trafik çevirmesinden kaçmak
Reklamlar
-
geçem gün gece yarısı antalya kültür mh caddesinde yığınla polis vardı ve gene sadece motorcuları durduruyorlardı, iyice uyandılar sanırım güzel bir ekmek kapısı bu, her neyse ilerden hunharca bir racing geldi polisleri fark edince üstlerine kırdı ama durmadı basıp gitti, bu arada polis ona bişey fırlattı ve elemanın kamerası düştü, bu tür konular hakkında düşünceleriniz nedir?
ben taraf tutmuyorum;
*çevirmeye katlanırdan ceza yiyicekti
*katlanır olmasa egzozdan
*egzoz olmasa bu sefer trafik ile başa çıkamicak ölüm riski katlanıcak
*herşeyi tam olsa birinci vitesi 150 olan şey ile bütün şehirde birinci viteste gezicek radar cezası yiyip durucak
*yavaş gitse arkadan araba gelcek taciz edicek tehlikeye atıcak, sonra kafayı dışarı çıkarıp "yürüsene ......_........" sonra sinirine hakim olamasa olan gene kendine olucak
Reklamlar
-
bu çevirmeleri ekmek kapısı olarak mı görüyorsun?
abarth egzosun varsa
hız limitini aşarsan
kaskın yoksa
tehlikeli kullanırsan
ruhsatın yoksa
muayenen yoksa
plakan katlanabilirse ya da hiç yoksa
o cezaları çatır çatır yiyecekler umarım cezalar arttırılırda ortalık bu tip hanzolardan temizlenir.
Uygulamaların artması dileğiyle..
-
Önemli değil dostum herzaman çeviriyorlar beni. İstiyorlarsa yine çevirsinler çok şükür bildiğim kadarıyla bir hata etmedim
-
Ya çevirmeden kaçan sizin çalınan motorunuz olsaydı bu seferde polisler işini yapmıyor olacaktı, o zamanda aynı bahaneleri öne sürer miydiniz acaba...
-
Çevirmeler çok iyi oluyor şuan tahmin ediyorum on binlerce çalıntı motor var.
Aşırı hız ve ekipmansız kullananlar falan ooooo
-
Hiç laga luga yapmaya gerek yok Antalya da % 90 kask takan insan yok o kadar net söylüyorum abartı yok. Zaten çıplak geziyorlar ve çoluk çocuğun elinde motor dolu, çok iyi yapıyorlar tek güzel yanı hırsızlık çok az herkesin motoru kapının önünde
-
sadraf adlı üyeden alıntı
abarth egzosun varsa
hız limitini aşarsan
kaskın yoksa
tehlikeli kullanırsan
ruhsatın yoksa
muayenen yoksa
o cezaları çatır çatır yiyecekler umarım cezalar arttırılırda ortalık bu tip hanzolardan temizlenir.
ilk 4 ü kimseye zarar vermicek şeyler, egzozu komple söküp megafon bile taksan bir kekonun arabasından daha çok ses çıkaramaz
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
ilk 4 ü kimseye zarar vermicek şeyler, egzozu komple söküp megafon bile taksan bir kekonun arabasından daha çok ses çıkaramaz
İlk 4'e bi bakalım:
1) abarth egzosun varsa
2) hız limitini aşarsan
3) kaskın yoksa
4) tehlikeli kullanırsan
Milletin kulağını mikme hakkı nerden geliyor? Arabalı kekolarla bir mi tutulmak istiyosunuz?
Hız limitini aşınca yalnızca kendinizi mi tehlikeye atmış oluyosunuz?
Kafana değer vermeyip kask takmıyorsan tamam o seni bağlar..
Tehlikeli kullanınca da zararı yalnızca size mi?
-
Egzoz neyse de, diğer üçüne bu gözle bakıyorsanız diyecek tek bir şey var:
“Bi bitmediniz ***** ******* !”
-
15 gün oldu egzoz takılalı.. trafikte korna çalmadan fark ediliyorum.. kısaca riskler azaldı.. akşama kadar caddeden soba borusu gibi egzoz takan araçlar geçiyor.. belkide o araçların yüzde birinden daha az olan egzozlu motosikletlerin peşinde adamlar..
-
..YaNKee.. adlı üyeden alıntı
15 gün oldu egzoz takılalı.. trafikte korna çalmadan fark ediliyorum.. kısaca riskler azaldı.. akşama kadar caddeden soba borusu gibi egzoz takan araçlar geçiyor.. belkide o araçların yüzde birinden daha az olan egzozlu motosikletlerin peşinde adamlar..
büyük motor daha doğrusu hızlı motor kullanmayan kimse bu konuyu anlamıyor halk olarak genellikle sıgır olan bir millet oluncada çok daha normal olur kii ben bile küçük motor kullanırken bu durumlardan bir haberdim, forumda da bu iki özelliği taşıyan üye çoğunlukta gayet normal yani bilmeyen anlayamaz
-
Arkadas motorun 1. Viteste hiz sinirini asiyorsa ya cezani ode ya da o motoru alma, kullanma...
-
büyük motor daha doğrusu hızlı motor kullanmayan kimse bu konuyu anlamıyor halk olarak genellikle sıgır olan bir millet oluncada çok daha normal olur kii ben bile küçük motor kullanırken bu durumlardan bir haberdim, forumda da bu iki özelliği taşıyan üye çoğunlukta gayet normal yani bilmeyen anlayamaz
aynen bende paketçilik yaparken egzozu açanlara uyuz oluyordum ama altımızdaki motor ybr idi.. yani zaten motorun gidişi belli açık egzozla işi yok.. ama hızlı makinayla giderken farkedilebilmek çok önemli.. makinaya binmeyen hız sınırı falan diye konuşur, ama emin ol altına ver 1000 lik makinayı, egzozlu olsun üstelik caddeyi yırta yırta gider 1. viteste
-
sadraf adlı üyeden alıntı
abarth egzosun varsa
hız limitini aşarsan
kaskın yoksa
tehlikeli kullanırsan
ruhsatın yoksa
muayenen yoksa
Katılıyorum.
-
daha çok çevirme olsun sıkıntı yok.çalıntı motor tonla ehliyetsiz adam gırla kasksız binen zaten saymakla bitmez.3 senedir antalyada motor sürüyorum 1 kere çevirmeye girdim.çevirmeden kaçsa ne olur diye şık sıralamana gerek yok kaçıyorsan herşeyi göze almışsın demektir gta 5 de polisten kaçmaya pek benzemez bu iş.
-
aynen bende paketçilik yaparken egzozu açanlara uyuz oluyordum ama altımızdaki motor ybr idi.. yani zaten motorun gidişi belli açık egzozla işi yok.. ama hızlı makinayla giderken farkedilebilmek çok önemli.. makinaya binmeyen hız sınırı falan diye konuşur, ama emin ol altına ver 1000 lik makinayı, egzozlu olsun üstelik caddeyi yırta yırta gider 1. viteste
zaten aksine yorum yapanların hiç birini ezmeye gerek yok ama motorları belli yapcak bişey yok
-
Tamamda kekonun arabasını baz almıyosun.
egsoz çok ses çıkarıyosa, tabi şöyle egsozu değiştirmiştir ama önceki egsozla aynı düzeyde ses çıkartıyordur sadece patırtısı farklıdır ona bişiy diyemem ama çok yüksek bi ses çıkarıyosa çevreyi rahatsız ediyor. Bunun bi zararı var mesela.
Hız limiti, yayanın birine çarpınca kimseye zararı olmamış mı oluyor?
Hadi yaya değilde bi araca çarptı diyelim. Bak zararı varmış.
Kaskının olmamasının da başkasına zararı var. Belli bi hızın üstünde giderken suratına gözüne sinek v.s çarpsa ki 50 nin üzerindeyken bile çarpınca acıtıyor mermi gibi geliyor. Dikkati dağılıp kontrolü kaybedip bi yere girince mi kimseye zararı olmuyor? Kask bu tür şeylerden de koruyor.
Tehlikeli kullanmasının da mı kimseye bi zararı yok. Direk kazaya sebebiyettir bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
hayat2teker adlı üyeden alıntı
İlk 4'e bi bakalım:
1) abarth egzosun varsa
2) hız limitini aşarsan
3) kaskın yoksa
4) tehlikeli kullanırsan
Milletin kulağını mikme hakkı nerden geliyor? Arabalı kekolarla bir mi tutulmak istiyosunuz?
Hız limitini aşınca yalnızca kendinizi mi tehlikeye atmış oluyosunuz?
Kafana değer vermeyip kask takmıyorsan tamam o seni bağlar..
Tehlikeli kullanınca da zararı yalnızca size mi?
Açıkladığını sonradan gördüm. Anlatamazsın bende uğraştım yazdım ama yinede bi şansımızı deneyelim.
-
kurallara uyunca fark edilmeni gerektirecek bi senaryo zaten gerçekleşmiyor. sığırlık yapan, jet motoru taksan gene yapar.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
kurallara uyunca fark edilmeni gerektirecek bi senaryo zaten gerçekleşmiyor. sığırlık yapan, jet motoru taksan gene yapar.
yok o iş öyle dediğin kadar basit olsa trafikte motor kazaları bu kadar çok olmaz.. adam seni aynadan görse bile ciddiye alıp şeritinde gitmiyor önüne kırıyor rahatça. yada en soldan gidiyorken sağa geçmiyor soldan devam ediyor.. benim 15 günlük izlenimime göre egzoz bunların olmasını azaltıyor.. daha önce başıma gelenler şuan da olmuyor kısaca..
-
hangi çevirmeden çalınan motorunu bulanı gördünüz şimdiye kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler