Kırılan plastik parçanın onarımı
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba.
Çok saçma sapan bir kaza yaptım detaya girip kafanızı yormak istemiyorum.
r25 motorum da ön far zarar gördü ama dış camı yada içi değil motosiklete bağlanan plastiği. Farlar bu haliyle de çalıştırdığınız da yanıyor fakat bağlantı plastiği kırıldığından çıkarttık geri takamıyoruz far elimizde kaldı. Gittik sorduysak yenisine 1.000 küsur fiyat verdiler. Acaba acaba dedim farlara zarar vermeden sadece bağlantı noktalarına bir plastik destek yapılabilir mi ? yada bu işin bize 1.000 tl masrafa girmeden çözülebilecek yeri var mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
not: geçmiş konulara baktığımda bir arkadaş yapmış video yüklemiş 2012 senesinde fakat youtube videoyu kaldırdığı için izleyemiyorum.
Reklamlar
-
Mim moto Vedat
Hayalinden fazlasını yapar.
-
Sun fix diye bir macun var. Her türlü yüzeye yapışır ve kaya kadar sert olur. Bununla yapıştırmanı tavsiye ederim
-
-
Sanayide tamponculara götürün,plastik kaynakla eskisi gibi yaparlar.
-
Kendin yapıştırmaya falan kalkma, güzel yapıştıramazsan vs vibrasyondan zamanla daha sağlam kırılıyor. Güzel yapabileceksen yap , tabi.
not: tarafımca test edilmiştir.
-
Lengeli Fötr adlı üyeden alıntı
artemis99 adlı üyeden alıntı
oluroyle adlı üyeden alıntı
Kendin yapıştırmaya falan kalkma, güzel yapıştıramazsan vs vibrasyondan zamanla daha sağlam kırılıyor. Güzel yapabileceksen yap , tabi.
not: tarafımca test edilmiştir.
@oluroyle dediği gibi düşünüyorum. O yüzden kendim yapıştırma taraftarı değilim.
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Sanayide tamponculara götürün,plastik kaynakla eskisi gibi yaparlar.
Aradığım şey buydu doğrusu
Levent adlı üyeden alıntı
Mim moto
Vedat
Hayalinden fazlasını yapar.
Sağolsun @Levent abinin söylediği usta ile görüştüm. Kendisi yapabileceğini söyledi. Fakat mesafeler uzun olduğundan sanırsam Gaziantep içinde bir tamponcu ustaya götüreceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)