Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ölümlü Trafik Kazasının Ardında Dram Çıktı..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500

Yeni aldığı evinin borcunu ödeyebilmek için geceleri pizzacıda çalışan, Karacaahmet Mezarlığı’nda özel güvenlik görevlisi Bayram Malkoç (40), pizza siparişlerini teslim ettikten sonra işyerine dönerken hayatını kaybetti. Kazadan sonra Malkoç'un ev borcunu Mezarlıklar Müdürlüğü'nde görevli arkadaşları aralarında topladıkları parayla ödendiği öğrenildi.

İstanbul Beykoz’da meydana gelen olayda; Malkoç kırmızı ışıkta motosikleti ile durduğu sırada, hızla gelen ve 165 promil alkollü olduğu tespit edilen Emre Öztürk'ün (29) kullandığı lüks otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Bayram Malkoç’un hayatını kaybettiği üç kişininde yaralandıüı kazayla ilgiki soruşturmayı tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Emre Öztürk hakkında, ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Olayın Videosu

http://www.dailymotion.com/video/x62v7pc

EV BORCU İÇİN GECELERİ PİZZACIDA ÇALIŞIYORDU

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde Karacaahmet Mezarlığı'nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk babası Bayram Malkoç (40), bir yıl önce Pendik'te aldığı evin taksitlerini ödemek için ek iş olarak Beykoz Kavacık'ta bir pizzacıda geceleri motosikletli kurye olarak çalışıyordu. O gece, işe yeni başlayan arkadaşı Cengiz Üliç'e (33) adres öğretmek için Kavacık'taki işyerlerinden birlikte yola çıkıp Beykoz'da bir adrese pizza götürdüler. Dönüşte Yeni Riva yolu üzerinde kırmızı ışıkta bekliyorlardı. Yeşil ışık yandığında ağır ağır hareketlendiler ama arkadan hızla gelen Emre Öztürk'ün kullandığı lüks otomobilin altında kaldılar. Bayram Malkoç oracıkta can verirken, arkadaşı Cengiz Üliç ve Emre Öztürk'ün çarpması sonucu takla atan araçta bulunan Mehmet Büyükörün (51) ile eşi Esra Büyükörün (42) yaralandılar.

165 promil alkollü olduğu belirlenen ve şoför olarak çalıştığı öğrenilen Emre Öztürk ise kaza sonrası kullandığı lüks otomobilin plakasını söktü. Olay yerinden kaçmaya çalışan Öztürk, çevredeki vatandaşların olay yerine gelen polis ekibine ihbarı üzerine kıskıvrak yakalandı. Öztürk ifadesinde, “Olay tarihinde saat 01.00sıralarında Riva yolu üzerinden Kavacık istikametine seyir halindeydim. Araç, Deniz Filo isimli şirkete aittir. Tünelden çıktıktan sonra ışıklara doğru yaklaşmaktayken, sağ şeritte bulunan motosikletlileri gördüm. Onlara selektör taktım. Kırmızı ışık yanmıyordu. Seyir halindeki motosiklet benim şeridime girince frene bastım fakat otomobil durmadı. Çarpışma gerçekleşti. Yol boş olduğu için o kadar hız yapmıştım. Hatırladığım kadarıyla hızım 120-130 kilometreydi. Alkol olarak sadece 2 tane bira içmiştim. Arkadaşıma gitmek amacıyla ve orada kalacağımdan dolayı alkollü olarak yola çıkmıştım” dese de, kamera görüntülerinden hiç fren yapmadan kazaya neden olduğu görüldü. Tutuklanan sürücü cezaevine gönderildi.

BORCUNU ARKADAŞLARI ÖDEDİ

Kazada ölen evli ve iki çocuk babası Bayram Malkoç'un tek amacı bir ev sahibi olabilmekti ve geçtiğimiz yıl da hayalini kurduğu evi Pendik'te satın aldı. Malkoç'un 47 bin lira borcu kalmıştı. Onu ödemeye çalışırken yaptığı ek iş nedeniyle canından olması nedeniyle, kadrolu olarak çalıştığı Mezarlıklar Müdürlüğü'ndeki arkadaşları bu duruma duyarsız kalmadı. Hep birlikte bu parayı topladılar ve arkadaşlarının kalan ev borcunu ödediler.
    Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda, sanık Emre Öztürk hakkında, ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle fezleke düzenlendi. Düzenlenen fezlekede, sanığın alkollü olduğu ve sonucunu öngörebildiği halde bu şekilde direksiyon başına geçerek kazaya neden olduğuna vurgu yapıldı. Savcılık, yargılamanın yapılması için fezlekeyi Ağır Ceza Mahkemesi'nin bulunduğu Anadolu Adliyesi'ne gönderdi.

Kaynak : Sözcü..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Allah mekanını cennet eylesin.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Ev borcunu ödemek için ek iş yapan vatandaşa, "muhtemelen babasının parasını ezerken" alkollü araba kullanan bir varlık çarpıyor.

Var adalet, Allah'ına emanet.

Mekanı cennet kabri nur olsun.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    insan öldür 3 seneyle yargılan... indir kaldır derken 1 sene yat çık.

planlı cinayetten yargılanmaları lazım bu tiplerin.

Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birini öldürüceksen trafikte öldürücen bu devirde kaza oldu der geçersin, alkol olmasa belki bu kadarda yemicekti miss

GLADiUSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16'' Bajaj Pulsar 200NS & 91'' MZ ETZ 251
    Bu kişilere adaleti teslim ediyorsunuz ya yazıklar olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Namussuz , plakayı söküp kaçabilse rahat rahat uyuyacakmış demekki. Şeref , ar , namus kalmamış Allah senin ve senin gibilerin belasını versin inşaallah. Kalbin gibi bedeninde cezaevinde çürür inşaallah namussuz.
    yürekçe ve Cevdet61 bunu beğendiler.

Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birini öldürüceksen trafikte öldürücen bu devirde kaza oldu der geçersin, alkol olmasa belki bu kadarda yemicekti miss

twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaza mahalinden kaçan alkollü olarak kabul edilmeli ve alkollü olarak birinin ölümüne sebep olan cinayetten yargılanmadıkça çok duyacağız böyle ölümleri :(
    Yazık , Allah rahmet eylesin inşallah

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Hem alkollüsün hemde cinayet işliyorsun ve bunun sonucu olarak 3 yıldan başlayarak yargılanıyorsun. Bunlar nasıl kanunlar böyle Ceza kanunları 0'dan yapılmalı yoksa bu gidişle herkes birbirini öldürecek böyle ödül gibi cezalarla. Allah rahmet eylesin iş arkadaşlarınıda tebrik ediyorum çok güzel yapmışlar.
    Remzidemir41 bunu beğendi.

svsmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Koğuş ağasının kız arkadaşı olursun inşallah

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Aynı haberi önceden de hatırlıyorum.Borç ödemek için yine gece kuryecilik çalışan biri hayatını kaybediyordu.

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Alıntı svsmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koğuş ağasının kız arkadaşı olursun inşallah
    amerigan filmlerini azalt.

Bizim cezaevlerinde eşcinsellik tabudur. şişlerler adamı.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Allah rahmet eylesin...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    o nasıl bir süratle arkadan gelip çarpmak, kim olsa öldürürdü, Allah belalarını versin bu sarhoş vaziyette araba sürenlerin, öldü gitti adam, içtiğine değdi mi şimdi, geber ...

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun. Bu kardeşimiz beş para etmez bir şerefsiz yüzünden vefat etti. Bu adam arkadan çarptığı motosikletlinin durumunu umursamadan, plakayı söküp kaçmaya çalışmış. 2 saniye önce ezip geçtiği adam yerde yatarken hiç oralı olmamış, kaçmaya kendini kurtarmaya çalışmış. Demek ki vicdansız pislik herifin teki. Umarım en üst sınırdan ceza alır ve hapisten çıkamaz ama hiç umudum yok. Zira bizim ülkemizde trafikte birinin canını alırsan çok hafif ceza alıp çıkarsın..

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ev borcunu ödemek için ek iş yapan vatandaşa, "muhtemelen babasının parasını ezerken" alkollü araba kullanan bir varlık çarpıyor.
    Haberi iyi okumamışsınız, çarpan adam aracın sahibi değil, o da maaşlı çalışan şoför. Gecenin bir saatinde birilerini taşıyormuş o da, belki de hesapta yoktu, içkili yola çıkmak zorunda kaldı kim bilir?

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Diyecek döz bulamiyorum!
    Iktidar su trafik cezalarindaki adaleti duzenless, eminim ki daha fazla oy alir.
    Enistemi, indigi dolmus tam saga manevra yaparken exip kacti. Adam hastanede 6 saat sedyede bekletilmis.
    Sofor 3 ay yatti
    Saglik personeli kusursuz ( ben de saglik personeliyim )

Adalet sanirim bir tek suclu, hakdiz ve ahlaksizlar icin var!

Ben artik dunya adaletine inanmiyorum.
    Calanlar dunya adaletini zaten satin aliyor.

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    Allah kalanlara sabır versin.
    İki çocuklu dul bir anne, iki yetim çocuk.
    Büyük bir acı.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haberi iyi okumamışsınız, çarpan adam aracın sahibi değil, o da maaşlı çalışan şoför. Gecenin bir saatinde birilerini taşıyormuş o da, belki de hesapta yoktu, içkili yola çıkmak zorunda kaldı kim bilir?
    Soforsen icmeyecen.
    Hele ki luks aracra calisiyorsan, isin gucun belli. Alkolluyum dersin.zaten sofor tutacak kadar zengin biri, hayatini bir sarhosa emanet etmez.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)