Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motoruma bağlanmaya başlıyorum.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hani yakın bir arkadaşınıza -farkında olmadan- bağlanmaya başlarsınız ya, arkadaşlığın bir tık üstü, sevgilinin bir altı bir durum yani, içerisinde cinsel dürtüler bulunmadan kanepede omuz omuz altında filim izleme seansları...

İşte öyle bir şeyler oldu bende de. Bilmiyorum çokça isteyip sonunda elde edebildiğim için mi, yoksa sürerken müthiş keyif aldığım için mi. Özellikle toprak yoldan köy yoluna hiç hız kesmeden girip, aynada arkayı tozu dumana kattığını görüp, zaman kaybetmeden trafiğe katıldığım zamanlar, o bir iki saniyelik süre zarfında bildiğin çığlık atıyorum zevkten.

Sigara içmeye çıktığımda moturu kesiyorum. Kışın nerelerini modlasam, acaba ön çamurluğu mu değiştirsem, ulan ne sexy alet be...

Eşyalara bağlı birisi değilim. Her yıl telefon ve bilgisayar değiştiririm, çoğunlukla hırpalayarak kullanırım. Sahip olduğum bütün eşyalar bir sırt çantama sığar vaziyette (seyahat edeceğim zaman çantaya sığmayan şeyleri birine veriyorum ki gereksiz eşya taşımayayim.)

Motorsikletim ilk defa bende tuhaf etki yaratan bir eşya tarzına büründü. İlk olarak arkadaşlarım uyardılar, bir gün arkadaşın evinden çıktığımızda ses tonumu biraz arttırıp "Abi şu asalete bakar mısın, yağmurda da ne güzel ızlanmış." dediğimde şakayla karışık eşya olum bu, fazla bağlanma dediler. Şimdi de farkında olmadan motorsikletim hakkında çokça konuştuğumdan bahsettiler.

Hoşuma gidiyor. Bildiğin eski insanların ata baktığı gözle bakıyorum. Hayat arkadaşı gibi, masal tabiriyle resmen ruhu var. 5 yıl sonra arkadaşın tekini karşıma alıp saatlerce motorsikletimle yaşadığım anıları anlatacakmışım gibi bir his var içimde, "Ha bak bir de ne var, bir keresinde benim motor çamura saplanmıştı dağ başında. Ulan ne korkuttu beni be..." tarzında devam edecek gibi.

Umarım sonunda "Senin eşyalara bağlanmaman lazım, facebook'una araba resimleri koyan insanları anlayamadığın birinden, aynı şeyi motorsikletinle yapacakmışsın gibi.(Henüz yok). Ben genel olarak eşyalara bağlanmayı sevmem, sosyal medya falan da pek takılmam fakat hayatımda ilk defa bir eşyaya bağlandığımı sizinle paylaşmak istedim. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok.
    EldekiDebryj bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Bircok kiside bu durumlar oluyordur. Motosiklet basit bir hobi olmaktan cikip, tutku halini alip, hayati yaşama bicimin olmaya basladiysa dogal yani.
    Arkadas cevrende motosikleti yasamina katmis birileri yoksa boyle enerji emici tavirlar olur. Motosikletle birlikte arkadas cevremde ona gore degisti birazcik benim mesela.

Kalkip bizim kizlara motor muhabbeti yapsam bayar onlari cunku. Oyuzden ilgilenmeyen adamlara anlatmamaya calisin, ayni seyleri hissetmiyor ve sıkılıyorlar dogal olarak.

Ha birde! Motosikletini satarken yaşanan dramda var daha Sanki onunla birlikte anilarinda gidiyormus gibi geliyor ama oyle birsey yok tabi, biraz hüzünleniyor ama insan... Bence bir sıkıntı yok.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Normaldir bunu anlamak için sosyal medyada şöyle bir gezinin. Motor sever insanların yaklaşımları birbirine çok yakı. Kimi sabah akşam siler, kimi sık sık gidip bakar Bende hepsi var mesela hehe. Sizin daha normal seviyelerde

Kendi tecrübelerime dayanarak şunu söylemek isterim, ne olursa olsun tekrar alabileceginiz,yenileyebileceginiz, insan yapısı bir alet. Olurda bir sıkıntı yaşarsanız veya bir problem olursa tamir edilir yapılır, bunu aklınızdan çıkarmayın. Tüm vaktinizi ona ayırıp sevdiğiniz insanları ihmal etmeyin.

Geri getirebileceğiniz ve yerine koyabileceginiz şeyler var hayatta, motor bunlardan biri. Diğer tarafta ne yapıyorsaniz yapın yerine koyamayacaginiz seyler var hayatta. Bunun farkında olup, ayrımı yaptığınız sürece sıkıntı yok devam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bizimkisi bir aşk hikayesi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)