Motosiklet zevk işi zam fln dinlemez alırsın 600 cc binersin 10 15 zam gelse ne olur mezaramı götürcen parayı
Motosiklet zevk işi zam fln dinlemez alırsın 600 cc binersin 10 15 zam gelse ne olur mezaramı götürcen parayı
Bu sene piyasa oldukça yükseldi elinizde ne varsa çıkarın elden
aracım vardı linea 2.el bu yaz sattım aldığım fiyatın 3 lira fazlasına o kadarda kullanmama km'yi 130bine getirmeme rağmen(70binkm koydum üstüne aldığımdan bu yana)
İş için 2 sene önce panelvan tipi minibüs almıştım 11 liraya şimdi piyasasına baktım ağzım açık kaldı 20-25 bin bandında geziyor 2000 model panelvan.
Bu sene zirveyi yaşıyoruz eğer seneye durum bu senekinden daha kötü olursa yunan ekonomisinden kötü olacağa benziyor.
"Maliye Bakanı Naci Ağbal, gelir getirici önlemler kapsamında binek otomobillerin vergisine yüzde 40 zam yapılacağını açıkladı."
Vatandaşlıkta mantık aranmaz. Askerlik gibi düşün
http://www.motosiklet.net/forum/moto...%2540-zam.html
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
İkinci el 2016 pulsar NS150 3 bin küsür kilometrede ve olursa senetle alabileceğim. Onun yerine sıfır vulture de alabilirim. Yada biraz daha kasarsam NS160 bile olabilir ancak oda 10 bin tlyi geçti sanırım. İkinci el ns150 mi sıfır vulture mi sizce?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)