Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor 120 geçmiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    İbredeki en son sayının kaç olduğu motosiketin o kadar basacağı anlamına gelmez.
    120 gayet normal bir de rodaj bitmeden onu yapman çok büyük hata motoru hırpalıyosun sen. 1500 km ye kadar zorlamadan sürmelisin.

160 yapan eleman dişlilerle oynamıştır veya yokuş aşağı yapmıştır.
    CG için bence 120 çok tehlikeli bana göre güvenli değil o hızlarda o motor neden diye sorarsan çok hafif motor her rüzgardan etkilenir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

Alıntı 54RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler hızı cc ile doğru orantılı sanıyor. 150 cc motor 150km gider, 250 cc 250 basar ... hyosung gt250r için, "200ü geçemiyorsa neden aldın, bendeki cub 160 basıyor" diyen insan tanıdım.
    O zaman hayabusa 1300 yapmalı bu hesaba göre :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ilk motorumu rodwin 250r aldığımda göstere digital olral amerikan mil üzerinde kalmış... Basıyom basıyom 90 nı geçmiyo... Yolda araçlar korna basıyo kızıyolar falan bende acemilik bınlar niye kızıyor 90 nı geçmiyorum diye düşünürken motoru servise götürmeye karar verdim... Adamlar a dedimki bu nebiçim 250r 90 nı geçmiyor... İncelediler test sürüşü yaptılar hatayı bulamadılar sorun yok motor iyi durumda dediler sonra bir elektrik ustası kontrol etsin dediler adam geldi kontağı açtı ve dediki bu gösterge mil gösteriyor km değil... Digital modu tuşuna 2 kere basınca km ye döndü gösterge... Meğer ben 140 gidiyormuşum araç lar kornaya hızlı gittiğim için basıyormuş...
    Oda değişikmiş 90 ile 140 ı nasıl ayırt edemediniz :D
    Bu arada 140 dan fazla yapması lazım benim 135 lik bile 130 görüyor. İbrem doğru telefonun gps hız ölçeri de 122 gösteriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kubaşk mış..Yeni çıktı buda tofaşk gibi.Ne kubaşk ı tofaşk ı.Ucuz diye butceniz ona yetiyo diye aliyosunuz anasini belleyip her turlu sacmaligi yapiyosunuz tofas kubask..Paran fazlasiyla varken,1000rr alcak gucun varken kuba al tofas ol o zaman ask olsun
    Motor işi para değil bana göre, paran vardır tecrüben yoktur 1000 rr alsan ne fayda. Direk yanında kefen parasını da ayırmak lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Performans selesi taktırt..
    Kıçın rahatsa motor uçar..

Motosikleti
    ......
    Gardaş,Üç seçeneğin var;

1-Her viteste,gazı yedire yedire sündür ve motor feveran etsin.5-10bin km olmadan motoru eline al.

2-Ne gerek var,90-100km/h bile fazlasiyla yeter.

3-Bahsettiğin hizlarda gitmek istiyorsan 250lik makina alacaksin.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Odam kireç tutmuyor.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Sen o motoru yak. Aşağıdaki adam bisikletiyle alır anahtarını. Hakkını ver hakkını
    https://youtu.be/CZbzz7fQBCE

GLADiUSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16'' Bajaj Pulsar 200NS & 91'' MZ ETZ 251
    Benimkine de 200km kadran koymuşlar ama o kadar gitmiyor

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı 54RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençler hızı cc ile doğru orantılı sanıyor. 150 cc motor 150km gider, 250 cc 250 basar ... hyosung gt250r için, "200ü geçemiyorsa neden aldın, bendeki cub 160 basıyor" diyen insan tanıdım.
    Motorun iyiliği hız ile ölçülüyor çünkü. Enduro motora biniyorum her yerde kaç basıyor sorusuyla karşılaşıyorum.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    O 160 kadranı 100lük cuplara da koyuyorlar bence seni kazıklamışlar bir baktır belki 100lüktür motorun..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kubaşk kardeşim, motoruna aşık olman ve aranızda duygusal bir etkileşim olması onun 120'yi geçeceğini göstermez. Çünkü motorun 150cc.

Bak ben de 150cc kullanıyorum ve 120'yi geçmiyor. Eğer 120 ve daha üstü hızlarda gitmek istiyorsan ve motosiklet dengesi, aerodinamik, motor ömrü, tasarım limitleri gibi kavramlardan haberin olmadan bu motoru aldıysan, bir an önce satıp 250cc geçmeni tavsiye ederim. Ancak 250cc motor aldığında buraya gelip, 170 geçmiyor bu 220 ibre var dersen, motosikleti bırakman gerektiğini söyleyeceğim haberin olsun...
    Belki en üşengeç insan olabilirim ama senin için üyeliğime giriş yaptım. Seni tanımak istiyorum.... Böyle bir anlatım şekli olamaz

Ben bu son sürat sevdasını hiç anlamadım ne arabada ne motorda. Son süratin kaç olduğu önemli değil zorlanmadan kolayca çıkabildiği sürat yani esneklik önemli.

Motosikleti
    Cbr 250r
    Bırakın abisi herşeyi yeni öğrenicek

Sadece motosiklet değil, her araçta gösterge aracın gidebileceği hızdan daha fazla konur. Dik bir yokuştan aşağı gazladığında mutlaka hızını görmek isteyeceksin. ibrenin 120 olup sona dayanması pek hoş olmaz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)