saga ehliyet ruhsat verdim.
Capraz sorgu basladi arkamdaki kisinin ben yolcuyum uskudara birakcak benzin parasini vericem dedigini duydum. Bu sebeple sorduklarinda bende yalan soylemedim. Uskudara dogru gittigimi yolcunun gidecegi yerinde orasi oldugunu yol ustum diye birakacagimi soyledim.
Para aliyormusun dediklerinde evet cuzzi bir miktar benzin parasini paylasiyoruz dedim. O sira ikimizde videoya cekildik. Uber taximisiniz dediler hayir dedim biz sadece yolculuk paylasiyoruz guzergahimiz ayniysa dedim. Zaten soyledigim bir cok sey dinlenmedi bile.
Arkamdaki kisiye (sivil polise numaradan) ceza yazildi 260 lira. Bana belediyeden izinsiz yolcu tasimak olarak 2628 lira ve 6 gun trafikten men yazildi
Komserleriyle konustugumda olay medyaya yansidigindan cok fazla bir baski oldugunu yapacak birsey olmadigini soyledi.
Sonrasinda motoru goturup otoparka biraktik. 60 gun men otopark ucreti 5 liradan 300 lira bu var tabi birde.
Dün scotty ile gidip gorustum. Avukatlariyla konustum izah ettim durumu. Hic birsekilde magdur etmeyeceklerini ellerinden geleni yapacaklarini soylediler. Cesitli baski ve kurmacalarin oldugunu ogrendim. Scotty ile birlikte karsi dava acacagiz motoru cikarmak icin. Hic bir sekilde canimi sıkmamam gerektigini soylediler.
Suan icin durum bu arkadaslar beklemedeyiz gelismelerden haberdar edecegim.