Şimdi böyle üsten üsten konuşup ukala bir üslupla kendini hyosung uzmanı gibi gösterme.3 tane döküntü hyosungun var diye milleti yanlış yönlendirme.Elindeki motorların ne halde olduğu konuya yaklaşımından belli.50.000 de debriyaj değiştiremeyen birisi bence bu konu hakkında yorum yapmamalı.Kendi kendine şişmiş rahatsız olmuşuşsun nedense.Bu konu hakkındaki her şey yetkili servisin ve bu işi bilen ustaların ayrıca kendi deneyimlerimdir.Bu alet üzerine emin ol senden daha fazla kafa yormuşumdur.Şimdi yanıtlayım teker teker:
1-Gv650 modelinde 194km kesici devreye girer kesici olamayan modelllerde dişlilerle oynayıp 220 yapabilrisin tabi cahil cesaretine sahipsen cruiser bir makinada sırf yapabiliyor diye o hızlara çıkmak ahmaklıktır.
2-Fiyat 18-20 bin bandından aşağı olmaz lafını fabrika söylüyor ben değil.Yılbaşından sonra her şeye %15 zam gelecek basını takip et.Eski kasaları şu an 15 e satılıyor zaten. 300cc euro4 uyumlu motoru 12'ye satacak halleri yok %37 ötv yiyor.Kolay bir denklem %8 ötv ile ile 250cc 15'e satılan motor yılbaşı zamlarından sonra 37%ötv yiyip kaç paraya satılır?
3-Konjektör ömürlük parça değildir 20.000'de değişir yolda kaldıktan sonra değiştirir genelde kullanıcılar.Açıp servise teyit edebilirsin.Kullanım kılavuzunu okuyabilirisin.
4-Konjektörde uyumlu parçalardan bahsediyorum sadece piyasada orjinal diye satılan ürünlere 300 lira vermesinler diye.Gv650 bende vardı bilirsin kawasaki suzuki konjektörü takılır ona ki sen kesin değiştirmişindir.Onlarda akü bitince neden o parçalar bozulmuyor araştır.
5-Statör konjektör arızası bu aletin en meşhur arızasıdır kim ne derse desin bu aletlerin elektrik tesisatları sorunludur ve kaliteli malzemelerden üretilmemiştir.
6-Oksijen sensörü ile dediğim yöntemi denemeni tavsiye ederim.Hyosungun o motor üzerinde kullandığı en kalitesiz parçadır.Gerçekten de kirlenir neden benzinle yıkandığını anlarsın o zaman.
7-Buji ve buji başlığını değiştirdikten sonra kabloyu da değiştir demenin ne sakıncası olabilir.Sonuçta akım geçiyor yıpranıyor.Kaç paralık şey.
8-Daewoo beynin videoya koyacak şekilde çözünürlüğe sahip görselli yok temsili bir şey insanlar hemen o fotoğrafla daewoo beyin aramayacaklar herhalde.Sırf eleştirmek için yazmışssın.
9-Egzozla ilgili tamamen yanlış bir bilgiye sahipsin bence arada işini bilen servislere uğra her şeyi kendi başına çözemezsin.Ki orjinal egzoz kullanıyorsun.
10-Yeni yakıt değerleri ayarlaması beynin yeni haritalar oluşturması değil midir terime yüklediğin anlamla alakalı...Sonuçta püskürtmeyi yeniden ayarlıyor.Yazılım standarttır ama değerleri güncelleme kabiliyetine sahiptir.
11-Bu motorda hep orijinal egzoz takın kullanın diye bas bas bağırıyorum.
12-Krank kırma olayında iyice bir araştır Koredeki forumları oku fabrika kendi söylüyor iyileştirmeye gidildi diye bir parti krank üretip 2017 yılına kadar aynı parti krankı kullanmamışlar yani...Ki tam krank kırma değildir detaylı anlatırım istersen.
13-Distiribütörle ilgili olayı iyi bir araştır kes yapıştırla olmaz bu iş.
14-Senin motosikletin resmini kullanmakla suç mu işledim?Neden gündeme getirdiğini anlamadım.
15-Yedek parça konusunda sym aldı yedek parça sıkıntısı yok gibi forumlarda bilgi veriyorsun... Yedek parça sıkıntısı hat safhada firma kanuniyle de mahkemelik elindeki parçaları vermiyor diye..Ve parçaları Kore fiyatlarından 3 ile çarpıp yolluyor şu an yaptığı bu.Böyle distiribitörlüğe can kurban.
16-Madem bu kadar bilgiye sahipsin sen de çek anlat o zaman yapanı da eleştirme...Bu motoru hala gerçek İtalyan diye sahibindende satmaya çalışan insanlar var.Motor fiyatları uçunca insanlar uygun fiyat yüzünden bu motorları tercih ediyor başına gelebilecek her şeyi burada anlatmaya çalıştım.Kötü mü yaptım sence.Her gün en az 20 tane soru geliyor bana.
17-Kendini milad alma bu motoru alıp bu dediklerimi yaşamayan kullanıcı nadirdir ya da yoktur.Ama sen hiç sorun yaşamamış gibi lanse ediyorsun.Motorun daha 50.000km'de..Diğer 125'lik motorun daha 7000'de karbüratörü gollemiş onu neden söylemiyorsun.
18-Markanın fanatikliğini yapmaya gerek yok babamızın fabrikası değil sonuçta Geçen Daelim roadwin alacaktım bir parça için nazillideki fabrikayı aradım yetkili kişi aman abi uzak dur dedi kendi sattığı motordan düşün böyle bir ülkede yaşıyoruz.
19-50.000 km gelmek başarı mıdır ya da bu motorun sorun çıkarmayacağı anlamına mı gelir.Kendini bilen bir motorcu zaten 2 sezonda o km'yi yapar.Alıp yatırın motoru sonra sorunsuz biniyorum
20-Biraz emeğe saygı göster....Eleştirmekten başka şeyler yapabilirsin.Hyosung hakkkında bu kadar derli toplu bir video varsa bırakırım ben işi.Hem bilirkişilik yapıyorsunuz hem de bu camia için bir dikili ağacınız yok.Eleştirmeye gelince yardırın...Anlatsaydın o zaman kaç senedir var sende.
21.Almışın motorları biriyle 15.000 diğeriyle 50.000 km yapmışın orasını burasını söküp boyamışın kendine hobi edinmişsin sök takı.Motorlar yatıp duruyor ondan sonra ahkam kesiyor saygızca bir üslupla eleştiri yapıp daha fazla seyredemedim videoyu gibi insanları öteliyorsun .Sen geçeceksin yeni camii traşını...