Öncellikle çok şükür bende hiç birşey yok.Olay Ataşehir Kayışdağında gerçekleşti evime doğru gidiyordum kavşağa geldim kırmızıda en öndeyim tabi durdum arkam bomboş saat 00:30 bekliyorum daha süre var diye ellerimi çekmişim gidondan havada soğukya çiçek olmuşum yeşil yanmasını bekliyorum o sıra pat arkadan minibüs vurdu bana ama nasıl vurma dedim buraya kadar heralde vurmanın etkisiyle motor altımdan uçtu direk bende kedi gibi ayaklarım üstünde düştüm gayet sakinim minibüsten 3 kişi indi hemen yeaaa bişeyin varmı yeğenim dedim bişeyim yokta kullandığın arabanın a.. dayı yaklaştı bana hemen olayı gören motorcular durdular sağolsunlar dayı sen içmişsin bide leş gibi kokuyosun.(koz elimdeya süründürmezmiyim ben seni)motora baktım yana yatmış arka plakalığım kırılmış sadece (CBR250)minibüs eski kasa crafter tampon far falan yerde.Özür diliyorlar hatasını kabul ediyolar ama işin içinde alkol var kusura bakmayın dedim polisi çağırdım.Polis gelene kadar 500 verelim anlaşalım falan diyorlar.Kusura bakmayın o arabanın altındada kalabilirdim maddi yönden bi beklentim yok fakat gerekli cezayı yemezseniz bir daha bu şekilde araba kullanırsınız insan oğlu çiğ süt emmiş sonucta beni bi türlü ikna edemediler gerçekten motorumda görünen bi hasar sadece plakalık koruma demirleri falan işini gayet güzel yapmış adamın masrafı benden daha fazla.İnsanlık görevimdir dedim polisi bekledim polis geldi 0.82 promilli cıktı sürücü artı aracın muaynesi yokmuş ordanda ceza falan dedim devletin kestiği parmak acımaz iyi oldu.Şimdi fotoğrafları çektik bütün tutanakları polis tuttu yarın bizede bi numara verdi trafik şubeden alın tutanagı dedi. bu sürecte nasıl bi yol izlemem gerekli.polis adam alkollü olduğu için sigortası karşılamaz gibi birşey söyledi nasıl bir yol izlemem gerekli aydınlatırsanız sevinirim.Herkese teşekkür ederim.Kazasız belasız sürüşler..