Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial Motosikletler hangi ülke malı ve kalitesi yeterlimi

REKLAM ALANI
    murti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Uğur Derin dondurucuların getirmiş olduğu Mondial motosikletlerin hangi ülke malı olduğunu bilen varmı, ayrıca kalite bakımından Haojinlerden iyimidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hojinin özelliklerinide forumda bi arkadaş yazmış bi mondial konusunun içinde ararsan bulurusun

mondial 125 mt aldım 175 * 12 = 2100 acxesle. motora bindim sürdüm sormak istediğiniz soruları bana sorabilirsiniz.
    motora bindiğimde deki ilk izlenimlerimi yazıyorum. diğer markalarla kıyaslayacağım lütfen markalar yanlış anlamasın anlatabilmek için diğer motorlara göre artılarını ve eksilerini yazıyorum
    önece + larını yazıyom
    1. motor akıcı ( kinetik hondalara binenler bilir rahat bimotordur akcı dır buda öyle akıcı yani kanunilerdeki gibi gaz kestiğinizde rahatsızlık verici bi motor freni yok. zaten bi motorda ki aşırı motor freni yakıtı artırır)
    2. süspansiyon çok iyi (kasislere girdiğinizde motor sarsmıyor.yine kanunilere göre çok daha rahat bi süspansiyonu var)
    3. daha 0 km olmasına karşın bastığınız gibi fırlıyor. (150 lik harput gominglerele kıyasladığınız çook daha fazla seri bi motor çok çabuk hızlanıyor.
    4. ön fren disk ve abs sistemi var. ( bi motorda ön frende abs olması çok önemli bir özellik ön tekerin kaymaması için...
    5. alarmı var motorur ön tamponuna dokunduğunuz zaman yada direksiyon kilitlidurumdayken direksiyonu oynatırsanız alarm çalışıyor. tabi bununi çin alarmı aktif hale getirmeniz gerikiyor. bu şekilde aşırı hassas olmaması çok iyi
    6. uzaktan kumandası var. ana ayaklıktayken uzaktan kumandayla motoru çalıştırabiliyorsunuz. yan ayaklık açıkken kumandadan motor çalışmıyor. gaominglerde sizinde bildiğiniz gibi böyle bi eksiklik var yan ayaklıktaykende motor kumandadan çalışıyor. dolayısıla motor alıp başını gidiyor ve düşüyor. (arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum)

7. motor çalışır vaziyetteyken yan ayaklığı indirdiğinizde moto stop ediyor bence bu iyi bir özellik.
    8. ön cam var ki öncamın standart olarak sunulması çok iyi bu gün yağmur ve rüzgarda çok işe yaradı
    9 şehir içi manevra kabiliyeti iyi
    10. sele geniş iki kişilik rahat ve uzun boylular çok rahat binebilir
    11. gayet geniş bi bagaj hacmi var
    12. hussarlar gibi arkanıza çamur sıçratmıyor.

tabi bide eksileri var

0.arka fren kampana. disk değil. (hangisinde disk fren ki)
    1.gaomingler gibi teyip ve hoparlörü yok. sonradan bi düzenek kurulabilir
    2. 115 kg gayet ağır bu gün 4 basamaklı bi merdivenden motorun kitcini kaldırırken az kalsın sakatlanıyordum
    3. mondial yazısı çok sağlam değil önem derecesi kişiye göre değişir. sağlamlaştırılırılabilir daha elim ermedi.
    4. üstü açık olması
    5. geri vites olmaması
    6. kalorifer olmaması
    7.uğur yazısı (söktüm) dondurma diye yalayan malayan olmasın hani 8. motoru toplayan servis kendi amblemini yapıştırmış (söktüm
    aklıma başka bişey gelmiyor sorarsanız daha söylerim
    size şunuda söyleyebilirim: bu motor sanılanın aksine çok daha sağlam bir motor. yine sanılanın aksine hani insanlar alırken düşünüyor ki ben de çok düşündüm bu fiyata ancacak dandik bi motor olur filan olur filan gibilerinden ve şunu söyleyebilirim ki bi bws 100 bi honda kinetik bi honda fbeat den ne bekliyorsanız bu motorda fazlası var eksiği yok... güvene güvene alabilirsiniz aldım hiç de pişman değilim.

VeRmiLioN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ariftotales verdin bilgiler için saol bende mct 250 modelini almayı düşünüyorum. Mondialın fabrikası aydın nazillide.Nazilli ile aramın 100 km den daha az olmasına ragmen hala kusadasına motor gelmedi beklemedeyiz.......

Motosikleti
    fazer 600,sym jride200
    valla duyumlara göre 2 side fena değil hangisini beğendiysen al kullanmaya bak...
    istanbul kadıköy
    gurkanyaran@hotmail.com

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Mondial Motosikletler iyi de servisleri biraz daha disipline edilmesi lazım...Çünkü çok yetersiz bilgiye sahipler... Birde halen işin ciddiyetini kavramamışlar
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: crato **************
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler