Selamlar herkese.
Bugün akşam kadıköy göztepe'den yola çıktım beyazıt'a gidiyordum. Navigasyonu açtım kafamda rota oluşturdum kapadım çıktım yola. Geldim tünelin girişine bir polis kontrolü vardı sağ seritte, ben soldan tatli tatli gittim baktım cevirmediler etmediler dedim rahat rahat giderim miss. Ama motosikletlere yasak olduğunu bilmiyordum. Zaten daha yeni almışız aleti, forumlarda falan da hic rastlamadim atladim tünele. Dışarısı soğuk olmasına rağmen içerisi miss gibi sıcaktı, sağ şeritte 70-80 fıtı fitı geçtim gittim tünelden. Gayet muazzam kisaldi yolum onun yanında bir de köprünün çılgın rüzgarından kaçmış olduk tek bir dengesizlik yaşamadan çıktım geçtim. Eve geldim bir de ne göreyim yasakmış meğer. Şimdi kafam da bir kaç soru oluştu sizlerle de paylaşmak istedim.
Polisler gördüğü halde durdurmadı, neden?
Hadi polisler görmedi tünelin tamami kameralarla dolu onlarda mi gormedi?
Bildiğim kadarıyla anons yapılabiliyor ancak o da yapılmadı?
Arkamdan motorlu memur amcalar da kovalamadi. Zaten tünel bomboş 3 araba bir ben full tüneli seyrede seyrede gidiyoduk.
Sizce çılgınlık yapıp artık kaçak göcek avrasya tünelini kullanmali mi? Kullanan var mi sorun yaşadı mı? Yaşıyor mu?