Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor sürerken tedirgin oluyorum

REKLAM ALANI
    Yan Yan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    Artık bu iş beni strese sokmaya başladı,sanki pusu kurarmışcasına asfaltı suluyorlar ama öyle böyle değil.
    Hiç mi düşünmüyorlar virajda kayıp düşsek gebersek vicdanları rahat mı olacak.Hadi neyse arıza verdi fiskiye patladı diyelim.Ama bütün fiskiyeler mi patlak bu nedir arkadaş.Hiç mi canımızı düşünmüyorlar.Bu yollarda sadece büyük araç yok,motoru var bisikleti var.Rezalet ne diyeyim..
    birbilent ve mavellen bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Tek tedirginlik sebebi su olsaydi...

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Burası Türkiye. Candan ucuz birşey yok.
    HONDA

#BZ3082

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Aynen öyle ben de mesela yerleri su ile yıkamış yerlerden geçerken yandan yandan 3-5 km hızla geçip 30 metre 20 ile gidip lastiklerin kurumasını bekleyip öyle basıyorum

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    bu konunun üzerine gidilmesi lazım aslında.. belediyelere şikayetlerde mi bulunsak nasıl yapsak topluca motor kullananların sesini duyurması lazım..

geçen 4 şeritli yoldan en soldan gidiyorum virajlı yol yatırmışım motoru 80-90 km vardı sanırım hızım, birden sadece en sol şerit olmak üzere 15-20 metre bir suyla ıslanmış alan gördüm.. tabi sağda araba vardı kaçacak yerde yok motoru düzelteceksin şeritten çıkacaksın falan, o anda afallıyor insan ne yapacağını şaşırıyor.. ufaktan hız düşürdüm birazda düzelttim motoru, arkadan da hızlı gelen araç yoktu şansıma bir şekilde geçtik suyun üzerinden.. adam hortumu sonuna kadar açmış, başında beklemesi gerekirken gidiyor yakındaki bir yerlere muhabbet ediyor vs...

belkide bunu işe alan belediye gerekli bilgiyi vermiyor, adam bilse ki yola akan sudan dolayı bir can gidecek oturur hortumun yanında su yola akmasın diye bekler..

Motosikleti
    mondıal 100
    Ben bursaya giderken gozume takılmıştı gemlik bölgesinde belediye sulanan bölgeye kanal yapmış dışarı taşan su drek kanaldan yolun altına gidiyor asfalt hiç bi şekilde islanmiyo
    mavellen bunu beğendi.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı apsuwa77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bursaya giderken gozume takılmıştı gemlik bölgesinde belediye sulanan bölgeye kanal yapmış dışarı taşan su drek kanaldan yolun altına gidiyor asfalt hiç bi şekilde islanmiyo
    bak bu iyi bir fikir. Ankara da melih gökçek için yeni bir rant oluşturacağı için bu iş kafasına yatar ama bunun yapılması için bir şekilde kendimizi göstermemiz lazım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Bu konu benim de çok canımı sıkıyor ama sıkıntımızı gerekli mercilere iletsek dahi ilgilenip de okuyacaklarından bile şüpheliyim. Haydi diyelim okudular, gerçekten bu konu hakkında bir işlem yapacaklarına, bir önlem alacaklarına inanıyor musunuz? Kadir Topbaş'ın istifası ile yeni gelecek kişinin ne yapacağı belli olmaz tabii, ona bir şey diyemem belki en başlarda duyarlı görünmek adına bir şeyler yapabilir. İstanbul'da alınacak önlemler haberlere taşınırsa diğer illere de örnek teşkil eder diye düşünüyorum. Yoksa hayal mi görüyorum...

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Bu konuda yetkililerden çözüm beklemek boşuna. Ne zaman sürücüler yolu sulayan fıskiye gördüklerinde durup o fıskiyeyi kırarsa o zaman sorun çözülür.
    Biz o fıskiyeleri kırarsak belediye o fıskiyeleri mecburen kırmayacağımız bir pozisyona takar. Çare vandalizm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuda yetkililerden çözüm beklemek boşuna. Ne zaman sürücüler yolu sulayan fıskiye gördüklerinde durup o fıskiyeyi kırarsa o zaman sorun çözülür.
    Biz o fıskiyeleri kırarsak belediye o fıskiyeleri mecburen kırmayacağımız bir pozisyona takar. Çare vandalizm.
    Vandalizm çözüm değil hele ki Türkiye'de hiç değil. Yapanı bulurlar fışkiyenin(!) ederinin on katı ceza kesilir ve yenisinin parasını da ödetirler. Üstüne üstlük motorcular şöyle vatan haini böyle terörist diye haber yaparlar, olan yine camiaya olur. Hızlarını alamazlar ülkede yeterince fışkiye(!) yok derler daha fazla fışkiye(!) için ihale yaparlar, eşe dosta verirler.

Yani uzun lafın kısası, öyle şeyler yapmasın kimse.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fışkiyeyi kim kırdı?

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Her hes kendi fıskiyesine sahip çıksın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

Ben kendi fıskiyemi kırdırtmam abi.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eskiden kadikoyde belediye virajlari sulardi, kimse yarış yapmasin diye.

öyle olduğu için zaten kimse sürmüyor, hatta üzerine birde tonlarca vergi yani çok bile sürüyoruz

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Belediyenin çimleri daha önemli tabiki.
    Genelde sol şerit ıslak oluyor. Özellikle virajlar akşam saatlerin de ıslak. Şu 2 teker üzerinde hem asfalttaki çukurlardan, pet şişe vs lerden kaçarken aynı zamanda 4 tekerlilerden de kaçıyorsun

Motosikleti
    Pulsar 150NS>CBR125R>PULSAR RS200>CBF150>CB125F
    Ya arkadaş yağmursuz havalarda mutlu mutlu çıkıyorum yola mis gibi. Sonra bi bakıyorum yolları sulamışlar. Amaç ne aslanım asfaltı sulamakta? Bitki değil lan bu kimyasal :D

Beyaz masayı aradım. "Sizde biraz dikkatli olacaksınız" dedi bi hanfendi. Tamam diyebildim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)