Sıfatınıza ya da tarzınıza bir laf etmedim. Forum ortamında siz nasıl bildiğinizi söylüyorsanız, bizde aynı şekilde yorum yapıyoruz. Sadece iki satır yazmadan önce konuyu araştırmanızı söyledim. Kişisel pazarlama böyle sadece lafla olacak birşey mi sizce
konuyu antinkuntin yerlere parantez kullanımına getirmeye gerek varsa şöyle belirteyim. Almış olduğunuz her shoei içerisinde standart ölçülü iç pedler gelir misal veriyorum her xspirit modeli içinde standart 35mm yanak pedleri ve iç ped ile gelir... Adamın kabuk ölçüsü large ise ve large bedende kask çok sıkıyor yada bol geliyorsa iç pedler değiştiriliyor Japonyada. Yani türkiyede aldığınız gibi her kaskı standart 35 mm ile almayabiliyorsunuz. Tam kafanıza oturan şekilde iç pedi ve yanak pedlerini şekillendirebiliyorsunuz. Madem bunu internette araştırmak çok zor kolayı var siz shoei türkiye disitiribitörünü arayın benim kaskım large ama bana bol yada sıkı oluyor bunu tam benim kafa yapıma göre nasıl ayarlıyacaz bana ne lazım diye bir danışın ( bunuda yapmayacaksanız saaygılarımı sunuyorum daha üzerinize yorum yapmıycam )
onlar size daha uzun uzun durumu ifade eder ve anlatırlar.
http://www.store.shoei-helmets.com/p...-interior.html bu shoeinin sitesindeki her allahın kuluna göre iç ped ürettikleri ürünler.
daha sonradan konuyu araştırıp ikinci kez yazmanız komik olmuş. Hermarkanın kişiye özel tabiri budur yoksa hiç bir marka filmlerdeki gibi her gelen adamı koltuğa oturtup onun kulağına burnuna göre birebir kalıpta kask yapmıyor. Siz acaba kişiye özel derken bunu mu anladınız :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
bu arada isminizi benimle özelden paylaşırmısınız
Mototaş çalışanı olabilirmisiniz diye düşünmeye başladım
Bukadar reklamdan sonra ..