Az önce izledim %40 zam sadece 2018 den sonra alınacak sıfır otomobiller için geçerli olacakmış
Az önce izledim %40 zam sadece 2018 den sonra alınacak sıfır otomobiller için geçerli olacakmış
Bunlar vatandaşla eğleniyo
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı ve MTV zammıyla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek MTV zammı için ”Yanlış anlaşıldı, %40 MTV zammı 2018’de alınacak arabalar için geçerli” dedi. Şimşek daha sonra kanunu yanlış hatırladığını belirtip Meclis’teki kanunun bütün araçları kapsadığını ifade etti.
Son bir kez dahaa, eller havaya: (Sesi açalım lütfen)
Ve Cloud bis yaparak gider...
Aklınıza mukayyet olun. Güle güle.
Umarim az zam yapmisiz % 100 olmasina karar verdik derler.
Şimşek de yanlış anlamış
"Ancak Şimşek, bu sözlerin gündem olmasının ardından programın ikinci bölümünde bir düzeltme yaptı. Şimşek, kanunu yanlış hatırladığını belirterek "Giden kanun benim söylediğimden farklı, onu da düzelteyim. 2018'den itibaren alınan araçlarda bir de değerine göre artış olacak. Yüzde 40'lık artış mevcut araçları kapsıyor" dedi."
Şu kısım daha eğlenceli
"Bu sene istihdamda rekor kıracağız. Vergi artışı tabiki vatandaş sevmez ama şimdi dediğim gibi yüzde 40 ağır gibi görünebilir. Ya kurumlar vergisini artıracaksınız, artırdık. Ya gelir vergisini artıracaksınız, onu da artırdık. Gayrimenkul şirketlerindeki avantajları azalttık. Ekonomi hızla büyüyor. Ekonomi canlanınca, ekonomi yüzde 5.5 büyüyecek. Dünyada en hızlı büyüyen ülkelerden, gelişmekte olan ülkeler arasında en iyisiyiz. Tabana yaygın bir şekilde, istihdam yaratan güçlü bir büyüme söz konusu. Geçen seneden bu yana seferberlik anlayışımızla her kesime destek verdik."
ciddi manada bizlerle dalga geciyorlar.
Bize ilk okulda öğretildiği durumdayız.
Halk ağır vergiler altında eziliyordu.
Yaşlanıp bakıma muhtaç hale gelince ya da ölüme ramak kalınca tüm yaptıkları gözlerinin önünden geçecektir. Ama nafile...
MTV'ye zam yapmaya ne gerek var. IMF'ye borç vermemiş miydik biz? onu isteyelim.
Şimdi yarıya düşer bu oran.
Şakşaçılarda sevinir.
Ulan çaktırmadan bunlara ayrı indirimmi yapıyolar anlamıyorum.
Hepsi halinden aşk-ı memnun.
Behlül gelmiş haberleri yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)