ulan yanı başında kürdistan kurulmuş ağzını açamaz gider 240 la vlog atar, hatunlar toplanmışlar allahın renklerini kullandılar diye atar yaparlar. tam karaktersizlik!!
Noktalama işareti neydi?
Noktalama işareti emekti :(
Hayatımda kırmızı-yeşil-sarı konusu kadar eğlendiğim hiç bir şey yok.
Nerelerden çıkıyor neler neler söyleniyor var ya, şaka gibi.
Dayı andropoza girmiş sanırım.
Ben seviyorum bu renkleri, bana Bob Marley'i anımsatıyor, bir de macOS'ta pencere "kapama-küçültme-tam ekran yapma" tuşlarının renkleri.
Oğlum sipariş geldi!
Hemen çabuk, tezgahın başına koş!
Temod başkanı aradı, renklerden mi ne bi' şeyler olmuş, "Bir adet" dedi "Derdini s*keyim butonu yapıp gönderin" dedi.
Butonun üzerinde üç tane de hilal olacakmış. Haydi çabuk!
mesele açılış değil anladığım kadarıyla Tekirdağ'da bir festival yapılacak bunu da TEMOD sahiplenmiş ya da öncekini mi yapmıştır bilmiyorum. Bu süslü egzoscular da Temod yapmasın biz ve Choppercılar yapsın kaymağını biz yiyelim derdindeler.
Zeka ortalaması oldukça düşüyor ülkenin. Senegal, Litvanya, Zimbabve ya da Mali'de aktivite düzenlenmesin mi o zaman bayraklarındaki renkler benziyor diye? Fenerbahçe'de sarı , Galatasaray'da kırmızı , Bursaspor'da yeşil var ; bu takımların müsabakaları izlenmesin mi? Fikir üretmek hakikaten keyifli, insanı insan yapan bir aktivite, ancak herhangi bir dayanağı ya da maksadı olmayan yararsız fikirlerin özellikle iddialı makam sahiplerince yapılıyor olması, ülke gidişatını mükemmel bir şekilde ortaya koyuyor.
Bir cemiyete kendini yamamak için yorum yapınca, işte böyle maskara olunuyor aslında; ancak halk algısı o kadar düştü ki, çevresi tarafından alkışlar ile "ne kadar vatanperver bir adam" naralarıyla omuzlarda taşınıyor olmalı şu an bir yerlerde.
peki hicb bir insan evladi dusunemiyormu bu insanlar butun gun trafikte ve trafik isiklarinin renginden esinlenerek yapamazlarmi bizim surucu kursunda tabelada trafik isogi var kirmizi sari yesil olarak yaniyor bu durumda teroristmi oluyoruz biz yoksa isimizin bi parcasimi oluyor
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Arada "benzine zam, motora zam, bozuk yollar, yamuk yapan polisler" vb konular açılıyor, altına "abi motorcular olarak artık bir "dur" diyelim, yol gösterin sesimizi duyuralım" yazan gençler oluyor ya.
Yani arkadaşlar elimizdeki malzeme bu. Bu başkan bir haksızlıkta bizim sesimiz olmasını beklediğimiz kişi. Hal böyle olunca değil pahalı benzinden yakınmak motosiklete binebildiğimize şükretmemiz lazım.
"Büyükşehir Belediye Başkanım Sn.TC Kadir Albayrak" ashdahjf
Bu kadar anlatım güçlüğü çekildiğini en son 96 yılında lassie izlerken görmüştüm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)