Honda X-ADV 60.000TL? Bunu bu kadar özel yapan ne?
Reklamlar
-
Hondanın X-ADV'si neden bu kadar pahalı? yani videoyu izledim fakat makine de TCS bile yokmuş. 750CC makineye TCS neden koymazlar ki.
Motobaba incelemiş, valla 2. motor scooter düşünüyordum Xmax400 gibi bu biraz daha yüksek diye tercih edecektim fiyatı görünce bi garip olduk :D
Reklamlar
-
video da tmaxin fiyatına da bir bakın demişti. Hele bir de tmax dx versiyonuna bak. Sanırım sen ona bakmamışsın
-
Honda pazarlama bölümünün dahi çocukları, ne getirirsek satarız dediniz elinizde patladı. Azıcık ciddiyetiniz olsa fuara getirir ortamı yoklardınız.
-
satılmayacak olması
-
Başında x var xxx in kısaltması (anlayan anladı)
-
Bu kadar yazdık çizdik ama gelenlerin hepsi satıldı. Türkiyem işte
-
-
Muadili pek olmayan bir motor. Dolayısıyla fiyatını kıyaslamak zor.
Ayrıca aracın bu kadar pahalı olma sebeblerinden biri gün geçtikçe artan döviz ve vergiler.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
banro adlı üyeden alıntı
Honda pazarlama bölümünün dahi çocukları, ne getirirsek satarız dediniz elinizde patladı. Azıcık ciddiyetiniz olsa fuara getirir ortamı yoklardınız.
Fuarda vardi
-
Pazartesi %7 bir zam daha geliyor.
Aklıma gelmişken paylaşayım dedim.
-
yamaha bizi kıskanıyor...
-
60 000 verebilmek. yeterince özel
"DCT'nin daha düşük oranlarıyla birleştirilerek, hem sabit durumda hem de 30 km/s'te akıllı ve ani hızlanma sağlar."
mış
sol manetde de hilrolik var, galiba fren
-
Adv serisi muadili scooter görmedim hem rahat hemde taşa çakıla gelir gibi geldi bana.İyi bir dişli lastikle doğa gezilerine bununlar çıkmak güzel olur.
-
Ben görmedim. Varsa foto koyabilir misin? Algıda seçicilik dikkatimi çekmemiş olabilir. 2. Gün fuardaydım.
-
el oğlunun komik paralara aldığı ürünleri biz burda 3 katına alıyoz ya niye böyle ağa
-
banro adlı üyeden alıntı
Ben görmedim. Varsa foto koyabilir misin? Algıda seçicilik dikkatimi çekmemiş olabilir. 2. Gün fuardaydım.
Tabii, 250 Rally, yeni Activa ve Türk müdür yardimcilarindan Cem Bey ile birlikte...
Linki de burada:
https://www.otopark.com/2017/02/ista...-honda-standi/
Fuarda getirmeyecegiz demislerdi, ortalik yikildi. Vay efendim bizim satin alma ozgurlugumuz nasil kisitlayabilirsiniz diyeni ben kulagimla duydum. Japon mudurler cok pahali olur Türk pazari için demisler. Sonra isteyen alsin fiyati ile geldi ve simdi arasaniz buyuk sehirlerde kalmadigini gorursunuz.
-
Gerçekten çok saçma bir alet.
-
Gerçekten varmış, scooterlar ilgi alanıma girmediği için bakmadan geçmişim.
-
Kel satıcının kör alıcısı olur demişler.
Neler satıldı bu memlekette.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)