Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

BUCCANEER 250İ MONDİAL EFSANE CAFE RACER!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Beyler 1000RR'ın yanına ne alsam ne alsam şehir içi diye düşünüyordum. Hayatımda her zaman çinliyi gömdüm ve hiç kullanmadım. Ancak bunun tasarımı çok hoşuma gitti. PCX veya Joymax yerine bunu mu alsam. Öyle uzun yol vs araçla gidiyorum öyle zevkine ara ara kullanıcam. Arkadaşların yanına giderken, park derdi olan yerlere giderken vs... senede belki 1500KM yapmam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla ne alırsın ne almazsın onu bılemem ama ben bu bucannerı fuarda gormustum bu ne lan demıstım cok guzel yakısıklı tarzı olan bır motor hatta mondıal oldugunu ogrendıgımde daha da sasırmıstım cıplak gozle gorulmesı gereken bır makıne parça kalıtesıne bır sey dıyemem onuda kullananlara sormak lazım ama makına dandık mondıaller gıbı degıl onu soylıyeyım hee birde çift silindirmiş

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Bence harika bir makina.
    Hatta 13.000 tl almak yerine, en yakin motosikleti kesip bicip mondialden parca alip yapilabilir.
    Hyo250gt gibi, yek silindirlerden rks 150 veya 200 gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence harika bir makina.
    Hatta 13.000 tl almak yerine, en yakin motosikleti kesip bicip mondialden parca alip yapilabilir.
    Hyo250gt gibi, yek silindirlerden rks 150 veya 200 gibi
    Bu motorun italiajet adı altında satıldığını ve yarı parçalarının italyan olduğunu öğrendim.

Şuan şu makinaya odaklandım: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cafe-racer-294010863/detay

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı MOTORİSK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun italiajet adı altında satıldığını ve yarı parçalarının italyan olduğunu öğrendim.

Şuan şu makinaya odaklandım: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cafe-racer-294010863/detay
    Ustadim eger ki keyfine gore yaptirmak istersen sana bixim eyubun telini verelim. O sana ozdl bir sey cikarsin. Ben olsam bunu yapardim. Ama gosterdiginiz de fena degil..
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hiç düşünme al, çok güzel motor. Sesi de harika.. Birazdan çöp diyenler gelecek, onları takma.
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Bir kaç yüz metre kullandım. Görünümü güzel, oturuşu şekil, kullanımı rahat, motor tok hissettiriyor; motoru ise kafe “racer” olmaktan uzak.( haa bende para çok uğraşırım tamamen modifiye ederim dersen, vakit ve param çok dersen diyecek lafım yok ) Ancak kağıt üzerindeki rakamlar kadar gidiyor.(yahu tmm zaten o kadar gidecek ama...) “racer” diyosun 2 silindir diyorsun daha güçlü makine ile çook daha tatlı olurmuş...
    şimdi gelelim mondiale.. bende de var bir tane... Motorun var bir iki sıkıntısı, görmezden gelip biniyorum, ancak arkadaş kefil olamıyorum markaya, herkesin az ya da çok sorunu var ve bu sorunlar çözülmüyor.
    Yakma kendini, al temiz kullanılmış bir japon ya da koreli... ağrıtma başını.
    Derim ben naçizhane

Motosikleti
    r25
    Mondial olmasa kesin alırdım.Mondial marka motosikleti olan arkadaşlar alınmasın lütfen.alsam kafam rahat binemem.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Alıntı EmreKc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial olmasa kesin alırdım.Mondial marka motosikleti olan arkadaşlar alınmasın lütfen.alsam kafam rahat binemem.
    Alınacak ne var, görünen köy kılavuz istemiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı sdirer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kaç yüz metre kullandım. Görünümü güzel, oturuşu şekil, kullanımı rahat, motor tok hissettiriyor; motoru ise kafe “racer” olmaktan uzak.( haa bende para çok uğraşırım tamamen modifiye ederim dersen, vakit ve param çok dersen diyecek lafım yok ) Ancak kağıt üzerindeki rakamlar kadar gidiyor.(yahu tmm zaten o kadar gidecek ama...) “racer” diyosun 2 silindir diyorsun daha güçlü makine ile çook daha tatlı olurmuş...
    şimdi gelelim mondiale.. bende de var bir tane... Motorun var bir iki sıkıntısı, görmezden gelip biniyorum, ancak arkadaş kefil olamıyorum markaya, herkesin az ya da çok sorunu var ve bu sorunlar çözülmüyor.
    Yakma kendini, al temiz kullanılmış bir japon ya da koreli... ağrıtma başını.
    Derim ben naçizhane
    Bu fiyatlara kadar baktığım en iyi cafe racer ilandaki xj900'dü. Ancak bu fiyat segmentinde daha başarılı model göremedim ben.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    8999₺ idi yanlış hatırlamıyorsam 10 ay önce. Niyetlendim gidip alacam dedim ve birkaç gün sonra zam geldi.

AsirMahfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Allah arttırsın malında gözüm yok. Ama araba + 1000 rr + bi tane de küçük motosiklet deyince de bi hüzün çökmedi diyemem :/

Buccaneer güzel motor bu arada. Ama bizim Tosic gibi her an saçma sapan bi duruma sokabilir. Sokmayabilir de. Ya sokarsa?

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Mondial e olan bu tavır neden anlamıyorum.
    Bende şu an mondial kullanıyorum 1 günde 300 gidiş 300 geliş 100 de gezme toplam 700 km yol yaptım hiç bi arıza vermedi hiç bi sıkıntı çıkarmadı taş gibi gitti taş gibi geldi.

Ayrıyetten epeydir kullanıyorum her ay rahat 1000 km kadar da kullanıyorum öyle ciddi bişiy çıkarmadı hiç.
    Ha ne oldu benzin göstergesi çalışmıyor, servise sordum baktılar şamandıra değişecek dediler oda pahalı bişiy değil yani.

anafartas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia SR GT 200 S
    Ben regal raptor cafe racer kullanıyorum şehir içinde çok iyi.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı thedarkfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial e olan bu tavır neden anlamıyorum.
    Bende şu an mondial kullanıyorum 1 günde 300 gidiş 300 geliş 100 de gezme toplam 700 km yol yaptım hiç bi arıza vermedi hiç bi sıkıntı çıkarmadı taş gibi gitti taş gibi geldi.

Ayrıyetten epeydir kullanıyorum her ay rahat 1000 km kadar da kullanıyorum öyle ciddi bişiy çıkarmadı hiç.
    Ha ne oldu benzin göstergesi çalışmıyor, servise sordum baktılar şamandıra değişecek dediler oda pahalı bişiy değil yani.
    Dostum ben sana açıklayayım ilk getirdikleri makinalar çöp tü bildiğin makinalar olduğu terde dökülüyordu ee tabi adı çıkmış dokuza inmez sekize diye bir laf vardır bunlar motorlarıyla marka olarak piyasada böyle kötü bir isim yaptı ama son yıllarda çinliler üretim kalitelerini yükselttikçe bunlarda paralelinde kaliteyi yükselttiler haberimiz var son motorları öyle yolda bırakan dökülen cinslerden değil ilk modellerle kıyaslandığın zaman ama işte dediğim gibi adı çıktı dokuza inmez sekize onu bırak bunların yüzünden millet cf motonun yenı motorlarından korkuyor elimde kalacak diye adamlarında kuyusunu kazdılar istemeden

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı anafartas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben regal raptor cafe racer kullanıyorum şehir içinde çok iyi.
    Tek silindir, V gibi görüntü yok ve çok titreşim varmış.

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Regal raptor cafe racer tek ve V silindir değil, sıralı-çift silindirli bir motosiklet... titreşimi şehiriçi için makul seviyede; uzun yolda biraz hissettiriyor diye biliyorum. Yani "zangır zangır" değil kesinlikle...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)