Arkadaşlar merhaba ikinci motorumu bugün aldım. İlk motorumda ktm 200rc ydi. Sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz ama daha bugün aldım onuda söyliyim. İlk günden biraz gezdim 70km yapmışım rodaj olayı çok sıkıcı sanki ya :D
Arkadaşlar merhaba ikinci motorumu bugün aldım. İlk motorumda ktm 200rc ydi. Sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz ama daha bugün aldım onuda söyliyim. İlk günden biraz gezdim 70km yapmışım rodaj olayı çok sıkıcı sanki ya :D
Hayırlı olsun kardeşim bi foto ataydın ya
Bende hyosung gt250 aldım yarışalım mı!!!!
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun bunlar tatlı telaşlar rodaj yapmak bazen sıkar ama 1000, 1500 km çok değil bu arada makineyle kaynaşma fırsatında olur.
Aksine motorunu iyi tanıman için fırsat olur Rodaj gerçekten önemli uymaya özen göster
Yeni kasası efsane Foto bekleriz..
Hayırlı olsun çok güzel tercih kendimden biliyorum. KTM'den devam etmeniz zehri aldığınızı gösteriyor onu da kendimden biliyorum.
Fotoğraf alabilir miyiz biz acaba bu arada ben turuncu rengini beğenmedim yeni kasanın ama beyaz efsooo.
Hayırlı uğurlu ve de kazasız olması dileğiyle
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın cuma motoru aldım sadece iki üç dandik fotoğraflar çekebildim. Dünde hiç kullanamadım sadece kız arkadaşıma gösterdim otoparkta daha sonrasında çok yakın arkadaşımın düğünü vardı bütün gün sürdü hemen ilk aldığım günden fotoğraf atıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Maşallah çok agresif :D yana bile yatmasın inşallah.
Eyvallah kardeşim çok sağolasın herkes için inşallah. :D koruma demiri istermisiniz diye sordular 850tl diyince vazgeçtim :D
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Teşekkür ederim tekrardan. Evet yatırırsam çok kötü olur ama herşeyden önce can sağlığı olsun gerisi hallolur.
Çok fazla yükseltmişsin cc'yi.Keşke 225 cc lik bişey baksaydın :D
70 az hocam ben ilk gün 200 küsür yapmıştım hatta üstüne bide gece çıkıp daha da gezmiştim heves bu olsa gerek
Plaka olmadığı için uzaklara gidemiyorum ama heves eskisi kadar yok sanki bende nedendir acaba :D 25cc benim için yeterli kardeşim zaten öyle gazı sonuna kadar kökleyen birisi değilim max 130 yapıyorum nadir onun haricinde 80-90 civarında yolun ve motosikletin keyfini çıkartarak sürmeyi seviyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Zam gelmeden alman iyi olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)