Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Tutkunlarından İtfaiye Teşkilatına Ziyaret..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    İtfaiye Teşkilatının Kuruluşunun 303. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesinin sürpriz ziyaretçileri ‘Türk Chopper’ grubu motosikletçileri oldu..



    Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Türkiye genelinde 40 ilde örgütlenen ve Manisa’da kurucu başkanlığını Ertan Şentürk’ün üstlendiği ‘‘Türk Chopper’ motosiklet grubunu ağırladı. Motosiklet tutkunları, itfaiye merkezine konvoy halinde giriş yaptı. İtfaiye gece vardiya sorumluları İsmail Şimşek ve Murat Arga ile itfaiye personelince karşılanan Türk Chopper motosiklet grubu, ekiplere yanlarında getirdikleri baklavaları ikram etti. Motosiklet grubu üyeleri ve itfaiyeciler geçenin geç vaktine kadar süren sohbetlerin ardından itfaiyeden ayrılırken bu kez de karşı jest itfaiyecilerden geldi. Motosiklet grubunun itfaiyeden ayrılışı sırasında itfaiye çalışanları alkışlarlar ve siren sesleriyle uğurladı. Türk Chopper’ motosiklet grubu Başkanı Ertan Şentürk; ”İtfaiyecilik görevi gerçekten zor. Onların bu zorlu görevlerinin yıldönümünde ziyaret etmek istedik. Bu ziyaretlerimiz sadece yıldönümlerinde değil yılın her ayında olacaktır” dedi.







    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2015
    Motosikleti
    turuncu
    görmemişin sakalı olmuş...

  3. #3
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Bu çapırcılarda bi şey olsa da kortej yapsak diye aranıp duruyolar. Geçen Aydın’da bilmemkimin doğum günüymüş. Onun için 40 motor geziniyolardı. Trafiği ve gürültüyü söylemiyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)